Registracija vozila

Stanje na putevima, registracija, osiguranje i druge informacije
Odgovori
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Re: Registracija vozila

Post od nidza »

Tačno bih im naplatio.

Sent from my M2007J3SY using Tapatalk

Drejk
Reactions:
Pridružio se: 07 Maj 2021, 00:03
Garaža: Alfa 147 jtdm 16V

Post od Drejk »

lami napisao: 21 Jul 2021, 16:26
Ovo za prskalice, zar na iole novijim vozilima(20ak godina) mozes da podesavas te prskalice? Uglavnom su fiksne.
Samo su na izgled fiksne. Ima sa strane srafic sa kojim se steluju ili se kod nekih zabode igla direktno u prskalicu pa se tako pomera.
lami
Reactions:
Pridružio se: 19 Feb 2017, 15:34

Post od lami »

Ja kod francuza nisam primetio, a veruj mi, rastavljao sam im te dizne. Mozes samo da ih gurnes u haubu i to je to.
Markoni, za ovo tvoje je strasno, em im placas za uslugu, em ti prave stetu.

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Post od H4wkeye »

Jel proveravaju da li ima i patosnice odgovarajucih dimenzija? :srbin:
A170T
Reactions:
Pridružio se: 30 Jun 2013, 13:47

Post od A170T »

Vratili su nekog zato što su zadnja sedišta nisu bila original, kupio čovek original ali opet ne valja zato što je tapacir malo drugačiji.
Ima još mnogo toga ali se zaboravilo...

Послато са MI 9 помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
OMP
Reactions:
Pridružio se: 15 Feb 2013, 11:57
Garaža: Giulietta TB

Post od OMP »

sve je to od tehnickog do tehnickog, negde gledaju svasta nesto a negde ne, npr. komsija bio pre par dana nisu mu ni gledali ni trazili prvu pomoc, sajlu za vucu, i ostalo od opreme a kolegi sve to trazili cak mu i zavijali kuku da vide dal je od tog auta i dal funkcionise, cist debilizam, drugi poznanik otisao na teh sa trulim autom odozdo, sa nikakvim gumama, trap u qrcu i prosao, aj sad znaj gde da ides i sta da radis.....
to za sedista sam citao negde, pa treba im stvarno jebati mater, sta njih boli K kakva su moja sedista i dal su istog dezena, kakve to veze ima sa bezbednoscu pobogu....
za poklopac kuke stvarno ih treba jebati i traziti im da plate sto su ga izgrebali....
sve u svemu mnogo besmislica, meni lik u amss rekao i da gledaju dal je i kako akumulator pricvrscen kao i samu instalaciju ispod haube dal nije nesto budzeno, ceprkano, dal nema oksidacije i sl. mere saru na gumama ali eto npr. gledam jedan svoj primer, zavisi gde meris gumu, negde ima 5mm negde 3, rekao bih da nije do trosenja gume vec da je takva sama guma i da fabricki ima razlike u dubini sare na razlicitim delovima jer vidim da je ravnomerno trosena, kako sad otici na teh sa takvom gumom npr.?
negde cak procitah da su nekom gledali i klima dal radi :) kao i dal ima neke grske na tabli
ljubitelj
Reactions:
Pridružio se: 10 Sep 2012, 21:16

Post od ljubitelj »

Očitavanje greške preko OBD je predvidjena operacija, kao i to da ako svetli MIL lampica auto pada na tehničkom automatski.

Guma je iz fabrike iste dubine šare, to je valjda jedino i moguće (s obzirom na to kako se prave u kalupu) a to što opisuješ je ili usled (problema nekog verovatno) nepravilnih uglova trapa, ili budženja sa distancerima ili nepravilnog pritiska duže vremena.
Ne verujem da je fabrički takva guma :zbunjen:

A toliko poborjanih suludih stvari št se gledaju je ne znam da li za plakanje ili za smejanje.
Korisnikov avatar
petarboj
Reactions:
Pridružio se: 19 Mar 2013, 16:47

Post od petarboj »

Pre će biti za streljanje.

