Felne - kupovina i razne informacije
Re: Felne - kupovina i razne informacije
Za te pare ne razmisljaj.
Meni jedne od najlepsih felni koje sam video, odmah posle CH modela. 

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
stigle danas felne za zimski set... nadam se da su malo manje ruzne od prethodnih
OEM audi A5 7.5X17'' ET28

pricao sam pre o onim RS4 20" sa belog A5 SB... zavrsile su na A8, auto je na prodaju i taj decko hoce da ih proda, ali je cena prava evropska(jbg. zna da trazim samo taj model vec dugo, culi smo se i pre 3-4meseca ali tad nije hteo da mi proda)... sinoc me je zvao i rekao da je cena samo za felne 1500eura, sisao je na 1200eura...ispod nece ni da cuje
pojma nemam sta da radim...
http://www.polovniautomobili.com/oglas3864155/audi_a8/

pojma nemam sta da radim...
http://www.polovniautomobili.com/oglas3864155/audi_a8/
Udario junak na junaka. 

sa ovog auta su skinute, te felne znam od prvog dana

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Ako ih toliko dugo juris i ako mozes da izdvojis tih 1200 evra na felne, kupi ih i zavrsi sa time. Imaj na umu da ce uskoro i zima da krene, sto znaci da ces preci na one male felne sto si skoro kupio. 

pa zima je jos jedan od razloga zasto razmiljam dal da ih uzmem, ne vade mi se sad kes pare za felne posto bi svejesno na prolece uzeo nove valjke i montirao ih na auto 

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
To jeste problem. Onda ih uzmi sad i cuvaj ih za prolece, jer moze da se desi da u martu ne budu na prodaju. 
Sent from my LG-P705 using Tapatalk 2

Sent from my LG-P705 using Tapatalk 2
Do marta će ih prodati 12x. Kupuj ih samo ako si siguran da možeš da ih skuplje preprodaš.
wtf, nisam pratio ovu temu, jel moguce da uopste razmisljas o 17icama?ADrei napisao:stigle danas felne za zimski set... nadam se da su malo manje ruzne od prethodnih![]()

ne staj mi na muku
a bas sam voleo zimu dok nisam poceo da vozim i shvatio da su zimske felne uglavnom manje od letnjih 

Ko te sprečava da voziš i zimi velike felne? Gume nisu više kramponke da im mnogo znači da su uže i više. Tehnologije prijanjanja su sad na drugom principu.
Svakako je bolje manja felna, ali nije toliko dramatična razlika kao nekad.
Tapatalk 4
Svakako je bolje manja felna, ali nije toliko dramatična razlika kao nekad.
Tapatalk 4
ako ja na kliju zimi vozim 17ke, ti se bez 19 ne javljaj