Grčka
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Re: Grčka
Na Tasosu žive ljudi cele godine, deca idu u školu, voze i oni kola koja se kvare... Imaju sigurno lokalnog mehu, a ako ne, onda može i šlep na trajekt.
Kao da u npr. Aspravalti imaš ovlašćen Hyundai servis. I tu ti sleduje lokalni meha ili šlep.
Kao da u npr. Aspravalti imaš ovlašćen Hyundai servis. I tu ti sleduje lokalni meha ili šlep.
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Kakve su cene u odnosu na prošlu godinu? Ideš kod istog lika, Alexandros beše?
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
-
- Pridružio se: 04 Maj 2012, 10:59
- Garaža: kia ceed 1.4, pezo 206 1.4 hdi
Uzmes 2-3 vrste auto pomoci.Ionako vaze godinu dana.I miran si.Ogi napisao:Sta se radi na Tasosu ako ne daj Boze zakaze auto ? Nekako me pomisao da sam na ostrvu dodatno "plasi" .
Ams,dunav,atlas,axa,ddor itd.Neku dobru roming tarifu i dosta kesa sa sobom ili na kartici i nema brige

-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Imam AMS zlatnu. Moracu znaci jos nesto samo ne znam mogu li da se kombinuju, tipa AMS mi odveze auto u servis posto je to koliko vidim jedina usluga posto transfer do prebivalista odnosno smestaja ne znaci nista a ovi drugi onda jos nesto. A i taj slep do servisa realno 90% je nista.
-
- Banned
Buni me sta je prebivaliste, da li je to na moru ili u Srbiji ? Ne verujem da ce da mi slepaju auto do Beograda ? Valja se to dobro raspitati, u slucaju kvara kojeg je nemoguce popraviti tamo.
Ogi, bas puno turista dolazi kolima na tasos i problema nema. Neki krsten ili ovl.servis ne postoji, svaka veca benz.pumpa ima i neku malu radionicu sa dizalicom tako da za sitnije popravke svako moze da ti izadje u susret. Avis rent a car kod skretanja za makryamos plazu ima bas dobar servis, uostalom razlog manje da brines je taj sto na rent a caru uglavnom imaju hyu i kia automobile
Послато са SM-G360F уз помоћ Тапатока

-
- Banned
Dobro, dobro, sve ste vi u pravu u teoriji ali ja sam takav tip da uvek sumnjam i imam nesigurnost. Samo zelim da se obezbedim za ne daj Boze, nemam vise poverenja toliko u ovaj auto. Dzaba mi sto cu pozitivno da razmisljam ako mi na primer crkne pumpa za gorivo na letovanju. Tako da mislim da samo pokusavam da budem sto odgovorniji prema porodici. 

http://www.sabra.rs/grcka/tasos/soti.htm
Bez obzira sto ne volis agencije evo cisto da vidis i uporedis cene. Imaju opciju sopstvenog prevoza. Ja nisam bio, svracao sam u neko selo panagia koje je oko 10 km odatle, simpaticno, lep kafic na vrh brda iznad sela sa fantasticnim pogledom, ko voli pecenje u selu su dve pecenjare sa jagnjetinom, ja nisam jeo ali svi koji su probali su odusevljeni.
Bez obzira sto ne volis agencije evo cisto da vidis i uporedis cene. Imaju opciju sopstvenog prevoza. Ja nisam bio, svracao sam u neko selo panagia koje je oko 10 km odatle, simpaticno, lep kafic na vrh brda iznad sela sa fantasticnim pogledom, ko voli pecenje u selu su dve pecenjare sa jagnjetinom, ja nisam jeo ali svi koji su probali su odusevljeni.