Slatkiši & čokolade & kremići :)
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Re: Slatkiši & čokolade & kremići :)
Pa zato i imate zalihe 

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Polako, treba tek da proizvedu.
Radi samo jedna trećina proizvodnje.
TT
Radi samo jedna trećina proizvodnje.
TT
ja je jedem jedino sa mlekom, ovako je nesto ne gotivim da grickam, klinac je jeo jedno vreme cesto i sa mlekom i ovako grickao ali odavno prestao i sad se to vuce po kuci kad se neko seti da udrobi u mleko seti se. Skoro smo ladno izbacili jedno 10ak kutija, prosao rok.
Koji rok, šta može da joj fali. Best before...
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
pa istekao fino nekoliko meseci, sta znam nismo hteli da jedemo pa sam ipak izneo i okacio na kontejner, bar neka skitnice pojedu
Inace ja mnoge slatkise jedem i kad istekne rok ali ono tipa do mesec dana ako je istekao, vec sve preko toga u principu ne rizikujem bez obzira dal je ok ili nije.
Inace ja mnoge slatkise jedem i kad istekne rok ali ono tipa do mesec dana ako je istekao, vec sve preko toga u principu ne rizikujem bez obzira dal je ok ili nije.
Best before zapravo nije rok upotrebe. Za namirnice je koje ni priroda neće. 

- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Re: Slatkiši & čokolade & kremići [emoji3]
Ima i slatkisa, a nemamo temu za slanise. Jel neko probao ovo?

Sent from my iPhone using Tapatalk

- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Ja sam jedno vreme kupovao bukvalno svaki sos/preliv ja koji sam naišao ovde. Žena ludela od mene, pun fružider mi bio tih stvari.
Ali brzo sam se resetivao i sad samo 3 stvari imam u frizideru: majonez, kari-kečap i chilli sos ( Pemy family Chilli iz Srbije donosim).
Ali brzo sam se resetivao i sad samo 3 stvari imam u frizideru: majonez, kari-kečap i chilli sos ( Pemy family Chilli iz Srbije donosim).
majonez, kecap i senf su zakon, sve ostalo mi moze biti zanimljivo par puta i to je to ali ovi nikad ne dosade sto se mene tice
- zdushan
- Pridružio se: 12 Jan 2013, 13:02
- Garaža: Škoda Superb 2.0 TDI 4x4
Dodao bih tartar
Upravo sam ga malo pre jeo uz becku sniclu, tu su mi senf i tartar dobitna kombinacija, inace ga retko jos uz sta jedem ali uz pohovana mesa skoro pa obavezno.
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Preporuka za ovaj sos, verovatno može da se nadje u Lidlu....
- Prikačeni fajlovi
-
- Screenshot_20241126_125234_com_android_chrome_ChromeTabbedActivity.jpg (40.71 KiB) Pogledano 662 puta
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Re: Slatkiši & čokolade & kremići [emoji3]
Grci imaju kombinaciju senfa i majoneza, meni je to tako dobro, jeo bi ga non stop.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Žena, pre neki dan, skontala da će na oba kečapa (kupim dva mala na akciji, da ne stoji dugo otvoren) uskoro isteći rok. Toliko ih koristimo. Heinz, postao je presladak. Bbq sosevi su mi takođe slatki, lepljivi i bespotrebni. Sve su to maske za hranu, jbš obrok koji zaliješ nečim od čega nećeš osetiti ukus namirnice, koja je glavni sastojak jela.
Paradajz sos, malo začinjen, pre svega toga.
Majonez uvek imam u tubi, ako zatreba, ali realno najviše koristimo senf, za svašta, počevši od marinade. Nekada imam i više vrsta senfa u frizu. Da, i ren valja imati, rendani i sos.
Probao sam masu koječega, batalio sve. Nije čovek više željan, ili što bi naš narod rekao "niste vi gladni"
TT
Paradajz sos, malo začinjen, pre svega toga.
Majonez uvek imam u tubi, ako zatreba, ali realno najviše koristimo senf, za svašta, počevši od marinade. Nekada imam i više vrsta senfa u frizu. Da, i ren valja imati, rendani i sos.
Probao sam masu koječega, batalio sve. Nije čovek više željan, ili što bi naš narod rekao "niste vi gladni"

TT
Meni na senfu i kecapu redovno isticu rokovi. Takodje kupim tako svasta nesto zanimljivo kao prilog i pobacam vecinu.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.