Ima stan u zgradi preko puta Lukoila.Heinz napisao:Dobro, ima malo manijaka, nije strašno. Jednom sam video i Jelenu Janković u B. šumi
Tu joj zive braca.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ima stan u zgradi preko puta Lukoila.Heinz napisao:Dobro, ima malo manijaka, nije strašno. Jednom sam video i Jelenu Janković u B. šumi
Ko je rekao da je arhitekta najvažnija karika?Ji 4Tze napisao:OK, pa kako je onda arhitekta kao pojedinac tu kriv?
U jednoj struci koja je striktno vezana za politiku i kapital, očekuješ da pojedinac, umetnik i inženjer, bude najvažnija karika?
Ja sam napustio dve firme u NS, jedna je u to vreme bila najveća po trenutnom broju gradjenih objekata,Ji 4Tze napisao:Nema ovde ničega što bi bilo do arhitekte.methane.master napisao:Arhitekte.. Poseban level ludila
Sent from mTalk
Pošto je struka dovedena do dna, pristaje se na sve i svašta - ono što traži investitor to i dobije a oni što daju dozvole, sviraju po istoj narudžbenici.
Istu situaciju je imao Komnenic u filmu Tajvanska kanasta. :-Daviator napisao:... jer nisam pristao da stavim potpis na projekat koji se kosio sa propisima, ut uslovima, a trebalo je i da lažiram kvadrature!!!
aviator napisao:
Šta će reći struka za ovo? Ništa. Ćutaće. A neki će trljati ruke u nadi:"Biće posla!"
http://www.novosti.rs/vesti/srbija.73.h ... a-u-visinu
Sta je negativno?DukeNS napisao:aviator napisao:
Šta će reći struka za ovo? Ništa. Ćutaće. A neki će trljati ruke u nadi:"Biće posla!"
http://www.novosti.rs/vesti/srbija.73.h ... a-u-visinu
Idealan primer kakvi retardirani idioti nam kroje politiku! Jebem mater!
Ti sve gledas kroz pare i nemas osecaja ni za sta i ni za koga. Fazon Rasim Ljajic, dobar svakom rezimu.goblin napisao:Pa dobro, mora od neceg da se zivi ;-)
Salu na stranu, stvarno nemam negativan stav prema ovom predlogu.
Ni ja nisam imao ogranicenje spratnosti za poslednju gradjevinsku dozvolu. Morao sam da ispunim sve uslove sto se tice indeksa izgradjenosti, parking mesta i garaza..... ali spratnost nije ogranicena.
Tu se samo postavlja pitanje isplativosti, posto sa povecanjem spratnosti na nepromenjemom indeksu dolazi do vece bruto/neto razlike u kvadratima a sa druge strane, stanovi na visim etazama se skuplje prodaju i dobija se komotniji prostor oko objekta. Tu treba izvagati.