Ne brže od života!

Primena propisa, crna hronika
Odgovori
Korisnikov avatar
Neo
Reactions:
Pridružio se: 16 Mar 2013, 22:11
Garaža: Toyota Rav4

Re: Ne brže od života!

Post od Neo »

Mislio sam na pogresno napisan model, stavili su 8 umesto A8 :)
Korisnikov avatar
cozmo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:50
Garaža: Peugeot 307 1.6 HDI

Post od cozmo »

Vozac Golfa koji je nastradao je Aleksandar, sin Gorana Marica, poznatijeg kao "Malkom Muharem"... ako se secate Nju primitivs pokreta... takodje i osnivac i menadzer Plavog Orkestra...

Ovaj, da se ne izrazavam, vozac Audija je kuci sa laksim povredama... nikakav pritvor, nista...
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

Je li, Wolfy, zivo me interesuje, zasto zelis liku iz Audija da prezivi ? Pretpostavljam u fazonu isao bi da ga posetis i odneses mu kilo banana ?
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

:kezo:
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Sloba napisao:Uglavnom, decko je vec kuci.
Ovo mogu da protumačim samo da nema dokaza da je on skrivio nesreću, što je samo po sebi apsurd jer je bio pijan i nisko leteo.
U ovakvim situacijama se po pravilu određuje pritvor, ma šta ja mislio o pritvoru.
ftj napisao:Ja sam kapirao da ko pretrpi teske telesne povrede = automatski tesko povredjen.
Teška telesna je pravni standard i ne mora da znači da je neko suštinski teško povređen. Npr lom ruke je teška telesna povreda, ali u medicinskom smislu je daleko lakše od unutrašnjih krvarenja, povreda vitalnih organa.....
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Post od H4wkeye »

Ja novinama/novinarima bas i ne verujem. To kad napisu da neko pusten kuci, mozda je on otpusten iz bolnice, ali sam siguran da ce uskoro zavrsiti u pritvoru.
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Znam da sve smaraju ankete, ali možda ovo doprinese nešto, pa popunite... http://www.polovniautomobili.com/anketa ... saobracaju
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Post od H4wkeye »

Uradio. :)
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Blago tebi :D
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

@paja

Shvatam da postoji gradacija u samim teskim telesnim povredama ali ne moze se reci ni da je greska ako novine napisu da je ucesnik teze povredjen ako je samo polomio mali prst sto se smatra kao teska telesna potvrda.
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Diskutabilno je. Teže povređen ili teža povreda je medicinski standard, a teška telesna je pravni standard i ne gađaju se, ako kreneš da ih mešaš nstane cirkus.
U suštini sve može, al nam novine neće biti bolje.
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

Jedno je pravno medicinska kvalifikacija koja je bitna za sud, a drugo narodni govor za široke mase kojim novine treba da pišu.
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Post od dragvorl »

FOTO: Vozač audija iz sudara kod Merkatora od ranije poznat policiji

Despot Vranić (21), jedini preživeli u saobraćajnoj nesreći kod Merkatora u kojoj je život izgubilo troje dvadesetogodišnjaka, od ranije je poznat saobraćajnoj policiji zbog brze vožnje u alkoholisanom stanju.
vranic1
Prema nezvaničnim informacijama, Vraniću trenutno preti samo prekršajna prijava zbog vožnje pod uticajem alkohola, jer prvi rezultati istrage govore da je automobil sa troje nastradalih prošao kroz crveno, a audi kroz trepćuće zeleno.
Da li će protiv njega biti podneta neka druga prijava zavisi od tužilaštva koje će tek u ponedeljak razmatrati ovaj slučaj, saznaje 021. Nakon nesreće Vranić nije priveden u policiju, a nije ga saslušao ni tužilac, već je on nakon pregleda u bolnici pušten kući, rekao je za 021 izvor iz policije.
vranic_despot_3
- Bio sam na licu mesta, među prvima, prizor je bio stravičan. Vranića znamo od ranije zbog brze vožnje u alkoholisanom stanju, pisali smo mu prijave više puta, ali sud ga nikad nije kaznio. Čini se da će i sada dobiti samo prekršajnu prijavu zbog vožnje u alkoholisanom stanju, jer prekoračena brzina u ovom slučaju nije dokaziva. To što mu se brzinometar zaglavio na 150 kilometara na čas, pred sudom ne mora ništa da znači. Takođe, kamere koje su na ovoj raskrsnici ne beleže brzinu, pri čemu se skoro ništa i ne vidi. Na primer, snimljen je foksvagen kako prilazi, ali se ne vidi jasno semafor od lišća", kazao nam je izvor iz policije.
vranic_2
Despot Vranić ili neko njemu blizak je rano jutros ugasio njegov Fejsbuk profil, ali su fotografije sa profila ipak ostale sačuvane.
Tako smo, između ostalog uspeli da saznamo da je pre šest meseci postavio fotografiju na kojoj se hvalio da vozi autoputem Beograd - Niš sumanutom brzinom od preko 280 km/h.
vranic_3
Stradala deca - Milica Ležimirac, Vladica Matović i Aleksandar Marić, drugari iz razreda, svi stari 20 godina sinoć su proslavljala pet godina male mature. Zajedno su išli u Osnovnu školu "Ivo Lola Ribar".
Milica je bila studentkinja PMF-a, Vladica FTN-a, dok je Aleksandar planirao da upiše Akademiju umetnosti.

http://www.021.rs/Novi-Sad/Vesti/FOTO-V ... iciji.html
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Cherokee
Reactions:
Pridružio se: 17 Jan 2012, 21:35
Garaža: Audi A4 B9 Avant 2.0TDI

Post od Cherokee »

Malopre je bio okacen snimak kod nekoga na Dropboxu sa kamere na toj raskrsnici.
Uglavnom potvrdjuje komentar iz clanka da su ovo 3 sto su izginuli prosli na crveno. Ovaj u Audiju je proleteo na trepcuce zeleno i pokosio ih.
Korisnikov avatar
Ivan
Reactions:
Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,

Re: Одг: Ne brže od života!

Post od Ivan »

Znaci vec je ranije prolazio nekaznjeno pored brojnih dokaza, vec vidim sablon ponasanja...

Послато са GT-I8190 користећи Тапаток 2
nidza napisao: 12 Apr 2021, 10:56 nemam problem uvek sam najsporiji
Odgovori