O presretačima
Re: O presretačima
Ima na svim iskljucenjima...
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Ih, pa ne dajem im ja ideje...da su hteli oni bi to po ugledu na evropske gradove i napravili.NexT napisao:Floyd, nemoj ovako javno da im dajes glupe ideje
Ocigledno im je zanimljivije da ponekog nahvataju kao u filmu sa presretacem nego da pokriju grad kamerama i radarima pa da svi vode racuna.
Moj je utisak da tamo niko ali niko ne postuje propise...mislim i ja sam ga razvlacio po gradu, narocito nocu na NBG bulevarima ali to svi rade.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
I tako neka ostane 

Aj da neko to kaze, nego ti sa kosacicom pod haubom koja ne sme na crtu ni cliu. 

Jbg, ne svidja mi se preterano taj konceptFloyd napisao:Ih, pa ne dajem im ja ideje...da su hteli oni bi to po ugledu na evropske gradove i napravili.NexT napisao:Floyd, nemoj ovako javno da im dajes glupe ideje
Ocigledno im je zanimljivije da ponekog nahvataju kao u filmu sa presretacem nego da pokriju grad kamerama i radarima pa da svi vode racuna.
Moj je utisak da tamo niko ali niko ne postuje propise...mislim i ja sam ga razvlacio po gradu, narocito nocu na NBG bulevarima ali to svi rade.

Inace, to hvatanje presretacima zaista nije tako fimski i holivudski...98% ljudi cim vidi blinkere koci i staje u zaustavnu...
+1
Samo nam kamere Hvale.
Samo nam kamere Hvale.

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Kamere se brze otplateNexT napisao:Bolje nek uloze u puteve nego u kamere

Naravno to pandurima na odgovoara...hebo ti masinu koja radi njihov tezak posao.
Bolje da se oni vozikaju u A6 po BG-u

- Aleksandar194
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
- Garaža: Koji bus prvi naiđe...
Kakvi radari?!NexT napisao: Meni su mnogo veci problem radari na magistrali...

Nadam se da misliš na ove klasične laser/radar detektore koje drže panduri, a ne na neke fiksirane

A jesu ti putevi sa dosta pravaca zeznuti. I dobar deo Ibarske je takav, ali zato od Ljiga do G.Milanovca...

- Aleksandar194
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
- Garaža: Koji bus prvi naiđe...
Jao, ne detektore, nego ove radare što koristi policija....zatrokirao mi mozak u ovim kasnim satima 

Da, da, Fama na tronoscu...
Sad zabodu auto negde u njivu, razvuku kabl do radara i mos' se jebati, al ga neces skontati na vreme... Ja se uzdam i dalje u kolegijalnost ostalih vozaca, a i gledam da ne prelazim 120 na magistrali...
Onaj deo od Beceja prema B. Topoli sam konsntantno vozio preko 100, do 140, nije bilo zive duse na putu, al je bila jedna patrola na koju me je upozorio kamiondzija na vreme.
Jutros ispred skretanja za aerodrom Passat zaustavio nekog Austrijanca sa A6...
Sad zabodu auto negde u njivu, razvuku kabl do radara i mos' se jebati, al ga neces skontati na vreme... Ja se uzdam i dalje u kolegijalnost ostalih vozaca, a i gledam da ne prelazim 120 na magistrali...
Onaj deo od Beceja prema B. Topoli sam konsntantno vozio preko 100, do 140, nije bilo zive duse na putu, al je bila jedna patrola na koju me je upozorio kamiondzija na vreme.
Jutros ispred skretanja za aerodrom Passat zaustavio nekog Austrijanca sa A6...
- pigeon
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 12:22
- Garaža: Škoda Octavia A8 1.4TSI 8AG + Fiat 500
Sinoć oko 19h na auto putu prema NS negde naspram Inđije ugledam u retrovizoru xenone i usporim sa 150 na 130... Prohuji pored mene crni A8 sa zatamnjenim staklima i kažem ženi - "Evo ga presretač!"
Posle, negde pre mosta na Beški stoji u zaustavnoj traci sa upaljenim rotacijama... Da li samo da nas uspori... ili je nekog kaznio pa je taj već otišao...
Posle, negde pre mosta na Beški stoji u zaustavnoj traci sa upaljenim rotacijama... Da li samo da nas uspori... ili je nekog kaznio pa je taj već otišao...
Da nije bio A6 crni? A8 nemaju koliko znam. Mozda nisi dobro spazio, bas su slicni?
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Jeste A6, samo juce sam ga 3 puta video na pomenutoj relaciji, prosle i ove nedelje on ordinira na Bg-Ns autoputu umesto pasata
- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:
Pricam danas sa drugarom, koji je inace vozac u jednoj dobro stojecoj firmi, kaze mi da imaju X6 kome cesto menjaju folije, do skoro je bila narandzasta, sada je crni.
Ja nisam znao ovaj podatak

- pigeon
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 12:22
- Garaža: Škoda Octavia A8 1.4TSI 8AG + Fiat 500
Evo ovaj model A8 je bio:Dusan napisao:Da nije bio A6 crni? A8 nemaju koliko znam. Mozda nisi dobro spazio, bas su slicni?

I ja sam se začudio jer nisam znao da ima i A8... Možda su nekom zaplenili...