Plate i životni standard u razvijenim zemljama
- Pulp Fiction
- Pridružio se: 19 Jul 2015, 21:52
- Garaža: Astra G 1.7 dti
Re: Plate i životni standard u razvijenim zemljama
To je ok opcija piše WALK, STOP, ahaha.
Inače, sam naišao na yt neki kanal gde lik čini mi se vozi neki dostavni kombi ili kamionet, i pošto se puno voza kači snimke iz crnačkih delova Detroita, Baltimora, Filadelfije, Memfisa, Čikaga itd.
Auu ja nisam verovao šta vidim, neki delovi iako prepuni ljudi izgledaju kao da je neka zemlja ''Trećeg sveta'', očajna infrastruktura, kuće, zaraslo, a smeća nenormalno kao da i ne prolaze komunalci tuda.
Znači mi smo svakakvi, ali takvih delova naši veliki gradovi nemaju, osim ajde možda koja ciganmala ako se to računa...
Inače, sam naišao na yt neki kanal gde lik čini mi se vozi neki dostavni kombi ili kamionet, i pošto se puno voza kači snimke iz crnačkih delova Detroita, Baltimora, Filadelfije, Memfisa, Čikaga itd.
Auu ja nisam verovao šta vidim, neki delovi iako prepuni ljudi izgledaju kao da je neka zemlja ''Trećeg sveta'', očajna infrastruktura, kuće, zaraslo, a smeća nenormalno kao da i ne prolaze komunalci tuda.
Znači mi smo svakakvi, ali takvih delova naši veliki gradovi nemaju, osim ajde možda koja ciganmala ako se to računa...
Jel si gledao seriju Wire?
- Pulp Fiction
Nažalost, ne. Sećam se da je bila kod nas, ali nisam gledao.
Dobro su prikazali ta geta.
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Sjajna serija, meni u top 3 
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
- Pulp Fiction
Čuo sam sve najbolje o njoj, valjalo bi pogledati.
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Einsiedeln, svicarska 06/11/2017

Srbija 06/11/2017

Neke stvari novac ne moze da kupi, za sve ostalo tu je mastercard

Srbija 06/11/2017

Neke stvari novac ne moze da kupi, za sve ostalo tu je mastercard

Ovaj specijalac u BMW-u parkirao auto na 2 parking mesta i oblepio da ga prodaje i ne pomera ga tako vec ne znam koliko, cudi me da mu vec nisu gume izbusili 

- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
To sam i ja pomislio. 

Eto to ne moze da se kupi sa Mastercard-om 

Eto kultura. Jugo parkirao na travu rikvercom ovaj na dva mesta...
Eto zasto je srbija tu gde jeste...
Samo kazne to resavaju
Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока
Eto zasto je srbija tu gde jeste...
Samo kazne to resavaju
Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока
Pa i nije bmw parkirao na dva mesta, tj mogla bi da budu dva ali jedan bi morao da stane na travu
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Sent from my MI 5 using Tapatalk
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Krivi su iz JKP Zelenilo što su tu posadili drvo i travu. Njih kazniti.
Posetite www.garaza.rs !
Posto je rasprava malo ohladila,pa da dodam i ja jednu pricu za dnevnik 
Moj blesavi rodjak,Srbin naravno,tamo negde krajem 90-ih, zakuva u Briselu,u jednoj non-Yugo kafani sa nekim muslimanima na temu "Ko je počeo rat u Bosni ". I tu on njih dvojicu onako pijan nalupa i zabode u policiju,pa kod sudije. I tamo naravno Srbenda sve prizna iz inata,da je tukao i zašto je tukao. I dobije 3 mjeseca zatvora. I pošto se nije pojavio na poslu u ponedeljak, oni s posla ga zvali u utorak i sredu, a u petak mu poslali pismo o otkazu.
Kad je izašao posle 3 meseca, on ode kući, a tamo pismo o otkazu, on ode na biro za nezaposlene, a tamo dobije 3 čeka da unovči,svaki ček na cifru od cca 2500eur (tada su bili guldeni ).
I sad epilog njegove priče: ležiš u zatvoru 3 meseca i dobiješ 6-7000eur . A u zatvoru ko u hotelu, teretana, biblioteka, kino sala, hrana za 10, itd.

Moj blesavi rodjak,Srbin naravno,tamo negde krajem 90-ih, zakuva u Briselu,u jednoj non-Yugo kafani sa nekim muslimanima na temu "Ko je počeo rat u Bosni ". I tu on njih dvojicu onako pijan nalupa i zabode u policiju,pa kod sudije. I tamo naravno Srbenda sve prizna iz inata,da je tukao i zašto je tukao. I dobije 3 mjeseca zatvora. I pošto se nije pojavio na poslu u ponedeljak, oni s posla ga zvali u utorak i sredu, a u petak mu poslali pismo o otkazu.
Kad je izašao posle 3 meseca, on ode kući, a tamo pismo o otkazu, on ode na biro za nezaposlene, a tamo dobije 3 čeka da unovči,svaki ček na cifru od cca 2500eur (tada su bili guldeni ).
I sad epilog njegove priče: ležiš u zatvoru 3 meseca i dobiješ 6-7000eur . A u zatvoru ko u hotelu, teretana, biblioteka, kino sala, hrana za 10, itd.