Preporuke za sve i svašta
Re: Preporuke za sve i svašta
Pitanje je da li nije na odmoru, a verujem da ima uvek lufta za hitne slučajeve.
Inače ako neko bude morao da ide kod njega nek zna da je skup ko otrov, al prvi pregled traje oko 1h i obuhvata pored klasičnog eho srca, karotida i svih unutrašnjih organa i test opterećenja na biciklu. U suštini, što se mene tiče, pregled vredi tih para.
Inače ako neko bude morao da ide kod njega nek zna da je skup ko otrov, al prvi pregled traje oko 1h i obuhvata pored klasičnog eho srca, karotida i svih unutrašnjih organa i test opterećenja na biciklu. U suštini, što se mene tiče, pregled vredi tih para.
molim preporuku isključivo iz ličnog iskustva za firmu koja izradjuje američke plakare po meri.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Sogal, mislim da sam u nekoj drugoj temi pogrešno rekao neko drugo ime, ali smo plakare uzeli kod Sogala i 100% smo zadovoljni. Doduše to je bilo pre 7 godina, nemam informacija kako sada rade.
Gde mogu da nadjem vremensku prognozu od juce?
Kucam na netu sa jucerasnjim datumom, ali mi izbacuje iskljucivo od danasnjeg
Kucam na netu sa jucerasnjim datumom, ali mi izbacuje iskljucivo od danasnjeg
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
EDIT by trojanac:
Obrisan neprimeren komentar.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Mislim da accuweather ima prikaz prethodnih dana, kada odes na extended ili monthly. Weather2umbrella ume da kasni vikendom, tako da je sasvim moguce naci jucerasnju prognozu 
TT

TT
-
- Banned
Izvinjavam se ali ne znam zasto je moje pitanje kolegi ostavilo utisak neprimerenosti. Ja cu svakako coveka pitati to isto na PP ako ovde ne smem.Ogi napisao:EDIT by trojanac:
Najiskrenije sam coveka pitao kako se oseca i pitao da nam objasni kako je na tako banalan nacin ugrozio svoje zdravlje pa i zivot.
Jos jednom se izvinjavam, nije bilo zle namere.
Sent from my HTC One S using Tapatalk 4
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Ko, šta, gde?
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Ogi, nemoj da se pravis mutav, poceo si da kenjas u svakoj temi, omalovazavas tudje odgovore na tvoja pitanja ako ti se ne svidjaju, palamudis preko mere. Fora je sto skoro svi znamo kakva si dijabola ali brate, imaj u vidu da postoje clanovi koji ne znaju ko je Ogi, I da njima to koze da deluje vise degutantno nego simpaticno.
Posto radim slican posao kao I Zveroljub, napisacu ti da ti pitanje nije na mestu, nije pokusao samoubistvo, budi siguran. Mozda si se I ti nekada uboo olovkom pa znas kako je povrediti se na radu.
Samo sam hteo da napisem da nekada preterujes sa proseravanjem, gledaj svoja posla I biraj postove sa kojima ces da se sprdas, nista licno, eto
Sent from my BlackBerry using Tapatalk
Posto radim slican posao kao I Zveroljub, napisacu ti da ti pitanje nije na mestu, nije pokusao samoubistvo, budi siguran. Mozda si se I ti nekada uboo olovkom pa znas kako je povrediti se na radu.
Samo sam hteo da napisem da nekada preterujes sa proseravanjem, gledaj svoja posla I biraj postove sa kojima ces da se sprdas, nista licno, eto
-
- Banned
Sve ok, prihvatam napisano samo nemoj da na ovaj nacin izvlacis moje reci iz konteksta, covek bi rekao da imas zadnje namere, spominjes neko samoubistvo sto zvuci grozno a nema veze sa onim sto sam napisao.
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Nije tema za zajebanciju, verujem da nisi imao lose namere ali moras da imas meru, pitanje nije na mestu.
Bez ljutnje...
Bez ljutnje...
-
- Banned
Nema ljutnje!
Oni Sogal nešto ne rade ili ih nisam uspeo kontaktirati.
Ponavljam pitanje - preporuka za američke plakare potrebna - dobro i kvalitetno ali ne preskupo se traži
Ponavljam pitanje - preporuka za američke plakare potrebna - dobro i kvalitetno ali ne preskupo se traži
Bio sam danas kod Dr. Ristica u ul. Visoka 16. Uradjen mi je ultrazvuk srca, pre njega jos jednom EKG. Zadovoljan sam uslugom, ambijentom, odnosom doktora prema meni i sto se mene tice-imaju moje preporuke. Sestru ne bih komentarisao, zbog nje smo morali da cekamo da mi uspori puls
Izgleda da sam prosao bez trajnih posledica, bar onih koje bi mi uticale na kvalitet zivota. Prepisani su mi narkotici za cvrst san i opustanje misica, vitamini, mirovanje i skrenuta mi je paznja da u narednom periodu mogu imati grceve u ruci i nozi. Juce sam imao jedan i bio je jako bolan, pa se nadam da ce se zavrsiti na samo tom jednom.
Elem, narkotike imam, pice donesite, zurka moze da pocne
Da ne zaboravim, izvesnom forumasu zelim puuuuunoooooo cvrcaka u kolima, pa neka se snalazi

Izgleda da sam prosao bez trajnih posledica, bar onih koje bi mi uticale na kvalitet zivota. Prepisani su mi narkotici za cvrst san i opustanje misica, vitamini, mirovanje i skrenuta mi je paznja da u narednom periodu mogu imati grceve u ruci i nozi. Juce sam imao jedan i bio je jako bolan, pa se nadam da ce se zavrsiti na samo tom jednom.
Elem, narkotike imam, pice donesite, zurka moze da pocne

Da ne zaboravim, izvesnom forumasu zelim puuuuunoooooo cvrcaka u kolima, pa neka se snalazi