Novi Sad
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Re: Novi Sad
A ko sme tebe da dira?Gaginh0 napisao:Ali ja i dalje prosetam ceo krug oko grada, preko Naselja, Detelinare, Salajke, Centra, Limana, Telepa i nazad u Veternik i ne osecam se nebezbedno, izgleda da dosta toga sto se dogodi samo sluzi za prodavanje novina, ili mene ne startuju jer nisam sitan ili zensko... :krupan_smajli:

Širim haos!
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
U setnju ne nosim vise od 500din, telefon im se ne isplati jer cu ga pre razbiti nego predati njima u ruke, znaci jedino im ostaje da me istuku iz nevezuse 

-
- Pridružio se: 17 Jan 2012, 21:35
- Garaža: Audi A4 B9 Avant 2.0TDI
Nemam sta da posebno dodam, osim da se slazem sa prethodnim postovima u mnogo cemu, narocito sa Sasinim i Slobinim postovima.
Zivot na periferiji i okolnim selima ne bi bila tolika muka da postoji imalo reda, takodje i da je gradski prevoz bolji.
Nego sto se tice "kulturno-umetnickih desavanja" (citaj kriminalana i crne hronike) u nasem nam voljenom Novom Sadu, juce popodne sam imao telefonski poziv kuci iz SUP Novi Sad. Trazio me neki inspektor, da me savetuje da u narednom periodu bolje pripazim na auto, da je broj kradja Lagune izuzetno povecan.
S obzirom na to da mi je prica bila sumnjiva, raspitao sam se kod poznanika u SUP-u, rekao mi covek da poznaje tog inspektora i da je prica apsolutno tacna.
Zivot na periferiji i okolnim selima ne bi bila tolika muka da postoji imalo reda, takodje i da je gradski prevoz bolji.
Nego sto se tice "kulturno-umetnickih desavanja" (citaj kriminalana i crne hronike) u nasem nam voljenom Novom Sadu, juce popodne sam imao telefonski poziv kuci iz SUP Novi Sad. Trazio me neki inspektor, da me savetuje da u narednom periodu bolje pripazim na auto, da je broj kradja Lagune izuzetno povecan.
S obzirom na to da mi je prica bila sumnjiva, raspitao sam se kod poznanika u SUP-u, rekao mi covek da poznaje tog inspektora i da je prica apsolutno tacna.

- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Ako je stvarno tako to je jako profesionalno s njihove strane.
A neka dodatna zaštita ne bi škodila
A neka dodatna zaštita ne bi škodila

- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Kao recimo vadjenje akumulatora. 

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
E, svasta ce covek da cuje.
Ne mislim nista lose, samo je nekako neocekivano u zemlji Srbiji. Pohvalno za policiju.
Zvuci malo cudno. Sta su radili? Zaredjali i zvali sve vlasnike Laguna u NSu?
Ne mislim nista lose, samo je nekako neocekivano u zemlji Srbiji. Pohvalno za policiju.
Zvuci malo cudno. Sta su radili? Zaredjali i zvali sve vlasnike Laguna u NSu?
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Dosao novi nacelnik, nemoj tako. 

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- Misha
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive
Cherokee napisao:Nemam sta da posebno dodam, osim da se slazem sa prethodnim postovima u mnogo cemu, narocito sa Sasinim i Slobinim postovima.

Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Pa otprilike i ja rezonujem isto,Gaginh0 napisao:U setnju ne nosim vise od 500din, telefon im se ne isplati jer cu ga pre razbiti nego predati njima u ruke, znaci jedino im ostaje da me istuku iz nevezuse
Šalu na stranu... što se štetnja po opasnim krajevima tiče... Neprijatnosti koje sam imao više su statistička greška i nemju veze sa nekim opasnim krajem grada. Išao sam svuda i nigde većih problema.
Čitam poruku, pa reko' gle Che ispresavijao nekogCherokee napisao: Nego sto se tice "kulturno-umetnickih desavanja" (citaj kriminalana i crne hronike) u nasem nam voljenom Novom Sadu, juce popodne sam imao telefonski poziv kuci iz SUP Novi Sad

Ili ko 90-ih, skidanje volana.dragvorl napisao:Kao recimo vadjenje akumulatora.

Ne bi me iznenadilo da ekipa koja je krala Renaulte u BG i NS i popadala pre jedno 2-3 godine ponovo operiše.
Širim haos!
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Re: Одг: Novi Sad
Nešto se dešava, danas recimo čekam suprugu na Trifkovićevom tegu i vidim dva policajca kako redom legitimišu i "pretresaju" sve sumnjivce, prvo neke alkose što tu stalno sede kod neke kućice i cirkaju alkohol, potom dve-tri grupice srednjoškolaca, a na kraju i neke neke Rome koji su se muvali tuda. I to vidim po njima (pandurima) da su nešto sve užurbani i nervozni i da izgleda stvarno rade posao. 
Tapatalk

Tapatalk
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Off, ali šta beše na kraju bi sa nezgodom tvoje supruge kod škole?
Ja radim tu blizu, negde oko 5 su se ti alkosi potukli medjusobno, tj. dvojica - verovatno je neko zvao policiju. Mi ih inace zovemo navigatori, posto 'pomazu' ljudima da se parkiraju. Ima jedan lik koji kad zune 2-3 piva, urla po nekoliko sati, svadja se sam sa sobom, peva...cuda...ali ne dira nikog, bar ja nisam video. Dodju panduri, pokupe ga, eto njega nazad za par dana.
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Re: Одг: Novi Sad
Još ništa nam nije stiglo, nikakva prijava, poziv na sud, ništa. Možda su odbacili "slučaj" (ili su jako spori), ne znam kako to drugačije da tumačim.Grujic napisao:Off, ali šta beše na kraju bi sa nezgodom tvoje supruge kod škole?

Tapatalk