Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Re: Dobro veče

Post od methane.master »

Dovela decu na plažu. :D

https://www.youtube.com/watch?v=aDqDFve6JJU

Sent from mTalk
Širim haos!
Korisnikov avatar
Ji 4Tze
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain

Post od Ji 4Tze »

"cigani prljavi" :kezo:
Boringly average, but also perfect for school run mums
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Albomakedonci

Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Kuzmanovic napisao:Tzv plava zona je zona bez vremenskog ogranicenja, mozes uplacivati po satu (60 din valjda), a mozes i za ceo dan (oko 200 din). A ako ne platis parking, stize ti doplatna karta u iznosu od 780 din (ili polovina ako platis u roku od 8 dana).
Sve si pobrkao :)

http://parking-servis.co.rs/lat/cenovni ... -podrucja/

Karta za parkiranje za svaki započeti čas (plaćena SMS-om, na automatu i u prodajnoj mreži) 31.00
Karta za parkiranje za svaki započeti čas (kupljena kod kontrolora) 35.00
Višesatna karta za parkiranje 285.00
Dnevna karta 720.00
Dnevna karta - za plaćanje u roku od 8 dana od dana izdavanja dnevne parking karte ostvaruje se popust od 50 % 360.00
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

@starac

Ma sve je to tako kao sto kazes.

Ali nisi u pravu.
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

starac vujadin napisao:
Takav način diskusije samo govori da je bitnije da se bude u pravu nego da se dođe do rešenja kroz diskusiju.
:thumbup:
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

Heinz napisao:
Kuzmanovic napisao:Tzv plava zona je zona bez vremenskog ogranicenja, mozes uplacivati po satu (60 din valjda), a mozes i za ceo dan (oko 200 din). A ako ne platis parking, stize ti doplatna karta u iznosu od 780 din (ili polovina ako platis u roku od 8 dana).
Sve si pobrkao :)

http://parking-servis.co.rs/lat/cenovni ... -podrucja/

Karta za parkiranje za svaki započeti čas (plaćena SMS-om, na automatu i u prodajnoj mreži) 31.00
Karta za parkiranje za svaki započeti čas (kupljena kod kontrolora) 35.00
Višesatna karta za parkiranje 285.00
Dnevna karta 720.00
Dnevna karta - za plaćanje u roku od 8 dana od dana izdavanja dnevne parking karte ostvaruje se popust od 50 % 360.00
Bio sam blizu. :kezo:

Sent from my SM-G900F using Tapatalk
ljubitelj
Reactions:
Pridružio se: 10 Sep 2012, 21:16

Post od ljubitelj »

jocas napisao: Inače, voda je odlična, topla, nije previše toplo A noći su jako prijatne i sveže, pravi odmor.
Gužve standardno ima, čini mi se manje Srba nego ranije. Parking je baš problem, ja standardno dolazim u apartman u zgradi sa podzemnom garažom, tako da sam to rešio
Ovaj snimak odozgo iz starog grada je negde sa pozicije u blizini skole Sv Kliment, kako mi lici?

Nije losa plaza Park ali daleko je od najbolje. U blizini, sa druge strane okolo Gorice, je poznata pescana plaza (Orce Nikolovski) ko voli sitni pesak. Za decu idealno.

Mozda najbolja plaza Gradiste, je malo dalje, samo je voda hladnija i dosta dublja nego u tom delu gde je Park- Gorica ali je i cistija jer je tu snazan podvodni izvor.
Blize gradu od Parka je plaza Cuba Libre gde ima i solidan ugosteljski objekat tokom dana a nocu diskac.

Doduse ima i dilera droge, lako se raspoznaju dodju i kratko se zadrze u taksiju, u okolini posto tu dolazi platezno jaca klijentela.

Do Parka se moze doci, i parkirati besplatno, sa prethodnog izlaska sa glavnog puta.

Meni parking nije problem, uglavnom znam gde sve moze bez naplate, a nije mi problem da pesacim 100-200metara cak stavise uvek rado prosetam.

Petak subota i nedelja je obicno guzva, ostalim danima se nadje parking obicno za do 5 minuta bilo gde osim u starom gradu.

Ko voli da planinari ima fantasticnih trasa, moze da se poseti peske i jedini vodopad, a moze aktivno i da se spusti paraglajderom sa prevoja na gradski stadion kod Biljaninih Izvora sa priblizno 2km nadmorske visine uz super pogled.

Za vodopad jos ne znaju mnogi lokalci ali znaju Holandjani pa su dali uputstva na svojim sajtovima uz kml fajl za laksu navigaciju. Osim peske moze se i kolima ali treba dobar klirens jer je put sirov, ne bas uredjena makadam nalik podloga.
Inace je planina Galicica jako suva, sva voda brzo otekne. Nacionalni park prirode i zaista je jedinstvena u svetu sa takvim polozajem izmedju 2 velika jezera.

Panoramski put koji povezuje 2 jezera je tipican visokogorski i u konkukrenciji je sa najlepsim putevima Evrope. Ima puno serpentina kao ukosnice, uzan je, nije zahtevan ali je predeo predivan. Ima puno vidikovaca za foto safari.
Za preporuku da se svakako obidje ko god dodje autom u Ohrid.

