Stanje na putevima, radovi, izmene saobraćaja...
Re: Stanje na putevima, radovi, izmene saobraćaja...
Vrati onda zimske.
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Re: Одг: Stanje na putevima, radovi, izmene saobraćaja...
Jutros opet izgleda popravljaju onu rupu/oštećenja na renoviranom delu mosta kod Beške, valjda se otvorilo ponovo. I to stale baje sa kamiončićem i lopataju nešto, nikakvo obezbeđenje pre toga, čunjevi, signalizacija, ma ništa, šećkaju se tako posred autoputa. Čini mi se i da je most opet pun brabonjaka, možda su ovce rano jutros prelazile, moguće da u stvari i to čiste. Opet nisam stigao da uslikam ništa, a kako bi i kada sam po običaju dremuckao a ovom mom telefonu treba večnost da startuje kamerica i da okine. 
TT

TT
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Ja prosao proslog vikenda i nisam video rupe, bio je skoro mrak doduse, video sam neke zakrpe ucinilo mi se.
@Sebekkg. Ma vazi.
U Han Pijesku pola metra snega. Odlozio sam put za sutra, ici cu preko Visegrada.
@Sebekkg. Ma vazi.

U Han Pijesku pola metra snega. Odlozio sam put za sutra, ici cu preko Visegrada.
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Nešto su radili baš na tom delu gde je zakrpa od rupe koju sam pominjao, a i prejašili smo tu autom preko nekog peska/šljunka, nalik na ono što bacaju lopatom pre nego što uvaljaju valjkom. A onda smo posle toga naišli još i na nešto "posuto" u zaustavnoj traci - ličilo mi je na ovčiji izmet...
Osim toga, kada se prođe OMV pumpa posle mosta i krene uzbrdo ima jedan mali mostić - tu na kratko sužavaju saobraćaj u jednu (levu traku) pa onda ide opet full profil, sve uredno obeleženo, svetleći znak, čunjevi... Moguće da je i taj mostić pretrepeo neko oštećenje...
Osim toga, kada se prođe OMV pumpa posle mosta i krene uzbrdo ima jedan mali mostić - tu na kratko sužavaju saobraćaj u jednu (levu traku) pa onda ide opet full profil, sve uredno obeleženo, svetleći znak, čunjevi... Moguće da je i taj mostić pretrepeo neko oštećenje...

