Letnje gume
Re: Letnje gume
Ogromna kontaktna površina za suv put. Ovaj Conti je rođen za naše klimatske uslove.
Jako zanimljiva šara. Verovatno su vrlo tihe i drže odlično.
Tapatalk
Tapatalk
Conti SC6 su vrhunske gume.
@ motri, šara je slična barumu stariji model, ali ne uzimaj te gume molim te, za slične pare dobiješ savu ili nešto slično, znači mnogo bolju gumu....
@ motri, šara je slična barumu stariji model, ali ne uzimaj te gume molim te, za slične pare dobiješ savu ili nešto slično, znači mnogo bolju gumu....
A kad padne kiša, žuriš u box na promenu guma?nidza napisao:Ogromna kontaktna površina za suv put. Ovaj Conti je rođen za naše klimatske uslove.
Tapatalk

Ma 'ajte, moliću lepo.
- klisko
- Pridružio se: 01 Okt 2016, 00:09
- Garaža: Octavi A7FL 1.6TDI 2019, Octavia A5FL 1.9TDI 2010
SC6 po nalepnici dobile ocenu A za mokro, ali 72db baš i nije tiho (mada je bitnije kako se čuju nego koliko se čuju)
Ma neću, nisam je ni uzimao ozbiljno u razmatranje.maniaxxx napisao:

@klisko
Jeste 72db mnogo, ali to je ipak dosta široka guma (245) i mora da bude bučnija od neke standardne dimenzije. Veća gazeća površina = veća buka
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Drugar mi kaze da je SC6 pretvrda u voznji 255 40 19 valjda vozio. E sad da ga ...
Ali verujem da drzi, tu nema greske.
Послато са SM-A520F уз помоћ Тапатока
Ali verujem da drzi, tu nema greske.
Letnje gume su mi posle 20k km već za zamenu (zadnje 4mm, prednje 3.3mm). Ne znam da li je do gume (Pirelli P Zero) ili tipa auta ali nikada mi kraće nisu trajale nove gume 
Dobio sam ponudu za Dunlop Sport Maxx GT. Kakva je ta guma?

Dobio sam ponudu za Dunlop Sport Maxx GT. Kakva je ta guma?
Odlična sportska. Šta će ti to ma X5 da mi je znati?
Tapatalk
Tapatalk
To su mi ponudili u BMW-u za dobru cenu. Ta guma dolazi i fabrički na nekim primercima.
Jel to X5 koji je brži od tvog auta, nije dovoljno sportski?
Jel to X5 koji je brži od tvog auta, nije dovoljno sportski?

Sta mislite za
Sava Intensa UHP 2
225/55 R17 101Y na Citroena C5??
73 evra po komadu u DE..
Sava Intensa UHP 2
225/55 R17 101Y na Citroena C5??
73 evra po komadu u DE..
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Floyd Dunlop GT je stariji model, sto se tice trajnosti dobar je, ali malo losiji na kisi od npr Dunlopa RT2 ili Goodyear Asim 3.
P Zero je jako cudna guma, nisam je vozio ali sam dobio povratne informacije da lepo drzi i da je upravljiva, ali cuda se desavaju sa njom kao i sa ostalim Pirelli gumama, cesto "izviru" zice posle par god voznje.
Sloba spomenu Conti pa da se nadovezem, da je bilo dosta slucajeva na EcoContact 5 da su zice iskocile i lako se cepa. Premium Contact 5 nisam zapazio do sad slicno.
P Zero je jako cudna guma, nisam je vozio ali sam dobio povratne informacije da lepo drzi i da je upravljiva, ali cuda se desavaju sa njom kao i sa ostalim Pirelli gumama, cesto "izviru" zice posle par god voznje.
Sloba spomenu Conti pa da se nadovezem, da je bilo dosta slucajeva na EcoContact 5 da su zice iskocile i lako se cepa. Premium Contact 5 nisam zapazio do sad slicno.
- LukaMaletin
- Pridružio se: 31 Maj 2015, 23:43
- Garaža: Renault Clio 1.5 dci 2015

Koliko kod nas izadju , jel zna neko?
Sent from my Moto Z Play
Kakvih par godina, nisam je vozio ni godinu dana
Na jednom sajtu ovde što prodaje gume, ima dobre ocene.
Na 320 sam vozio samo Bridgestone i prezadovljan sam.

Na jednom sajtu ovde što prodaje gume, ima dobre ocene.
Na 320 sam vozio samo Bridgestone i prezadovljan sam.
Taj Dunlop je fenomenalna guma, ako imaš dobru cenu uzmi. X-Drive verovatno ždere UHP gume, poždraće i njih. Možda da vidiš na testovima koje UHP su najtrajnije i to da namontiraš.Floyd napisao:To su mi ponudili u BMW-u za dobru cenu. Ta guma dolazi i fabrički na nekim primercima.
Naravno da nije dovoljno sportski, nije iz te priče auto ni blizu. Kakvo je to pitanje uopšte? Pritom nije brži, ako mislimo na isti X5 uopšte.Floyd napisao: Jel to X5 koji je brži od tvog auta, nije dovoljno sportski?

- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:
Upravo ta situacija izbor ROF guma za BMW. Dunlop RT ili šta... Na kraju uz konsultaciju sa strankom i njegovim zahtevima i potrebama, ipak ide:

@lukamaletin
Ako je ono cena u evrima, kod nas je isto čak možda i jeftinije.
Sent from my A0001 using Tapatalk

@lukamaletin
Ako je ono cena u evrima, kod nas je isto čak možda i jeftinije.
Sent from my A0001 using Tapatalk