Pa imas Remote Desktop Connection.Vladapetr napisao:Znam za deljenje fajlova, ali da mogu da prikazujem svoj ekran na drugom compu ili da upravljam tudjim compom - nisam znao da može...
Računari
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Re: Računari
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Čini mi se da Remote Desktop Connection ne dolazi uz Home edicije Windowsa, ako je bitno u ovom slučaju.
Jel neko koristi google hangout? Nema vise podrske za gtalk, odnosno ne radi mi kako treba vise.
Hangout nema email notifikaciju. Gmail ima desktop notifikaciju, ali moras biti stalno ulogovan u upaljenom browseru
Hangout mi stalno stoji u task baru, ne mogu da ga smestim u tray ...
Iritira me malo ova promena
Hangout nema email notifikaciju. Gmail ima desktop notifikaciju, ali moras biti stalno ulogovan u upaljenom browseru

Hangout mi stalno stoji u task baru, ne mogu da ga smestim u tray ...

- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Hangout je govno, mrtvi Google sa smrdljivim Chrome-om mi sve vise lici na Microsoft iz najgorih dana te posledicno ide na penis
-
- Site Admin
- Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
- Garaža: BMW 118i, CX-60
Zato sam resio da prodam dusu djavolu i prebacim sve na M$. Ako vec moram da biram od dva zla manje, izabracu M$. Ma koliko to za nekog bilo cudno. A i to sve dok jedan dan ne popizdim i kupim 'vaki kawasaki: http://www.dell.com/us/business/p/poweredge-vrtx/pd dovucem optiku, podignem svoje servise i kazem hebite se "licimuri i pe*ri"
Moras da imas Chrome, da budes ulogovan, prosta chat aplikacija trosi vise memorije no pola ozbiljnih programa, nece da se skloni sa ekrana, baguje... Ne kontam sta je falilo Gtalku da su morali da ga uniste...nikaragva napisao:Jel neko koristi google hangout? Nema vise podrske za gtalk, odnosno ne radi mi kako treba vise.
Hangout nema email notifikaciju. Gmail ima desktop notifikaciju, ali moras biti stalno ulogovan u upaljenom browseru![]()
Hangout mi stalno stoji u task baru, ne mogu da ga smestim u tray ...![]()
Zadnjih dana sam imao malo prilike da se upoznam i sa organizacijom u Google i vidim kako im neke stvari funkcionisu, sad mi je dosta jasnije zasto prave toliko gluposti i cesto ne znaju gde udaraju...
Treba im pokazati. Brisite svi hangout, necemo ga koristiti. Kada vide kako ga malo ljudi koristi, obrisace ga sami. Kao i ono govno pre google+, zaboravio sam kako se zove. A i google+ je govno.
Jebo im pas mater
Napravicu sebi app za gmail.
Jebo im pas mater

Imas gmail apk nije ti to nikakav problem i lepo radi. A hangouts je njesra. Dosta stvari Google nasilno trpa i trpa. Pa vezivanje youtube naloga sa g+ nalogom inace nema komentarisanja pa pravljenja profila na g+ itd. Skroz su kompanija koja hoce da kontrolise sve zivo. Sve im smrdi na skynet iz terminatora samo upakovano u lep celofan.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Ne znate vi šta je bol. Uzeo sam Google apps for work za posao, i sad imam dva google naloga - privatni i poslovni. Svako malo prebacujem koji account aktivan u chrome-u, te mi je kalendar ovamo a drive onamo, hangouts samo na privatnom, da poludiš.
- Nikolaa
- Pridružio se: 09 Feb 2014, 10:58
- Garaža: Reasonably Priced Car
instalirao si uz nesto adware, moras da obrises.Gaginh0 napisao:Jel imate neku pomoc protiv "unisales" reklama? Adblock ih ne detektuje a ubise me!
http://malwaretips.com/blogs/ads-by-unisales-removal/
Jeeeeeee ovo ko da sam ja pisaonikaragva napisao:Treba im pokazati. Brisite svi hangout, necemo ga koristiti. Kada vide kako ga malo ljudi koristi, obrisace ga sami. Kao i ono govno pre google+, zaboravio sam kako se zove. A i google+ je govno.
Jebo im pas mater

- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Fora u Gigatronu, snize cenu uređaja koji uopšte nemaju na stanju.
Jurim Lenovo Miix2 već neko vreme, i nigde ga nema po ceni iz Gigatrona (kupio bih čak i polovan, ali ih nema). U Monitoru košta kao Miix3 u Gigatronu, a on mi ne odgovora zbog načina kačenja...
Jurim Lenovo Miix2 već neko vreme, i nigde ga nema po ceni iz Gigatrona (kupio bih čak i polovan, ali ih nema). U Monitoru košta kao Miix3 u Gigatronu, a on mi ne odgovora zbog načina kačenja...
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
- Nikolaa
- Pridružio se: 09 Feb 2014, 10:58
- Garaža: Reasonably Priced Car
klasika u gigatronu, koliko puta sam tako zvao, pa ti jos i preko telefona nude "isti kao taj"...
A mozda se rasproda, s obzirom da niste vi jedini koji ste videli yu akciju? 
Sent from my Sony

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Hvala za ovaj link. Rešio sam se velike bede.Nikolaa napisao:instalirao si uz nesto adware, moras da obrises.Gaginh0 napisao:Jel imate neku pomoc protiv "unisales" reklama? Adblock ih ne detektuje a ubise me!
http://malwaretips.com/blogs/ads-by-unisales-removal/