Subvencionisani Fiat 500L Nacionale

Razne informacije u vezi kupovine automobila
Odgovori
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Re: Subvencionisani Fiat 500L Nacionale

Post od Paja »

Na tri je već nešto, mada je i to velika rata na današnje plate. Problem je što osim za Note, za sva ostala vozila mora da se uzme i značajan deo kredita pod komercijalnim uslovima, a to drastično podiže ratu.

Ponuda za Fiat je odlična. Kamo sreće kad bi i drugi nudili pod sličnim uslovima.

Prestiže me Risto
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Htedoh reci da onaj ko ne moze to da isprati nece ni razmisljati o tih 10.000e :nemampojma:
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

Risto napisao:300e mjesecno je dosta jaka cifra koju jako malo ljudi moze da vraca, ti ratu za ovaj 500L mozes da skrpis sa mnogo nizom platom od plate koja bi ti trebala da uznes npr. Note za 11000 evra... pretpostavljam da ce rata za 500L biti cca 200e...
122 EUR sa traženim učešćem + kupljen paket 1 (sa drugog foruma):
drasko bgd napisao:500L nacionale,paket 1.Danas rezervisan i porucen ,isporuka 20 dana!
drasko bgd napisao:Ipak sam prelomio,uzimam pa sta bude(kurve ne jurim,ne lumpujem po kafanama)jednom se zivi!Kredit daje Credi Agricole banka sa fiksnom kamatom od 1.8%+0.19% 3Meuribor sto je 1.99% godisnje.Euribor je promenljiv,al kazu da malo skoci malo padne,sta je tu je!Ovi uslovi traju samo dok je sajam,bitno je da se aplicira kod banke jer ti uslovi vaze i posle sajma,apliciranje nije obavezujuce.Od papira potrebna je overena potvrda o primanjima i adm. zabrana iz firme,LK,kopija zdravstvene knjizice,246 din za kreditni biro,50 din za menicu i naravno predracun za auto.Posto 500L nema na lageru auto kuca porucuje auto iz proizvodnje,ostavi se kapara od 100-200e,koja se po preuzimanju vozila vraca.Kad fabrika javi auto kuci daje auto gotov daju im br. motora i sasije uzima se faktura i nosi u banku.Tek tada se potpisuje menica, ugovor o kreditiranju i uplacuje ucesce.Kad banka uplati pare odlazi se po vozilo.Ucesce je obavezno 30%,u mom slucaju to je 3525e,banka me kreditira sa 8225e,rata je 122e a kredit je na 72 meseca.Ako ne bude nekih velikih oscilacija Euribora posle 6 god vracam 8784e i kamata za ukupan period je559e,nema troskova obrade kredita i prevremene otplate, mislim da su ovo sasvim korektni uslovi.
ljubitelj
Reactions:
Pridružio se: 10 Sep 2012, 21:16

Post od ljubitelj »

Saša napisao: 122 EUR sa traženim učešćem + kupljen paket 1 (sa drugog foruma):
Trenutno za ovaj i jos koji mesec. Za ceo period velika je verovatnoca da ce kamata da poraste jer je ova rata bazirana na 0.80% euribora.
A ta osnova ce pre da raste nego da opada, gde vise ima prostora da padne od ovoga, pa ko se zaleti moze opet da bude kao ona prica ChF-Eur o navodnom izmenadjenju.

Fiat- CA ponuda mi se uopste ne cini posebno povoljnom, rata je indeksirana u Eurima, a ljudi imaju plate koje se ne indeksiraju Eurom, promenljiva je i dug je period otplate uz tendenciju da rate rastu sa protokom vremena (u eur) a plate opadaju (u eur).
I to sve uz pretpostavku (hrabru) da nece za toliko godina biti devalvacije dinara odnosno bitne promene sadasnjeg kursa.
Plus se jos placaju izmisljene mesecne takse dodatno CA, koje su male ali opet zasto to dodatno van vrednosti kredita i van kamate.

Ovo na osnovu javno objavljenih reklamnih ponuda, nisam imao prilile da procitam ugovor i sta se precizno nudi od strane FASa.
Korisnikov avatar
mr.Big
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 21:02

Post od mr.Big »

Dobra, stara dlaka u jajetu...
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

Ma, ne valja to ništa... :kafa:
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Slika
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Za "fiću" veća kamata
Izvor: Novosti

Kragujevac -- Vlada Srbije donela je Uredbu o prestanku važenja Uredbe o podsticanju proizvodnje i prodaje putničkih vozila proizvedenih u Srbiji u 2013. godini, pišu Novosti

Uredba je, podsetimo, doneta uoči martovskog Salona automobila u Beogradu.

