Koji internet koristite?
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Re: Koji internet koristite?
TPLink je besmisleno dobar uredjaj. Nijedan mi nije crkao, retko baguje, a domet je wtf fazon. Pre neki dan izasdjem iz busa I vadim fon da zovem zenu, kad vidim da se spojio na kucni wifi. Stanica je inace nekih 500 metara od zgrade
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
To su oni extended range modeli. Ja sam ih kupio brdo, kome god je trebalo i svi šljakaju bez problema.
Posetite www.garaza.rs !
Kao pomocni, uzeo sam MTS-ov prenosni internet za potrebe koriscenja van kuce i kancelarije (sa 15 GB protoka) i moram da kazem da je prilicno bolji od Orionovog koji koristim onda kada mi je potreban internet za urgentne stvari. Istina, brzina cesto varira i to prilicno, ali je vazno bar da veza ne puca i da je stabilna.
I ja na prastarom tp link 340g je tako. I kupih pre mesec dana 1043nd v2 koji ima 3 antene od po 5 decibela i sve ultra. A somet mi.je bio gori od starog i crce pre neki dan. Poslao sam ga u emmi na reklamaciju. Sta ce biti videcemo ali definitivno cu ako bude opet on morati da menjam fabricke.antene ili cu drugi model.Rakhil napisao:TPLink je besmisleno dobar uredjaj. Nijedan mi nije crkao, retko baguje, a domet je wtf fazon. Pre neki dan izasdjem iz busa I vadim fon da zovem zenu, kad vidim da se spojio na kucni wifi. Stanica je inace nekih 500 metara od zgrade
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
Evo,da ti poklonim ja bas taj 740n,da vidis kako guta pakete kada ga pingujesRakhil napisao:TPLink je besmisleno dobar uredjaj. Nijedan mi nije crkao, retko baguje, a domet je wtf fazon. Pre neki dan izasdjem iz busa I vadim fon da zovem zenu, kad vidim da se spojio na kucni wifi. Stanica je inace nekih 500 metara od zgrade

Sent from my HTC One using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
TP-Link je bulja, ali je dobar za te pare. Plus, nema nista drugo kod nas za te pare, tako da manevarski prostor i nije neki...
Tapatalk Pro
Tapatalk Pro
Upravo, jer kod nas neki slepci ga valjaju kao da je u rangu sa linksys-om ili mikrotik-om. Pa su mu i cene naduvane.
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
1500-2000 naduvana cena? Pa koliko bi ti da kosta ruter, keve ti?
Odnos cene I kvaliteta je odlican, reci da su tplinkovi bulja je neozbiljno
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Rakhil postavio tp-link predajnik na vr' zgrade pa vata 500m od kuce 
Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока

Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока
Brzine idu u H-a !!!

Ovi skuplji ne vrede toliko. Zato kazem. Jeftiniji su realne cene. Ali bih ja voleo da mogu jos malo da proberem.Rakhil napisao:1500-2000 naduvana cena? Pa koliko bi ti da kosta ruter, keve ti?
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
Ma linksys je tu mama,tp-link je sklj klasa,tipa kao Genius za periferiju.
Nego je to najpovoljnija marka,a da iole valja,pa ga kod nas forsiraju kao da je neka marka...
Poenta je sto ljudi nece da plate ono sto valja,pa onda ubedjuju sebe da valja ono sto plate malo,i da je isto kao ono sto nisu hteli da plate.
Eno,meni je bilo bitno samo da mogu mob nekada da prikljucim,da ne trosim 3g,pa sam naravno,uzeo najjeftinije...
I tako sam i prosao
Nekome upadne dobro,nekome lose 
Ne govorim iskljucivo samo za ruter,tu je manje vise stvar usera kod tog jeftinog djubreta,nego tehnika generalno,pa i ruteri.
Nego je to najpovoljnija marka,a da iole valja,pa ga kod nas forsiraju kao da je neka marka...
Poenta je sto ljudi nece da plate ono sto valja,pa onda ubedjuju sebe da valja ono sto plate malo,i da je isto kao ono sto nisu hteli da plate.
Eno,meni je bilo bitno samo da mogu mob nekada da prikljucim,da ne trosim 3g,pa sam naravno,uzeo najjeftinije...
I tako sam i prosao

Ne govorim iskljucivo samo za ruter,tu je manje vise stvar usera kod tog jeftinog djubreta,nego tehnika generalno,pa i ruteri.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ili to, ili im u stanu ne trebaju sijalice pošto svetle od tolikog signala. 

Širim haos!
Jel ima još neko problem sa Orionom?
Na poslu mi ne radi evo već 48 sati.
Najgore je što im je tehnička podrška non stop zauzeta.

Na poslu mi ne radi evo već 48 sati.
Najgore je što im je tehnička podrška non stop zauzeta.

- Cp6uH
- Pridružio se: 28 Jan 2013, 13:50
- Garaža: Toyota Corolla TSn
- Kontakt:
Orion sam otkačio prošle god najgori od svih, a preskupi za to što nude
Najgovnjiviji internet koji sam ikad imao, a na internetu sam otkad postoji, bukvalno.
Tapatalk Pro
Tapatalk Pro