dragan napisao:meni nesto polupan, farban i precenjen golf nije zanimljiv. mogao je bar malo bolje da uklopi haubu, tri nijanse bele da preskocim...
a tek cena, neka drale napise koliko je platio trophy-ja sa manje km, mladjeg, o tome gde je koji u hh svetu da ne komentarisem...
Eeee, jeste Trophy bolji i sve to, ali nije VW. Ako nije VW, na ovim prostorima vozaču odma' pada rejting.
Ma nebitno, niti ja imam animozitet prema fauve, niti se radi o rejtingu vozaca, nego o tome da neko, ja, ti, ftj, nebitno ima sad 16k u dzepu i hoce da kupi neku brzalicu, sta bi pre uzeo, lupanog i farbanog g6gti ili trophyja koji je odnedavno na forumu. Nije ni on savrsen, ali izbor bi valjda bio jasan. Ok, markoni je u pravu, zaradi se jedino uvozom auta kojem treba znacajnija opravka sto kod nas moze da se uradi mnogo jeftinje uz pomoc stapa i kanapa, u odnosu na to kako bi to izgledalo i kostalo na zapadu, ali je bas iritantno kad se onda za takav auto zacepi cena...
Nisam od onih sto pomocu slika vrse ekspertizu debljine laka, ali na nekim automobilima se vidi "kvalitet" opravke iz aviona. Da ne budem fauve hejter, sve sto sam sad napisao se isto tako moze primeniti i na onu 197icu iz oglasa sa bezanije. Nisu se potrudili ni da odgovarajuci volan stave...
Ovaj beli G6 gti se prodaje na placu gde sam gledao crvenog Type R-a gde su mi rekli "druze ja sam ga kupio u Italiji bez dizanja na dizalicu i pregleda majstora tako je i tebi"
Sa tim zamenama za auto koji ti ne treba uvek neko ispadne grbav i nezadovoljan, pa se ne bih upustao u tu pricu, menjao bih za manji gradski auto, kupljen ovde, sa manje od 50.000 km...
Ma vise sam se salio, sudeci po tvojim prethodnim kolima, Rav verovatno ne dolazi u obzir.
A da ga sad prodajem, ne da mi se, ionako imam dovoljno problema sa prodajom Merca.