https://www.youtube.com/watch?v=aDqDFve6JJU
Sent from mTalk
Sve si pobrkaoKuzmanovic napisao:Tzv plava zona je zona bez vremenskog ogranicenja, mozes uplacivati po satu (60 din valjda), a mozes i za ceo dan (oko 200 din). A ako ne platis parking, stize ti doplatna karta u iznosu od 780 din (ili polovina ako platis u roku od 8 dana).
starac vujadin napisao:
Takav način diskusije samo govori da je bitnije da se bude u pravu nego da se dođe do rešenja kroz diskusiju.
Bio sam blizu.Heinz napisao:Sve si pobrkaoKuzmanovic napisao:Tzv plava zona je zona bez vremenskog ogranicenja, mozes uplacivati po satu (60 din valjda), a mozes i za ceo dan (oko 200 din). A ako ne platis parking, stize ti doplatna karta u iznosu od 780 din (ili polovina ako platis u roku od 8 dana).
http://parking-servis.co.rs/lat/cenovni ... -podrucja/
Karta za parkiranje za svaki započeti čas (plaćena SMS-om, na automatu i u prodajnoj mreži) 31.00
Karta za parkiranje za svaki započeti čas (kupljena kod kontrolora) 35.00
Višesatna karta za parkiranje 285.00
Dnevna karta 720.00
Dnevna karta - za plaćanje u roku od 8 dana od dana izdavanja dnevne parking karte ostvaruje se popust od 50 % 360.00
Ovaj snimak odozgo iz starog grada je negde sa pozicije u blizini skole Sv Kliment, kako mi lici?jocas napisao: Inače, voda je odlična, topla, nije previše toplo A noći su jako prijatne i sveže, pravi odmor.
Gužve standardno ima, čini mi se manje Srba nego ranije. Parking je baš problem, ja standardno dolazim u apartman u zgradi sa podzemnom garažom, tako da sam to rešio
Po slici iz smeštaja, rekao bih da smo nekih 200-tinjak metara udaljenijocas napisao:Ovo je plaza Golden beach Park, hotel Park i apartmani pored "Titove vile". 4.8 km od centra prema Sv. Naumu. Sa magistrale put vodi kroz šumicu, ima veliki parking, odlična muzika, hrana i piće po korektnim cenama, kao u Nišu. 2 ležaljke i suncobran 300 denara (5 eur), nije gužva, fini kafići za opuštanje, kažu da je najbolja plažaVladapetr napisao:Gde je ovo na Ohridu? Baci još koju sliku kako izgleda, šta je tu od sadržaja itd...jocas napisao:
Golden beach Ohrid
Pogled sa moje terase, u centru pored starog grada
Inače, voda je odlična, topla, nije previše toplo A noći su jako prijatne i sveže, pravi odmor.
Gužve standardno ima, čini mi se manje Srba nego ranije. Parking je baš problem, ja standardno dolazim u apartman u zgradi sa podzemnom garažom, tako da sam to rešio