Letnje gume
- zeljkokg76
- Pridružio se: 19 Okt 2015, 18:49
- Garaža: Honda Civic 1.5T Sport plus, Mazda 2 1.3, Renault Clio IV 1.5 dci, Renault Megane 1.5 dci
Re: Letnje gume
Pišite utiske, ja razmišljam između njih i Hankook VENTUS PRIME 3.
P9 lite
P9 lite
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Koje dranje, za slične pare pre par godina uzeo Dunlop Sportmaxx RT...
Boringly average, but also perfect for school run mums
Pre par godina evro bio 10% manji.
- stefankmn
- Pobednik Garaža - Kup takmičenja
- Pridružio se: 03 Feb 2015, 12:09
- Garaža: VW PASSAT B8 1.6 TDI
Ja sad bacio pogled na cene letnjih guma i reko bi da su dosta jeftinije nego prosle godine, eno nokiana u 225 45 17 za 11000din,ima i Gy dunlop za 500 1000 din vise, cak i miselin za 12 13k.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Sta mislite o Dunlop BlueResponse sport?
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Bolje Fuldu ec hp taman za tu nijansu sto je skuplja.zeljkokg76 napisao:Pišite utiske, ja razmišljam između njih i Hankook VENTUS PRIME 3.
P9 lite
Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
- zeljkokg76
- Garaža: Honda Civic 1.5T Sport plus, Mazda 2 1.3, Renault Clio IV 1.5 dci, Renault Megane 1.5 dci
Po istraživanju autobilda od prošle godine bolje se pokazala Hankook. Testirane gume su dimenzija 205/55 R16

P9 lite

P9 lite
Ja se vozam sad na Primacy 3, odlicna guma. Lepo balansirana, odlicno drzi put, osecas kad krene lagano da bezi, po kisi se vrhunski ponasa (pre svega mislim na akvaplaning), ali je u ostrijoj voznji losija od Hankook-a i RT-a. DOduse, mnogo bolja od Primacy HP koju sam ranije imao.
Sve u svemu, sjajna guma.
E da, i ne cuje se na ap.
Sve u svemu, sjajna guma.
E da, i ne cuje se na ap.
- zeljkokg76
I ona je bila na testu.

P9 lite

P9 lite
To je to.
Sto se Hankook-a tice, sjajna guma, ali se trosila kao da je od sapuna. Bukvalno je isparila sara
Sto se Hankook-a tice, sjajna guma, ali se trosila kao da je od sapuna. Bukvalno je isparila sara

- zeljkokg76
Da li je moguće, po njihovom istraživanju je u samom vrhu, mada je to procenjena kilometraža. Svakako će biti bolje ili one ili Fulda od Goodrich-a koje imam.

P9 lite

P9 lite
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Malivuk ti pises za Hankook k117 bese, a ove su k125 niza klasa od 17ki tvojih.
Vozio sam k125 nove i fuldu hp nove i nekako mi fulda lepse lepi asfalt i tisa je, hankook malo tvrdji i upravljiviji ali nije mi ulila toliku sigurnost kad namerno uletim u krivinu da vidim koliko moze, a A3 je pristojan auto za krivine.
Vozio sam k125 nove i fuldu hp nove i nekako mi fulda lepse lepi asfalt i tisa je, hankook malo tvrdji i upravljiviji ali nije mi ulila toliku sigurnost kad namerno uletim u krivinu da vidim koliko moze, a A3 je pristojan auto za krivine.
Te tu kilometraze nisu tacne. Sa mojim gumama sam daleko vise prelazio nego to tu sto pise.
Evo danlopa zimskoga, kupljen na 278 hiljada, sada je 345 hiljada. To je 67 hiljada, pa podeli sa dva. Skoro 35 hiljada. Bice i 35 taman ovih 10ak dana dok ih skinem.
Neka dag81 kaze kakve, video ih je jesenas
Opusteno tu ide jos jedna zima.
Skinuo bih sad, ali imacu 2,3 odlaska u BIH do kraja marta, a ne znam kakva su tamo pravila, ne bih da mi neko kenja za gume i placam kazne, a one stoje kuci.
Evo danlopa zimskoga, kupljen na 278 hiljada, sada je 345 hiljada. To je 67 hiljada, pa podeli sa dva. Skoro 35 hiljada. Bice i 35 taman ovih 10ak dana dok ih skinem.
Neka dag81 kaze kakve, video ih je jesenas

Opusteno tu ide jos jedna zima.
Skinuo bih sad, ali imacu 2,3 odlaska u BIH do kraja marta, a ne znam kakva su tamo pravila, ne bih da mi neko kenja za gume i placam kazne, a one stoje kuci.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Zavisi jako od toga kako se vozi, po kakvim putevima, da li je auto garaziran sve vreme ili stoji na suncu (guma "ne voli" nikako UV zracenje) i mrazu...
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Moj auto je zadnjih 350,000km non stop napolju
U garazi je samo kada odem u Merkator, a ne idem tamo nikad.
Vecina puta je magistrala. Slabo se vozika po gradu. S povremenim izletima u tesku divljinu.
Vozim svakako, od 80-90, do izletanja s puta
Sto bi se reklo, nisam pazio na gume nesto posebno.

Vecina puta je magistrala. Slabo se vozika po gradu. S povremenim izletima u tesku divljinu.
Vozim svakako, od 80-90, do izletanja s puta

Sto bi se reklo, nisam pazio na gume nesto posebno.