Ne zajebavajte se sa prevojima. Viano pre dva dana nije mogao da se popne na Divcibare, sa letnjim gumama. Bilo 6cm raskvasenog snega na putu, niko nista nije cistio, ni posipao.
-
- Banned
Prosao sam Uzice, put je mokar, bila je i jaka kisa nekih pola sata usput, ovde je sada put uglavnom suv, 12 stepeni, nema velike guzve na putu.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
ZBOG POPLAVA: Ovo su zatvoreni putni pravci u Srbiji
Na deonici državnog puta od Ivanjice do Ušća potpuno je obustavljen saobraćaj zbog obilnih padavina, saopštilo je Javno preduzeće “Putevi Srbije”.
Alternativni pravac je preko Kaone, a Putevi Srbije apelovali su u subotu uveče na vozače da poštuju postavljenu privremenu saobraćajnu signalizaciju i vožnju prilagode uslovima na putu.
“Putevi Srbije” ranije su saopštili da je na putevima u Srbiji saobraćaj umerenog intenziteta i da zbog izlivanja nabujalih reka i potoka dolazi do prekida u saobraćaju na području Prokuplja, Kuršumlije i Jošaničke banje.
Takođe, obilne kiše i bujice oštetile su kolovoz na delu puta Kraljevo-Goč, zbog čega je saobraćaj na toj deonici u potpunom prekidu. Alternativni put vodi od Vrnjačke banje preko Stanišinaca do Goča.
Zbog izlivaja reke Bjelice obustavljen je saobraćaj i na državnom putu Lučani-Guča, a alternativni pravac za sva vozila do Guče je deonica preko Čačka. Izlila se i reka Jošanica, pa je neprohodan put Jošanička banja-Ploče-Aleksandrovac kroz drensku klisuru.
Neprohodan je put i od Jošaničke banje ka Kopaoniku, pa se sa zapadne strane do Kopaonika može jedino preko Rudnice. Velika količina zemlje i kamena dovela je do prekida saobraćaja i na putnom pravcu Osečina-Ljubovija, tačnije na osam kilometara od Osečine ka Ljuboviji, preko Proslopa.
Saobraćaj se ne odvija ni na državnom putu Jasikovo-Vlaole, takođe zbog padavina, a česti su odroni na deonici Golubac-Porečki most-HE Đerdap. Alternativni pravac za vozila koja se kreću iz Vlaola je preko Bora, a i iz Jasikova preko Majdanpeka.
Iz Javnog preduzeća “Putevi Srbije” upozorili su vozače na odrone koji su i pored redovnog čišćenja i uklanjanja sa kolovoza česti i predstavljaju dodatnu opasnost u vožnji duž Đerdapske i Ibarske magistrale, kroz Ovčarsko-kablarsku, Grdeličku i Sićevačku klisuru.
Izvor: Telegraf.rs / Beta
Na deonici državnog puta od Ivanjice do Ušća potpuno je obustavljen saobraćaj zbog obilnih padavina, saopštilo je Javno preduzeće “Putevi Srbije”.
Alternativni pravac je preko Kaone, a Putevi Srbije apelovali su u subotu uveče na vozače da poštuju postavljenu privremenu saobraćajnu signalizaciju i vožnju prilagode uslovima na putu.
“Putevi Srbije” ranije su saopštili da je na putevima u Srbiji saobraćaj umerenog intenziteta i da zbog izlivanja nabujalih reka i potoka dolazi do prekida u saobraćaju na području Prokuplja, Kuršumlije i Jošaničke banje.
Takođe, obilne kiše i bujice oštetile su kolovoz na delu puta Kraljevo-Goč, zbog čega je saobraćaj na toj deonici u potpunom prekidu. Alternativni put vodi od Vrnjačke banje preko Stanišinaca do Goča.
Zbog izlivaja reke Bjelice obustavljen je saobraćaj i na državnom putu Lučani-Guča, a alternativni pravac za sva vozila do Guče je deonica preko Čačka. Izlila se i reka Jošanica, pa je neprohodan put Jošanička banja-Ploče-Aleksandrovac kroz drensku klisuru.
Neprohodan je put i od Jošaničke banje ka Kopaoniku, pa se sa zapadne strane do Kopaonika može jedino preko Rudnice. Velika količina zemlje i kamena dovela je do prekida saobraćaja i na putnom pravcu Osečina-Ljubovija, tačnije na osam kilometara od Osečine ka Ljuboviji, preko Proslopa.
Saobraćaj se ne odvija ni na državnom putu Jasikovo-Vlaole, takođe zbog padavina, a česti su odroni na deonici Golubac-Porečki most-HE Đerdap. Alternativni pravac za vozila koja se kreću iz Vlaola je preko Bora, a i iz Jasikova preko Majdanpeka.
Iz Javnog preduzeća “Putevi Srbije” upozorili su vozače na odrone koji su i pored redovnog čišćenja i uklanjanja sa kolovoza česti i predstavljaju dodatnu opasnost u vožnji duž Đerdapske i Ibarske magistrale, kroz Ovčarsko-kablarsku, Grdeličku i Sićevačku klisuru.
Izvor: Telegraf.rs / Beta
Posetite www.garaza.rs !
-
- Banned
A je l se bavi jos necim to preduzece osim sto obavestava ?! Uzgred, bezocno lazu da uklanjaju odron.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Saša napisao:Nešto su radili baš na tom delu gde je zakrpa od rupe koju sam pominjao, a i prejašili smo tu autom preko nekog peska/šljunka, nalik na ono što bacaju lopatom pre nego što uvaljaju valjkom. A onda smo posle toga naišli još i na nešto "posuto" u zaustavnoj traci - ličilo mi je na ovčiji izmet...

Posetite www.garaza.rs !
-
- Banned
To je to. Novi most. 

- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Mene zanima kako to da je NOV most/asfalt koji je pusten u rad pre manje od godinu dana, a vec ovolika rupcaga?
-
- Banned
Realno, da je ovo normalna drzava, za ovo bi najmanje jedna osoba trebalo da ide u zatvor.
Već se pisalo o tome. U pitanju je neki tanji sloj asfalta dok se most ne slegne ili već šta. Navodno je potpuno normalno to što se dešava.
Tapatalk Pro
Tapatalk Pro
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Moguce, mada bi verovatno isto rekli da se iskida i zavrsni sloj asfalta.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI