U jebem im stomaiki, a vrtila se priča u početku kako će samo automati biti.
BMW 5 (G30) 2017
Re: BMW 5 (G30) 2017
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
BTW, i taj cognac enterijer koji sam hejtovao nije bas toliko los. Na slikama izgleda narandzasto i bezveze. Uzivo je drugacije. Mada mi je i dalje lepse uz aluminium rhombicle, nego uz tu imitaciju drveta. Bas se nisu pretrgli sa izborom boja enterijera - a ni eksterijeraLaki021 napisao: 28 Okt 2017, 18:54 Aha!!! Tu sam te cekao!
Posle svog hateovanja bele i dizanja u nebesa Bluestone, sad su izjednaceni![]()

Takodje, sedista sa ventilacijom definitivno izgledaju nekako "jeftino"

Jel si razmisljao o M Perfromance folijama za pragove?
(i zatamnjenim staklima)
Kad je Turcin, da bude Turcin do kr(j)aja

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
U ebem ti al je lep 
Kako si krenuo, i ti ces zavrsiti sa belim i konjak enterijerom

Kako si krenuo, i ti ces zavrsiti sa belim i konjak enterijerom

- Delija
- Kontakt:
Beli enterijer mi je najlepsi, ali nije za mene nista iole svetlo - pi*deo bih za svaku tackicu.
Za mene je crna i to je to
Za mene je crna i to je to

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Ivory i Bluestone su dobitna kombinacija, al aj uzmi ivory... jos ako nosis farmerke...
- Delija
- Kontakt:
Ne izlazim iz farmerica i to uglavnom tamnih, tako da je totalno "no-no". Cak i taj cognac bi stradao samo tako.
I nije da mi se nesto specijalno svidja cognac, ali stvarno ga slike unakaze.
I nije da mi se nesto specijalno svidja cognac, ali stvarno ga slike unakaze.
Delija meni su sedista crno bela, cak sedalni deo vise beo i takodje ne izlazim iz farki i nema preteranih problema sa prljanjem, svaka 3 meseca prebrisem i namazem kremu i to je to.
Tapatalk
Tapatalk
Samo kvalitetne farmerke i nema problema, eventualno jednom u 2 godine mora da se odradi detailing i to je to.
Ako se neko ne znoji, tek onda nema razloga da brine o svetlijoj kozi.
Opet, ventilacija je tu majka Mara
Ako se neko ne znoji, tek onda nema razloga da brine o svetlijoj kozi.
Opet, ventilacija je tu majka Mara

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Delija
- Kontakt:
Ventilacija jos smanjuje izbor kombinacija sedista i bas "pojeftinjuje" izgled sedista 
@Kabal
Nije problem samo u sedalnoj povrsini - kompletna sedista su bela (ukljucujuci plastiku sa zadnje strane), naslon za ruku, tapacirung vrata... Ja sam picajzla teska i opet bi to tesko duze bilo kao novo, a nervirala bi me svaka "flekica"

@Kabal
Nije problem samo u sedalnoj povrsini - kompletna sedista su bela (ukljucujuci plastiku sa zadnje strane), naslon za ruku, tapacirung vrata... Ja sam picajzla teska i opet bi to tesko duze bilo kao novo, a nervirala bi me svaka "flekica"

Dobro, ovakva sedista ne bi ni ja gledao osim na slikama
Tapatalk

Tapatalk
Tragovi od farmerica se vide na ovoj koži dok je auto još izložen u salonu. Na sajmu u Ženevi smo gledali Audi S5 sa konjak enterijerom i bočne potpore prema vratima su bile plave 
Znači nema šanse da ostane čisto posle nekog vremena ali je pitanje koliko to vlasniku smeta.
Pored toga, ivory je prelep na slici ali uživo izgleda pomalo kič.

Znači nema šanse da ostane čisto posle nekog vremena ali je pitanje koliko to vlasniku smeta.
Pored toga, ivory je prelep na slici ali uživo izgleda pomalo kič.
Delija, na sedistima sedis, bitno je da su komforna i anatomski ispravna, a ne da li su lepa jebote 
A ovo je bas belo, belo, to je posebna prica, ja sam vise mislio na one bez/svetlo braon varijante...

A ovo je bas belo, belo, to je posebna prica, ja sam vise mislio na one bez/svetlo braon varijante...
- Delija
- Kontakt:
Necu da pljunem 60-70k evra za auto koji ce da izgleda oronulo posle godinu dana.
Ovaj sledeci koji uzmem, ako uzmem nov (koji god to bio i kad god bio) - vozim minimum 6 godina i to je to. Nema fantaziranja u medjuvremenu
Elem - crna ruleZ
Za ventilaciju ako bude G20 i tako necu morati da razmisljam - 3-jka nema te ceskalice za jaja
Ovaj sledeci koji uzmem, ako uzmem nov (koji god to bio i kad god bio) - vozim minimum 6 godina i to je to. Nema fantaziranja u medjuvremenu

Elem - crna ruleZ

Za ventilaciju ako bude G20 i tako necu morati da razmisljam - 3-jka nema te ceskalice za jaja

Ma to se lako čisti ako te ne mrzi da se zezaš jednom mesečno.
Ventilacija sedišta je glupost.
Ventilacija sedišta je glupost.
Imace sigurno i ona ventilaciju, pa generaciju starija sadasnja C klasa, ima ventilaciju 
Ne, belo ne bih razmisljao ni u ludilu u enterijeru, jer pored farmerki, sve zivo ce da se prlja, horor.
Moj odabir bi uvek bila neka braon varijanta enterijera.
Kada smo kod crne...a u crnoj ti ne deluju jeftinije sedista, a?

Ne, belo ne bih razmisljao ni u ludilu u enterijeru, jer pored farmerki, sve zivo ce da se prlja, horor.
Moj odabir bi uvek bila neka braon varijanta enterijera.
Kada smo kod crne...a u crnoj ti ne deluju jeftinije sedista, a?