Sent from my Mate 20 X using Tapatalk

Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

Bio sam danas na tehničkom i prošlo je bez neke drame...malo više od pola sata. Gledali su dosta toga, ali akcenat je na svetlosnim grupama i sigurnosnoj opremi..mene nisu mnogo trkeljisali. Valjda videli šta sve imam od pribora i kako je sve to složeno, pa su izgubili volju :) Od svih detalja zaboravili su sirenu da isprobaju. Prijatno sma iznenađen da mi je auto, iako u godinama, sa izduvnim gasovima daleko ispod norme čak i za nova kola.
A170T
Reactions:

Post od A170T »

Napravili su toliki krkljanac da se zaboravilo na izduvne gasove i još će to na kraju da ispadne najmanji problem. Šta da rade oni kojima ne rade zadnje prskalice? Kako to uopšte popraviti?

Korisnikov avatar
schonenk
Reactions:
Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3

Post od schonenk »

Ne znam gde nalazite te tehnicke preglede. Meni su unazad svi bili "normalni". Kocnice, svetla, trap i to je to. Uvek su mi nesto i tolerisali, iako nisu morali. Svetla za tablice, dimenzije guma, cuknuto krilo i slicno.

Za cenu pregleda nemam reci, najradije bih zadavio nekoga.
A170T
Reactions:

Post od A170T »

schonenk napisao:Ne znam gde nalazite te tehnicke preglede. Meni su unazad svi bili "normalni". Kocnice, svetla, trap i to je to. Uvek su mi nesto i tolerisali, iako nisu morali. Svetla za tablice, dimenzije guma, cuknuto krilo i slicno.

Za cenu pregleda nemam reci, najradije bih zadavio nekoga.
Bili su svi normalni pre 5 Jula, nakon toga se situacija drastično promenila.

BigMazzy
Reactions:
Pridružio se: 03 Feb 2019, 10:10

Post od BigMazzy »

За пар месеци све ће то да дође на своје. А и ову на техничком до пре пар месеци узимали по црвену да рогледају кроз прсте за неке ствари а сада изигравају најпоштеније, најморалније особе од којих би се Исус сам постидео.
Што рече Алвировић, ем најскупљи преглед у региону ем запослени нису прошли техничку обуку која је обавезна да би знали шта да раде и да имају сертификат.
Чиста каубојштина.

Послато са SM-A715F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
dag81
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
Kontakt:

Post od dag81 »

Ja sam bio pre dva dana, ali nisam bio pored auta, ostavio i dosao posle. Stavio im novu prvu pomoc, neku sajlu za vucu(za dzip nije sigurno), sijaloce nemam u autu. Kuka je elektro, nisam poneo abs pspir gde je upisana kad je uvezen.
Prica mi lik juce sa tehnickog. Dosao im auto koji je pre 2 meseca prosao tehnicki ali ludak nije registrovao. Opet otisao na isti tehnicki i ovi ga srusili i ispisali nesipravnost u 15 tacaka. Dosao kod ovih, kao na drugo mesto, ovi mu rekli jbg moras srediti sve ne mozes proci tako. Lik popizdeo, zvao policiju ne znam koga sve,budala. A kaze auto krs krs, far napso, stop naprsao, sav izderan....
Sve ce se to srediti, jedino sto su ovi sto su u prvoj turi naderali pa popadali. Zato sredjujte osnovne stvari polako(prskalice, brave, svetla, rucnu...) i kad dodje tehmicki da ne bude srusili me zbog gluposti. Kazu kad padnes, tehnicki traje bukvalno 3min, ili vec koliko si imao nepravilnosti, ali ne traje 1h kad se vratis u roku 3 dana. Mada su ovo mogli produziti bar na nedelju dana, jer za 3 dana tesko mozea srediti nesto sto nijs sijalica jer treba zakazati majstora.

Послато са SM-G973F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

Mislim da ta abs uverenja vide u sistemu, bar su tako meni rekli za stakla.

A ta promena je nastala zbog video nadzora, sada je drugacije, nece sigurno biti kao pre, samo da se iskristalise sta je nebitno i to je to.

Sada kako citam i cujem, negde nije tehnicki pregled nego ispada estetski...

Послато са SM-G780F помоћу Тапатока

Odgovori