Novi Sad
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Re: Novi Sad
2 trake rade posao sasvim ok. Da su pristupni putevi gotovi na mostu nikad ne bi bilo guzve vec normalan tok saobracaja.
Nenormalno je da mesecima posle otvaranja mosta oni i dalje rade tih par stotina metara pristupnih puteva i da se i dalje ceka prelaz mosta na semaforu sa sremske strane.
Nenormalno je da mesecima posle otvaranja mosta oni i dalje rade tih par stotina metara pristupnih puteva i da se i dalje ceka prelaz mosta na semaforu sa sremske strane.
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Bitno je bilo da se otvori, kao i Promenada. Pa hebeni nadvoznjak odmah posle auto puta prema Kacu su radili 3 godine, narvoznjak cirka 100-150 metara.
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Most je zastareo za trenutni obim saobraćaja .Da ne govorim da je uz međunarodni koridor.
U kom smislu zastareo?
Ja sam ocekivao da ce biti po 2 trake u oba smera, ali nema guzve dok nisu ovi semafori stavljeni
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja sam ocekivao da ce biti po 2 trake u oba smera, ali nema guzve dok nisu ovi semafori stavljeni
Ne koristim ga i nemam nameru 

"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
- Darko
Ja ga koristim svaki dan od otvaranja. Da nema semafora, nema guzve. Veci je problem saobracaj u petrovaradinu gde kamioni ulecu u kuce i gaze ljude na pesackim. Slicna prica kao u irigu.
Most je dovoljan jer u projektima je obilaznica oko petrovaradina i most petrovaradin-kać koji bi trebao da odvede mnogo kamiona sa zezelja i iz petrovaradina.
Drugo stvar je nasa nesposobnost da to ikada izgradimo.
Most je dovoljan jer u projektima je obilaznica oko petrovaradina i most petrovaradin-kać koji bi trebao da odvede mnogo kamiona sa zezelja i iz petrovaradina.
Drugo stvar je nasa nesposobnost da to ikada izgradimo.
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Baš u tom smislu.Nema po 2 auto-trake.A ako kinezi ostvare svoje planove napraviće oni još jedan uz ovaj ,ali čisto železnički most.Kabal napisao: 28 Nov 2018, 08:43 U kom smislu zastareo?
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Nije napraviti duplo siri most preko Dunava tek tako... I ovaj su na misice. Mada, sire gledano, teretni saobracaj ce se u buducnosti izmestati sa te rute, tako da ni ne treba.
Sent from my MI 5s using Tapatalk
Sent from my MI 5s using Tapatalk
Meni se ne svidja kako su odradili silaz sa mosta (kada se iz grada udje u pezos), onu krivinu/nizbrdicu, kontam bice tu finih udesa samo je pitanje vremena....ako malo brze vozis neocekivano te posle mosta ceka spust i nagla krivina u desno, takodje, kada se u suprotnom smeru, iz pezosa predje most, trebali su odmah staviti tablu za oznaku u kojem pravcu idu trake, a ne pred semafor, jer sa mosta kada sidjes ti nastavljas da vozis trakom koja zapravo na semaforu ide levo (prema obilaznici) a vecina saobracaja upravo ide pravo prema temerinskoj, ko ne zna desava se da se tek pred semafor prestrojava u desnu traku da bi produzio pravo.
A na mostu su mogli postaviti ograde tako da se iole vidi reka iz auta, ovako nemam osecaj da vozim iznad Dunava
A na mostu su mogli postaviti ograde tako da se iole vidi reka iz auta, ovako nemam osecaj da vozim iznad Dunava

http://voice.org.rs/promenada-dobija-do ... nspekciji/
...
Javno komunalno preduzeće Vodovod i kanalizacija izdaće saglasnost za odvođenje podzemnih voda u toku jednogodišnjeg probnog rada tržnog centra Promenada, potvrđeno je za VOICE u tom preduzeću.
...
...
Javno komunalno preduzeće Vodovod i kanalizacija izdaće saglasnost za odvođenje podzemnih voda u toku jednogodišnjeg probnog rada tržnog centra Promenada, potvrđeno je za VOICE u tom preduzeću.
...
- Darko
onaj novi parkic i muzej "prisajedinjenja".

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Darko
Zivim u petrovaradinu ceo zivot. Slozio bih se da je lokacija odlicna, nema guzve, jako blizu centra, seoska opustena atmosfera. Ali realno mesto izgleda kao neka zabit u kirgistanu. U glavnim ulicama putevi se raspadaju, kuce se urusavaju, prolazi mnogo kamiona dnevno, prljavo, blato, skrnavo.
Moji su dosli iz banata jos 70tih i od tada se prica o obilaznici. Verovatno je nece biti nikad.
Jedino mesto ove velicine mozda u celoj zemlji a da nema neki svoj centar ili trg ili bar neku dobru kafanu.
Dobro je da postoji dosta bocnih ulica na visoj nadmorskoj visini od kojih su neke bas fino sredjene pa je tu 100x bolje i humanije za zivot od tranzitnih ulica.
Moji su dosli iz banata jos 70tih i od tada se prica o obilaznici. Verovatno je nece biti nikad.
Jedino mesto ove velicine mozda u celoj zemlji a da nema neki svoj centar ili trg ili bar neku dobru kafanu.
Dobro je da postoji dosta bocnih ulica na visoj nadmorskoj visini od kojih su neke bas fino sredjene pa je tu 100x bolje i humanije za zivot od tranzitnih ulica.
Samo da priupitam. Od kad to Novi Sad ima sremsku stranu? 
O'šli Nemci, došli Sremci.

O'šli Nemci, došli Sremci.
- Darko
Ne znam je bilo nemaca ali bilo je puno hrvata. I sad ih ima po popisu 1500 u petrovaradinu, verovatno nezvanicno i vise. Ovde im je rodjen ban jelacic. Poslednji talas odlazaka je menjao kuce sa srbima iz hr i bih.
Sad najvise ima ovih sto su dosli 91-95. Licani, dalmatinci, bosanci..itd. Razni su dosli. Od par exelans gospode do onih sto su se parili sa medvedima.
Sad najvise ima ovih sto su dosli 91-95. Licani, dalmatinci, bosanci..itd. Razni su dosli. Od par exelans gospode do onih sto su se parili sa medvedima.