Nov auto oko 10.000€
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Re: Nov auto oko 10.000€
Ja kod Fabie vidim jedinu prednost više prostora na zadnjoj klupi.
EDIT: Kad budeš znao tačnu razliku u ceni, napiši. Baš me interesuje.
EDIT: Kad budeš znao tačnu razliku u ceni, napiši. Baš me interesuje.
Posetite www.garaza.rs !
Texonja napisao:Fiesta je meni za stap ispred Fabie.

Nov auto oko 10.000€
I meni je Fabia lepsa...zapravo nije ona toliko lepa koliko je Fiesta ruzna.
Koji je bolji, to ne bih znao
Koji je bolji, to ne bih znao

- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Moj glas ide za Fiestu... Ja sam misljenja da Fabia nema sta da trazi pored Fieste...
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
Nekako smo se ispoklapali postovima.
Ja bih uzeo Fiestu jer mi je Fabia baš ružan auto, ali bih pre Fieste uzeo Corsu i Clia, ali uz tebe avanturistu mi nekako ide Sandero Stepway
Ja bih uzeo Fiestu jer mi je Fabia baš ružan auto, ali bih pre Fieste uzeo Corsu i Clia, ali uz tebe avanturistu mi nekako ide Sandero Stepway
Cekaj, ajde ponovo napisi, posto mislim da si permutovao.Floyd napisao:I meni je Fabia lepsa...zapravo nije ona toliko lepa koliko je Fiesta ruzna.

Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Ja sam ti dao predlog one Fieste 1.4 tdci, stara nepunih godinu dana, dizel, vrh oprema, 12500km, 9300e je cena bez pregovaranja, jedino ako baš tražiš nov auto.
Имам једно потпитање...
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
paja napisao:Nekako smo se ispoklapali postovima.
Trenutno, po meni, Fiesta po ovoj ceni nudi najbolji odnos cene i kvaliteta...
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
Fiesta pre Fabie, Corse, Clia itd...
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Po lepoti Fiesta, Corsa, Fabia ,Clio
Fabia je kapiram najizdrzljivija.. Tako sticem neki dojam...
Da biram srcem, Corsa

Fabia je kapiram najizdrzljivija.. Tako sticem neki dojam...
Da biram srcem, Corsa

Brzine idu u H-a !!!

Nisam permutovaoTexonja napisao:Cekaj, ajde ponovo napisi, posto mislim da si permutovao.Floyd napisao:I meni je Fabia lepsa...zapravo nije ona toliko lepa koliko je Fiesta ruzna.

Nemogu nikako da svarim dizajn novih fordova, posebno enterijer.
Kvalitet je isto na strani Skode...ipak je to VW

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
I meni je enterijer Forda ružan, naročito centralna konzola koja me asocira na stare nokie, ali mi je Fabia cela ružna pa moram da glasam za Fiestu. Apropo kvaliteta - za Baxovih pet, šest godina i 50 - 70 kkm ni jedan nov od nabrojanih ne bi smeo da zakaže.
Sutra idem da vidim sta cu da izboksujem za Fabiju.
To ruzan / lep kod kola, meni ne igra veliku ulogu, zanima me ekonomija, komfor, performanse, pa tek na kraju vizuelni momenat. Kao sto znate, na pamet mi ne pada da kupujem alu felne, i da kindjurim kola...
Svi su i lepi i ruzni, na svoj nacin(cast ekstremima). Sustina mi je ispred forme, aj da kazem da mi se dopada recimo Porsche 911, ali za to se nema para
Dacia nije pocinkovana, pa posto ja to gulim celu zimu po rizli, ne bih uzimao nesto sto nije pocinkovano.
Jos jedan faktor mi je bitan, a to je kvalitet sedista, tu su tanki i Fabija i Dacia, Opel Astra nudi solidna sedista sa dobrom lumbalnom podrskom.
Cekam ishod Skoda pregovora...
Samo laganeze, bice jos ponuda, i to dobrih
Od kad sam krenuo da gledam vec je pala cena Fieste za 700 evrica, malo li je...
Corsa je i dalje auto koji mi se najvise dopada, i navise mi odgovara, ali ne sa ovom cenom, i to je kraj price...
10300, za 1,2, kad je Astra 10,400 sa 1,6 motorom, naprosto nema nikakvog smisla uzeti...
To ruzan / lep kod kola, meni ne igra veliku ulogu, zanima me ekonomija, komfor, performanse, pa tek na kraju vizuelni momenat. Kao sto znate, na pamet mi ne pada da kupujem alu felne, i da kindjurim kola...
Svi su i lepi i ruzni, na svoj nacin(cast ekstremima). Sustina mi je ispred forme, aj da kazem da mi se dopada recimo Porsche 911, ali za to se nema para

Dacia nije pocinkovana, pa posto ja to gulim celu zimu po rizli, ne bih uzimao nesto sto nije pocinkovano.
Jos jedan faktor mi je bitan, a to je kvalitet sedista, tu su tanki i Fabija i Dacia, Opel Astra nudi solidna sedista sa dobrom lumbalnom podrskom.
Cekam ishod Skoda pregovora...
Samo laganeze, bice jos ponuda, i to dobrih

Od kad sam krenuo da gledam vec je pala cena Fieste za 700 evrica, malo li je...
Corsa je i dalje auto koji mi se najvise dopada, i navise mi odgovara, ali ne sa ovom cenom, i to je kraj price...
10300, za 1,2, kad je Astra 10,400 sa 1,6 motorom, naprosto nema nikakvog smisla uzeti...
Poslednja izmena od Bax u 15 Maj 2012, 20:44, izmenjeno 1 put ukupno.
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
NEma potrebe da kupujem polovan auto, po ceni novog. Plus nisam nesto lud za dizelasima, losije se voze u krivinama, teski su u nosu, to mi je primereno tek u malo vecoj klasi vozila...elMaestro napisao:Ja sam ti dao predlog one Fieste 1.4 tdci, stara nepunih godinu dana, dizel, vrh oprema, 12500km, 9300e je cena bez pregovaranja, jedino ako baš tražiš nov auto.
Hvala na ponudi...
EDIT by mod: Nemoj slati više uzastopnih poruka. Postoji dugme "uredi" ako si nešto zaboravio napisati (edit je moguć 30 minuta od prvobitnog slanja poruke). Možeš citirati i više poruka odjednom. Slanjem više odgovora zaredom tema se razvodnjava i smanjuje se preglednost. Za ostala pravila ponašanja pogledaj PRAVILNIK Garaža foruma!
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Aktuelna ili prethodna Astra?Bax napisao:Corsa je i dalje auto koji mi se najvise dopada, i navise mi odgovara, ali ne sa ovom cenom, i to je kraj price...

Širim haos!