Premier League Fantasy
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Re: Premier League Fantasy
Moraš da vršiš transfer tj da izbaciš jednog. Piše u pravilima. Ne znam šta se dešava ukoliko to ne uradiš.
TapaT
TapaT
Banuju Kuzmanovica.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- pedja
- član 001
To ima smisla i jedino je logično.
Nakon poraza od Metan mastera morao sam azurirati tim :

Sad idem na varijantu iz svakog kluba po jedan igrac,a jos mi je i ostalo 0.1 mil.Inace igra me je zestoko pokrala jer sam pre svih ovih transfera imao 104 miliona vrednost tima,a sad je 103.4

Sad idem na varijantu iz svakog kluba po jedan igrac,a jos mi je i ostalo 0.1 mil.Inace igra me je zestoko pokrala jer sam pre svih ovih transfera imao 104 miliona vrednost tima,a sad je 103.4

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Do jaja ekipa!
Sent from my SM-J500FN using Tapatalk
Sent from my SM-J500FN using Tapatalk
- pedja
- član 001
Ja teram sa kosturom ekipe od prvog kola, uz jedan transfer po utakmici. Nisam bogat kao neki
Nisam iskoristio prvi WC, a kako stvari stoje, neću ni drugi, neka ide život, da vidimo kakav je ko menadžer - nije sve u kineskim i arapskim milijunima!

Nisam iskoristio prvi WC, a kako stvari stoje, neću ni drugi, neka ide život, da vidimo kakav je ko menadžer - nije sve u kineskim i arapskim milijunima!
- stefankmn
- Pobednik Garaža - Kup takmičenja
- Pridružio se: 03 Feb 2015, 12:09
- Garaža: VW PASSAT B8 1.6 TDI
Zanimljivo da ne stoji nikakvo upozorenje ili napomena da promenis igraca itdpedja napisao:Moraš da vršiš transfer tj da izbaciš jednog. Piše u pravilima. Ne znam šta se dešava ukoliko to ne uradiš.
TapaT

Mada mozda bolje da ne diram nista pa da banuju kuzmanovica hahahaha
Milose odlican team ai napravio, wc a?

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Da.Inace Dusan Tadic menja tim ovaj prelazni rok.
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Di će?
Ligu ne menja,samo u jos jaci tim ide 

- DukeNS
Cemu tajnovitost?
Ne znam da li trening kompenzacija vazi ako se ne menja liga. Ako vazi, eto Voši para u kasi...
Ne znam da li trening kompenzacija vazi ako se ne menja liga. Ako vazi, eto Voši para u kasi...
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Pa zato sto ni on ne zna gde ide. 
Pisu novine da ide u neki od 5 najjacih klubova PL, nagadja se Arsenal ili Liverpul. Ja kontam da ide u Liverpul.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Pisu novine da ide u neki od 5 najjacih klubova PL, nagadja se Arsenal ili Liverpul. Ja kontam da ide u Liverpul.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Morao si da mi pokvaris mojih pet minuta slave gde je Vojvoda mislio da sam fudbalski agent 

- DukeNS
Iskreno, pomislio sam da ti je mozda neki rodjak ili da mu se druzis sa sestrom...