Tako je. Ne može da izdrži toliko sa standardnom baterijom, a menjanje baterije za vreme takmičenja i da takmičari moraju da vode računa o tome jednostavno ne dolazi u obzir. Na pamet mi pada i opcija sa nekakvim adapterom sa 12V na kameru, pošto imamo akumulator u svakom čamcu. Postoji li tako nešto?
@ Saša naravno da postoji, te kamere se napajaju iz USB priključka od 5V, najobičniji punjač koji ide u upaljač će da ti završi posao. Samo ako dobro razumem, moraće neko da ti napravi sa akumulatora direktno na elektroniku 12V-USB.
Treba da ponovim kuhinju i pocastim zenu . Nesto mi pao pik na Gorenje,....par ljudi oko menezadovoljno proizvodima. Oko sam bacio na ugradne elemente, indukcija +rerna otprilike 80 000rsd. Ako ima neko ko se bavi ovom temom voleo bih da cujem misljenje. Shvatam ja da je ovo vreme hiperprodukcije i da kvalitet zna da izostane, ali mislim da sve marke imaju podjednako reklamacije tako da ne gubim vreme na to. Elem oko sam bacio na plocu IT635x i rernu BO637E30. Ako ima ko kakav savet nek zbori
Ja kupujem sad belu tehniku i isprva mi je samo rerna bila Gorenje, a sad sam stigao i do ploče, ugradne mikrotalasne i ne znam gde se spisak završava.
Jedno po jedno slavna imena otpadaju.
Bosch daje samo 2g garancije, mada su mi mašina za sudove i frižider favorit.
Turski sa 2 godine garancije i ne baš srećnom podrškom bi uzeo pre gorenja sa 5 godina i podrškom koja jede živu decu?
Bosch sam gledao u rangu koji Gorenje nema, ali pokolebava me garancija. Ono što je egal sa cenom prosto ne vredi te pare, tanke performanse, dizajn zaostaje, garancija 2.5x kraća.