Zakon o bezbednosti saobraćaja (ZOBS)
Re: Одг: Dobro veče
Kod mene moraju barem pozicije da bi mogle i maglenke. Ja sam moje jedino ukljucio kada sam isao autoputem, a pljusak je takav bio da bez maglenki zadnjih ne uocis auto dok nisi na 10 metara od njega maksimum.
Послато са GT-N7000 користећи Тапаток 2
Послато са GT-N7000 користећи Тапаток 2
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Re: Dobro veče
Morace na kraju da se pravi test da se dokaze da ne moze da smetaTexonja napisao:Naravno da smeta.snork napisao: I meni užasno smeta kad noću uključuju maglenke
A pali ih klincurija (ili oni koji su u glavi ostali klincurija)... "Da izgledaju opasno", gledala deca Fast&Furious, pa kad nema neonki ispod auta, daj makar maglovke.
Pre 2-3 god je policija imala akciju u kojoj je bas takve sankcionisala. Da se ja pitam ta akcija bi bila 365 dana godisnje.

A ne znam koju su akciju imali kada paljenje prednjih nije kaznjivo...
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Jeste i paljenje prednjih kažnjivo bilo po starom, za novi ne znam...
- Grujic
- Moderator
Pa po novom nije 

- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Stvarno? Nisam znao ... 

- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Texonja napisao:Naravno da smeta.snork napisao: I meni užasno smeta kad noću uključuju maglenke
A pali ih klincurija (ili oni koji su u glavi ostali klincurija)... "Da izgledaju opasno", gledala deca Fast&Furious, pa kad nema neonki ispod auta, daj makar maglovke.
Pre 2-3 god je policija imala akciju u kojoj je bas takve sankcionisala. Da se ja pitam ta akcija bi bila 365 dana godisnje.
+1
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Re: Zakon o bezbednosti saobraćaja (ZOBS)
Meni "oborena" svetla na prosečnom Punto Classic-u smetaju više od svih uključenih maglenki zajedno.
Na Pugu zadnje svetlo za maglu ne može raditi ako ne rade prednje maglenke, a ništa od toga ne radi ako nisu uključena poziciona ili oborena svetla. Očigledno ima više različitih rešenja.
Na Pugu zadnje svetlo za maglu ne može raditi ako ne rade prednje maglenke, a ništa od toga ne radi ako nisu uključena poziciona ili oborena svetla. Očigledno ima više različitih rešenja.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Urose mislim da sam upravo tebe jedno vece video sa upaljenim maglenkama u Oml Brigada. Doduse jeste bila magla, ali se sve videlo bez problema. 
Sent from my Galaxy Y using Tapatalk 2

Sent from my Galaxy Y using Tapatalk 2
Kod mene svetlo za maglu može samo sa oborenim, neće sa 'dnevnim'. Inače, zadnje obavezno palim kad iza mene ide auto kome farovi ne osvetljavaju put, nego dozivaju ET-a.
Zadnje koristim (posto sam obe povezao) da odbijaju one sto vole da se nabiju u dupe na auto-putu i ibarskoj
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Apsolutno se slazem!Texonja napisao:Naravno da smeta.snork napisao: I meni užasno smeta kad noću uključuju maglenke

BTW, ja sam jedan od tih pominjanih "hejtera" - napucao bih svakoga ko ukljuci maglenke kad nema magle - najjace je kad debili koji imaju xenone ukljuce obicne zute maglenke (naravno, vidljivost je idealna i magle nema ni na vidiku) i misle da su face, a ne lice ni na sta...

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Grujic
- Moderator
Ništa, kad me vidiš nemoj baš mnogo da me napucaš 

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Nisu to maglenke, to je kornering funkcija,Kuzmanovic napisao:Urose mislim da sam upravo tebe jedno vece video sa upaljenim maglenkama u Oml Brigada. Doduse jeste bila magla, ali se sve videlo bez problema.
.... al pošto Škoda ima slabije komponente od ostatka grupacije, zaglavio tamo onaj relej.... zapek'o.

Širim haos!
Prednje maglenke mi ne smetaju toliko(osim što pomislim u sebi 'vidi budale') ali zadnje stvarno smaraju pogotovo u gradu gde ima osvetljenja.
- Grujic
- Moderator
Zato za zadnje i ima posebna kazna i uslovi za njeno paljenje su strožiji. U naseljenom mestu samo ako je vidljivost baš slaba, zaboravio sam koliko metara...