Oni sa veoma dobrom fizickom kondicijom mogu da se upuste u avanturu da prodju biciklom.
Ohridska klima, raj na zemlji :)
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Post od Vladapetr »

jocas napisao:
Vladapetr napisao:
jocas napisao:Slika
Golden beach Ohrid
Gde je ovo na Ohridu? Baci još koju sliku kako izgleda, šta je tu od sadržaja itd...
Ovo je plaza Golden beach Park, hotel Park i apartmani pored "Titove vile". 4.8 km od centra prema Sv. Naumu. Sa magistrale put vodi kroz šumicu, ima veliki parking, odlična muzika, hrana i piće po korektnim cenama, kao u Nišu. 2 ležaljke i suncobran 300 denara (5 eur), nije gužva, fini kafići za opuštanje, kažu da je najbolja plaža
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Pogled sa moje terase, u centru pored starog grada
Slika
Inače, voda je odlična, topla, nije previše toplo A noći su jako prijatne i sveže, pravi odmor.
Gužve standardno ima, čini mi se manje Srba nego ranije. Parking je baš problem, ja standardno dolazim u apartman u zgradi sa podzemnom garažom, tako da sam to rešio
Po slici iz smeštaja, rekao bih da smo nekih 200-tinjak metara udaljeni ;) ja sam u uličici koja udara na fontanu u šetalištu. Već godinama (sa pauzama) smo mi i svi naši prijatelji smešteni kod te porodice, otkrio ga je moj burazer pre nekih 10 godina i svi koji su do sada bili su prezadovoljni.

Što se tiče plaže, sutra ću da probam ovu tvoju Golden. Mi smo se do sada uglavnom kupali na plaži kod hotela Beton, tu je sad nekoliko manjih hotela sa dosta prirodnog hlada i 2 dobra restorana, pa ubijemo ceo dan bez da se oko podneva vraćamo kući.

Danas sam bio u aqua parku, hotel Izgrev iza Struge. http://hotelizgrev.com/aqua-park/index.html
Ako si sa klincima idi posle vikenda, park je fenomenalan. Za vikend će biti baš gužva i ulaz je osetno skuplji (1000denara je vikendom, inače je 650).
Ovde treba poneti i svoju hranu, jer ima jedan nazovi restoran (više kao kiosk) gde se može uzeti klopa ali je em loša hrana em se čeka po više od pola sata da poručiš i preuzmeš.

Možda bi valjalo ove postove prebaciti u posebnu temu o Ohridu, nemamo je a verujem da bi dosta nas imalo šta korisno da napiše.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

E, ovako:

Sutra idem na svadbu, u Zemun.
Crkva u Njegosevoj, restoran/splav, kod Lida. Razdaljina oko 1,2km.
Gde subotom, po lepom danu (a bice do poslepodneva), uz Kej, naci strateski dobro parking mesto? :kezo:

Sreca, ipak nece biti 35 stepeni, pa cak i lagana setnja dolazi u obzir. Mislio sam da negde kod splava zabodem auto, pa pesacim do crkve i nazad, ili da zovem taksi :kezo: Nije mi problem setnja, vec ne bih da se znojim bezveze, a ne znam ni koliko ce vremena biti.

p.s. Nazalost, ne mogu doci dovoljno ranije, zabosti automobil, a onda cirkati pivo i gledati skockane tete kako idu niz kaldrmu. Moram od rane zore u svatove.
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

Strateski ispred crkve pa kolima do splava. Drugacije ne treba da razmislja jedan ljubitelj automobila. :D

A u povratku ides izmedju zgrada da izadjes na glavnu ulici, nikako pored pumpe. Zbog murije naravno.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Korisnikov avatar
Darko
Reactions:
Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet

Post od Darko »

.
Poslednja izmena od Darko u 06 Avg 2016, 00:25, izmenjeno 2 puta ukupno.
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Kako to meni nije palo na pamet? :bokser:

Jedino da ga ostavim na sred ulice i platim nekome da cuva, a jedini izbacivac (kojeg poznajem) je kum, pa ce imati druga posla. Mozda da neko vozi u krug... :kezo:

Hteo sam da lepo da iznajmim automobil, sa vozacem, ali se to nesto iskomplikovalo, tj moram da idem automobilom. Na Keju je vrlo interesantna misija nalazenje parking mesta, po lepom danu, subotom, pogotovo tamo gde ti treba, u odredjeno vreme :mrgreen:
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Ako se ne varam kod Stare Kapetanije postoji manji parking, valjda PS-a. Jeste da se naplaćuje ali ja bi gledao tu da zabodem kola. Dođeš malo ranije pa i ako je gužva zamoliš onog radnika da ti nađe mesto jer ostaješ ceo dan.

Tapatalk @ Desire 626
Posetite www.garaza.rs !
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Iju, sta mi se malopre desi...stojim za kasom, ulazi neka crvenokosa riba, bulja i noge najbolje koje sam ikada u mom zivotu video, uzivo ili na kompu, nestvarno.
Gleda me u oci, prolazi, uzima nesto, posle 10s dolazi do mene iza kase i sve vreme me gleda...ja pricam na telefon, placam i krecem, ona 5s posle mene, izasla, krenula desno, videla levo da ja pakujem u kola stvari, vrati se i krene levo, dolazi ispred kola, gleda me u oci, okrece bulju da nesto satro kaze drugarici, onda i drugarica pogleda, a ja ne znam sta me snaslo, jer riba ima bulju van ovog sveta, a sorcic na pola bulje.
Poenta price je da sam postao retardiran, jer bih pre par godina ribi uzeo ili barem pokusao da uzmem broj i bez da me gleda, a ova se bacila sama i ja kao retardiran.
Kako coveka usere duga veza :D
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Odgovori