To, prema pisanju Novosti, neće uticati na prodaju "fijata 500 l nacionale" po ceni od 10.900 evra, niti na uslove koje je kragujevačka fabrika ponudila.

Od 1. juna, menja se kamata pa će umesto dasadašnjih 1,99 odsto kamate na kredit od pet godina, ona iznositi 3,0 odsto. Kompanija "Fijat automobili Srbija" će i dalje isporučivati pod istim uslovima, ovaj model finansirajući iz svojih sredstava "subvenciju od 3.000 evra" u želji da "domaćem kupcu omogući vrhunsko vozilo po pristupačnoj ceni".

Inače, u četvrtak je u Italiji promovisan još jedan model iz Kragujevca "fijat 500 l treking", koji će se na Apeninima prodavati po ceni od 19.650 evra za osnovni model.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
dekiv68
Reactions:
Pridružio se: 20 Mar 2013, 19:38

Post od dekiv68 »

Da li zna neko šta se događa sa ovim Dilkićevim subvencijama za Fiat 500L?
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:

Post od Paja »

I dalje postoji, ali se ne zna do kada.
milosdoktorabs
Banned
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 13:12

Re: Pajina obnova voznog parka

Post od milosdoktorabs »

Bio sam danas do Stojanova.Prvo i prvi prodavac vrlo neljubazan,drugo tehnicki jako nepismen ( 1.4 benzin ima ob.momenat od 200 nm) a pod dva nije imao vremena za test voznju.Meni su papiri u banci gotovi ali...prvo mi je rekao da dodjem za dve nedelje kada se vrati sa odmora za test voznju a potom nije imao vremena da izadje i da procenu za moj auto.Jesam dosao prvi a pola sata kasnije su dosli i neki drugi ljudi.Ipak cu sacekati novu Mazdu 3.Druga stvar koja mi se nije dopala jeste izbor TNG uredjaja za 500 L i u njega ide LOVATO.Garancija je samo dve godine bez obzira na km..Lm,da ne duzim.Na parkingu sam video 500 l kome SStojanov stavlja foliju i to nude po ceni od 150 eur.Posto se Paja najvise bojao kako lezi evo par slicica.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika
Poslednja izmena od milosdoktorabs u 17 Jul 2013, 12:18, izmenjeno 1 put ukupno.
Slika
Alfi pada cena isto koliko brzo ubrzava do sto
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Jesi li ti siguran da je ovo folija?
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
milosdoktorabs
Banned
Reactions:

Post od milosdoktorabs »

Jesam,jer sam se raspitivao za bicolore a prodavac mi je sam pokazao auto i rekao zasto bacati 700 eur i pokazao mi "foliran" ovaj auto
Slika
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:

Post od Paja »

Odustao sam od folije, najviše zbog te plastične lajsne jer kod jednobojnih ona dolazi u crnoj boji pa bi morala da se farba u belo, a veliko je pitanje kako bi ispalo. Naručio sam bikolore.
Ako te ne mrzi da dođeš do Beograda mogu da ti dam kontakt u Kompresoru, to bi ti možda bilo i najpametnije ako daješ Turčina staro za novo jer oni valjaju i Fiat i Reno pa će ti možda dati najboju procenu, al računaj da je vreme godišnjih pa je svuda haos.

Procena traje nekoliko sati. Sam pregled se uradi brzo i možeš da podigneš auto, a procenu ti pošalju na mail isti ili verovatnije sledeći dan.
milosdoktorabs
Banned
Reactions:

Post od milosdoktorabs »

Najpametnije,ja se razmisljam za 1.6 mjet sa oba paketa plus bikolore...16300 eur,ucesce 5000,rata 168.Sasvim ok ponuda ali...sacekacu Mazdu 3 do oktobra jer cisto sumnjam da ce se akcija zavrsiti do tada,pa i ako se zavrsi ispasce nesto drugo.Mada generalno 500 l mi u svim parametrima bas odgovara.
Isao bih na crvenog sa crnim krovom i felnama i crvenim sedistima.
Slika
Odgovori