Auto sijalice
Re: Fiat 500L 1.6mjet Bicolore
Ima, stavi Puntove farove na svoja kola. 

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Menjaću ih. Ne žurim jer ne planiram uskoro na neki noćni put, a samo tad osećam potrebu za jačim svetlom. Po gradu je ok.
Gezo ako ti nestanu, nisam ja!
Gezo ako ti nestanu, nisam ja!

-
- Banned
- Pridružio se: 26 Jan 2012, 13:12
posle punta sve je smesno

Alfi pada cena isto koliko brzo ubrzava do sto
Jok more, mračno je. 

Nemoj pajo, ti farovi su jedino dobro kod mene. 

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

A jabuke!!! One su najbolje. 

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- Day Walker
Imam ja neke koje sam kupio u Opelu (neke za pojacanu svetlost trt mrt) Iznacicu ih, pa ako ti odgovaraju, ne moras da juris druge.
Brzine idu u H-a !!!

Hvala. Čuvaj ih pa ako zatrebaju će ti ih otmem. 

- Day Walker
ja h7 imam u philips extreme power, blue vision ultra, crystal vision i osram cool blue intense
u kliju su crystal vision, u fokusu cool blue intense, klio je xenon look ( sad ce dw da me proziva, ali ne zadugo ) a fokus bolje sija. tu je stvar kompromisa, philips je 50 posto skuplji i traje mnogo duze, sijaju slicno jako...ukratko...

u kliju su crystal vision, u fokusu cool blue intense, klio je xenon look ( sad ce dw da me proziva, ali ne zadugo ) a fokus bolje sija. tu je stvar kompromisa, philips je 50 posto skuplji i traje mnogo duze, sijaju slicno jako...ukratko...
- Day Walker
Necu posto nece jos dugo.. Znaci menjas klia?dragan napisao:ja h7 imam u philips extreme power, blue vision ultra, crystal vision i osram cool blue intense![]()

Brzine idu u H-a !!!

da, kupujem opelo
ma salim se, planiram da zamenim farove

ma salim se, planiram da zamenim farove