Registracija vozila
Re: Registracija vozila
Ove godine nesto ispod 17 000 registracija, tehnicki 3800, zeleni karton cu videti da li da vadim.
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Gde placate te jeftine tehnicke.
Ovde prvi dan digli na 5000. Ne bi me cudilo da je sad 6-7.
Sent from my SM-G780F using Tapatalk

Pa rekoh, dunav osiguranje, Smederevo. Ako je tako u Pozarevcu, isplati ti se da skoknes do Smedereva, samo moras da zakazes prvo preko telefona. Ne znam kada podizu i kolika ce biti nova cena.
Послато са SM-G973F помоћу Тапатока
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Hvala. Ovde je 5000 bilo u Junu kad sam.bio ne znam da l su digli.
- pankoz
- Pridružio se: 09 Avg 2014, 21:05
- Garaža: Citroen C4 Grande Picasso 1.,6 hdi , Citroen C3 1,4 hdi
Ja sam čuo od nekoliko poznanika da ispod 6800 din nema nigde da se odradi tehnički pregled u N.Sadu :-( .
Izuzetno bih voleo da me neko demantuje.Može i bliža okolina,ako je dobra cena
.
Poslato sa Huawei P40 lite pomoću Tapatoka
Izuzetno bih voleo da me neko demantuje.Može i bliža okolina,ako je dobra cena

- Puzo81
- Pridružio se: 11 Mar 2012, 23:42
- Garaža: Ford S-Max 2.0 Tdci Titanium
6800 qraca, za šta majke im ga 
Neko je napisao da ima za 2500 u Šapcu

Neko je napisao da ima za 2500 u Šapcu

kod mene uglavnom 5000 ja danas pitao ali preteruju sta sve gledaju i traze
- pankoz
Namunjili su cene jer su u mogućnosti i tačka!
Jebu nam mater samo tako...
Jebu nam mater samo tako...
U Srbobranu je bilo pre jeftinije, na ulazu u Srbobran iz pravca Siriga , pre mosta sa leve strane. Mislim da je tata u aprilu 3000 platio ali ne znam sada cenu .pankoz napisao:Ja sam čuo od nekoliko poznanika da ispod 6800 din nema nigde da se odradi tehnički pregled u N.Sadu :-( .
Izuzetno bih voleo da me neko demantuje.Može i bliža okolina,ako je dobra cena.
Послато са Mi 9 SE помоћу Тапатока
- pankoz
I ja sam poslednji put u Januaru platio 3000 u N.Sadu.
Brat je danas bio do majstora i zatrpan je vozilima koji su vraćena sa tehnickog, kaže nema sile da se prodje tehnički iz prve.
Tehnicki kosta od 6 do 8000 din. Vraćaju ako se pojas ne vraća u idealan položaj. Vraćaju ako postoje tragovi pustanja amortizera. Vraćaju ako je sajla za vuču kraća od 2.80m. Vracaju ako su gume vise potrošene sa unutrašnje ili spoljašnje strane. Prskalice moraju da gađaju u tačno određen položaj na soferšajbni. Ne sme da postoje tragovi masnoće ispod motora. Moraju da rade svetla za tablice. Farovi moraju da budu u besprekornom stanju.
Šlag na torti:
Meri se broj treptanja žmigavca štopericom. Ako je manje od 45(nisam siguran za broj) u minuti vraćaju.
Послато са MI 9 помоћу Тапатока
Tehnicki kosta od 6 do 8000 din. Vraćaju ako se pojas ne vraća u idealan položaj. Vraćaju ako postoje tragovi pustanja amortizera. Vraćaju ako je sajla za vuču kraća od 2.80m. Vracaju ako su gume vise potrošene sa unutrašnje ili spoljašnje strane. Prskalice moraju da gađaju u tačno određen položaj na soferšajbni. Ne sme da postoje tragovi masnoće ispod motora. Moraju da rade svetla za tablice. Farovi moraju da budu u besprekornom stanju.
Šlag na torti:
Meri se broj treptanja žmigavca štopericom. Ako je manje od 45(nisam siguran za broj) u minuti vraćaju.
Trebao je da ide negde drugo onda, em ogromne cene, em cinculiraju, cuj, mere broj treptaja (ja sam imao slucaj kad je masa otisla da je zmigavac treptao brze).
Amortizer ako nije ispravan zna automobil da zanosi u voznji, tako da ima logike za njega.
Ovo za prskalice, zar na iole novijim vozilima(20ak godina) mozes da podesavas te prskalice? Uglavnom su fiksne.
Amortizer ako nije ispravan zna automobil da zanosi u voznji, tako da ima logike za njega.
Ovo za prskalice, zar na iole novijim vozilima(20ak godina) mozes da podesavas te prskalice? Uglavnom su fiksne.
Brat je bio kod majstora zbog drugih stvari. On mu samo prepričao iskustva zbog zega vraćaju ljude sa tehničkog. Ima 10 automobila u dvorištu svi vraćeni sa tehničkih pregleda.
Ja juče bio sa S Maxom. Drndali su ga sat vremena sa nekim nebuloznim stvarima. Na kraju mi i izgrebali i onaj poklopac i branik na mestu gde se šrafi kuka, kao da provere da li je njegova. A tu plastiku skidaju šrafcigerom. Odlepio sam.
Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
Sent from my M2007J3SY using Tapatalk