Dobro veče
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Re: Dobro veče
Zar nije to onaj sto ima neke veze sa Farmakomom?
Taj.Martin napisao:Čuo sam da je lik muljara žešća. Valjda u Makedoniji puko, zatvorili ga, pa prešao u Srbiju.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Jeste, mafijas. Voli da vrbuje bivse zaposlene od jankovica. Bas daje niske cene. @scudi ja znam za onog sto je drzao si&si apoteke, bio u nekoj muljazi oko unihemkoma, eno ga sa nanogicom na avijaciji kod matoraca. Sedeo sam s njegovim sinom jednom prilikom pa mi kasnije drug rekao ko je 
Sent from my LG-H440n using Tapatalk

Sent from my LG-H440n using Tapatalk
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Jutro svima.
Posle dugo vremena u prvoj smeni, ustao u 06h da bi stigao na posao.

Posle dugo vremena u prvoj smeni, ustao u 06h da bi stigao na posao.

Posetite www.garaza.rs !
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
INCIDENT U KELNU Pucnjava i napad nožem, jedna osoba povređena
Najmanje jedna osoba je povređena u pucnjavi napadu nožem u nemačkom gradu Kelnu, javljaju lokalni mediji, a prenosi "Raša tudej". Dvojica osumnjičenih za napad trenutno su u begstvu.
Lokani medij "Koelner Express" objavio je izjavu svedoka koji tvrdi da je napadu prethodila svađa troje ili četvoro ljudi sa žrtvom na ulici pre nego je ona izbodena nožem. Kada je žrtva pokušala da pobegne kolima, napadači su pucali na automobil.
Dvojicu od četvorice napadača policija je kasnije pronašla, a motiv napada nije poznat.
http://www.blic.rs/vesti/svet/incident- ... na/dh1sclt
Najmanje jedna osoba je povređena u pucnjavi napadu nožem u nemačkom gradu Kelnu, javljaju lokalni mediji, a prenosi "Raša tudej". Dvojica osumnjičenih za napad trenutno su u begstvu.
Lokani medij "Koelner Express" objavio je izjavu svedoka koji tvrdi da je napadu prethodila svađa troje ili četvoro ljudi sa žrtvom na ulici pre nego je ona izbodena nožem. Kada je žrtva pokušala da pobegne kolima, napadači su pucali na automobil.
Dvojicu od četvorice napadača policija je kasnije pronašla, a motiv napada nije poznat.
Posetite www.garaza.rs !
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Video sam danas na telefonu da je počeo napad na Ivo Džimu. 

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

trojanac napisao:INCIDENT U KELNU Pucnjava i napad nožem, jedna osoba povređena
http://www.blic.rs/vesti/hronika/pucnja ... ci/x5yejxs
Video sam tu krs apoteku sinoc iznad pionira. Pitaj Boga sta rade samo nicu. Kod pmfa dve pa sad tu. Verovatno je dobra kinta. Prodaju jeftino vijagru i udri.havijer napisao:Konkretno apoteka Kršenković 4 koliko sam video u Kragujevcu a pored njih još neke se otvaraju.
Kod mene u ulici na jednoj raskrsnici 4 apoteke!
A nije blizu bolnica da ima logike.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Sent from my SM-N9005
Na Pivari raskrsnica kod rujne zore četiri komada

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Geza napisao:Video sam danas na telefonu da je počeo napad na Ivo Džimu.

Sent from mTalk
Širim haos!
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Upisao za A kat. Polazem testove pa onda 10 casova prakticna obuka 10 dvočasa. Na proleće nadam se neki starter bajk.
Koliko izlazi sve? Ja nesto razmisljam zato sto bih uzeo skuter.
Samo ne znam koliko bi me izlazilo polaganje i kolika je registracija za skuter od 125cm3.
Sent from mTalk
Samo ne znam koliko bi me izlazilo polaganje i kolika je registracija za skuter od 125cm3.
Sent from mTalk
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Ako si polagao pre novog zakona, tj. ako imaš u dozvoli upisanu AM kategoriju za do 125cc i 11kw je oko 13000 dinara obuka i oba testa. Faktički je obuka 13.000-(2*4.000).
Ali ne isplati se to jer je A bez limita 27.000.
Ali ne isplati se to jer je A bez limita 27.000.