Ne brže od života!
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Re: Ne brže od života!
Ok, prekinucu prvi posto sam prvi poceo, naravno da je kriv i ko ga hebe, nek odgovara. Samo mi je muka od tih predrasuda pa sam usao u konverzaciju...
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
I tu dolazimo do drugog problema, a to je nedostatak ljudstva. Sto kazes, dovlace saobracajce iz Obrenovca, Zrenjanina itd. kad su radili te akcije jer nema dovoljno ljudi. Ja licno mislim da je drzava najveci krivac za sve ovo sto smo spomenuli, jer je bas drzava, to jest vlada Srbije na vrhu po odogovornosti sto se tice svega vezanog za saobracaj, a oni tome pridaju 0.5% paznje.paja napisao:Meni 5 grama odmah.Milos napisao:Daj meni 2 grama toga sto si konzumirao kad si pisao ovaj poststeva_anya napisao:Kazna od 500€ za prekoracenje 20km/h+, 1000€ za 30km/h, momentalno oduzimanje dozvole za voznju pod uticajem alkohola i 500-1000€ kazne, otkaz saobracajnom policajcu za 1din mita, totalno onemoguciti korupciju, staviti realna ogranicenja na magistrali ... Ako je to potrebno da se bezbedno vozis, da se ne razmisljas za decu, da ne slusas svaki dan o nastradalima - ja sam za!Nikad se nece korupcija iskoreniti,a kazne sluze vise da popune budzet nego li da opamete ljude.
![]()
Ljudi shvatite da ovde kazne služe:
1. da panduri napune džepove
2. da država napuni budžet.
Bezbednost, realne kontrole i preventiva su na poslednjem mestu.
Mogu kazne da budu i veće i ništa se neće promeniti. Promeniće se tek onda kada krene ozbiljna kontrola tipa one kad su zatvorili pola Beograda i kad nije bilo šanse da neko pijan ko ide sa najčešćih mesta za izlazak ne bude istestiran.
Ali takva akcija se desila jednocifren broj puta i predpostavila je dovlačenje saobraćajaca iz pola Srbije.
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Taj NS je potpuni divlji zapad, nebitno šta je vozio. Tamo kao da nema policije ili su zemljaci s ovakvim njuškama...
Nije država kriva, krivi smo mi što ih puštamo.
Nije država kriva, krivi smo mi što ih puštamo.
Boringly average, but also perfect for school run mums
Nema tu jednog krivca. I svaki slucaj treba posebno sagledavati i predrasude su u ovim slucajevima dobra stvar (dok je jos uvek losa stvar da 21-godisnjak vozi A8 160 po gradu)
Krvi su mnogi, prvo ovaj decko, pa njegovi roditelji, pa sistem govnjavi u kom zivimo
Krvi su mnogi, prvo ovaj decko, pa njegovi roditelji, pa sistem govnjavi u kom zivimo
Mene bas zanima sta li se sa ovim desilo,pretpostavljam da su se zalili na ovu presudu + je i posle verovatno izasao pre isteka kazneSloba napisao:2011. godine je pravosnažno osuđen na pet, ne znam da li se nešto menjalo.
edit: http://www.pressonline.rs/info/hronika/ ... odina.html
I kako su se ovi sudarili? Golf skretao?
Nije mi bas iz texta jasno, ko je izazvao sudar
Nije mi bas iz texta jasno, ko je izazvao sudar
- H4wkeye
Ne moze da izadje pre isteka kazne. Za ovakva dela ne postoji dobro vladanje i pustanje pre vremena. Ne verujte svemu sto procitate po novinama/komentarima, po njima svaki drugi osudjenik je izasao pre isteka kazne.
Država jeste glavni krivac za stanje u saobraćaju, ali u konkretnom slučaju su krivlji roditelji.
Šta će koji moj balavcu od 21 godine A8? Da su roditelji malo razmišljali kakvo su vozili kad su počinjali dali bi mu Punta.
Da li su nekad videli da mi se sin pijan vraća kući? Teško da nisu, a dozvolili su mu da vozi.
Sjebali su tri orodice, svoje dete i sebe.
Šta će koji moj balavcu od 21 godine A8? Da su roditelji malo razmišljali kakvo su vozili kad su počinjali dali bi mu Punta.
Da li su nekad videli da mi se sin pijan vraća kući? Teško da nisu, a dozvolili su mu da vozi.
Sjebali su tri orodice, svoje dete i sebe.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Odakle im A8?
Nisam to znao,mrzelo me da trazim izuzetke po zakonuH4wkeye napisao:Ne moze da izadje pre isteka kazne. Za ovakva dela ne postoji dobro vladanje i pustanje pre vremena. Ne verujte svemu sto procitate po novinama/komentarima, po njima svaki drugi osudjenik je izasao pre isteka kazne.
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Sto nebi mogli da imaju?McGruja napisao:Odakle im A8?
Prodam Pola i Skodu i imam A8... (primer)
- H4wkeye
Jos veci problem je sto nisu nista uradili povodom toga. Pretpostavljam da su videli tu sliku.Day Walker napisao:Oni su ga i vaspitali da vozi 280kmh na autoputu BG-NS

Iako bih voleo da svima moze da se udje u poreklo imovineGaginh0 napisao:Sto nebi mogli da imaju?McGruja napisao:Odakle im A8?
Prodam Pola i Skodu i imam A8... (primer)

Ne pricam o kesu
A8 se i kupuje da se vozi 250km/h po autoputu, niko ne ocekuje tu prosek od 120
Zato pitam, zanimljiv izbor za kupovinu
Da, posto sam video kako ste svi vi fini dok vozite...
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.