TV - Audio - Video - bela tehnika
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Re: TV - Audio - Video - bela tehnika
Ne, nego ako pazaris ~2k evra u svemu i u svacemu (sijalice, LED trake, kontroleri, paneli, dimmer-i...), onda mozes da se dogovaras oko cene. Lepo sam to vec napisao.
Ako pazaris manje - onda sigurno moze neki manji popust da se dobije. Nije ista cena ako pazaris jednu GU10 sijalicu i ako ih pazaris 50.
Ako pazaris manje - onda sigurno moze neki manji popust da se dobije. Nije ista cena ako pazaris jednu GU10 sijalicu i ako ih pazaris 50.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Delija
- Kontakt:
BTW, cifru sam pomenuo samo zbog reda velicine vezano za ocekivani popust, jer su ispali maksimalno korektni - to je super jeftino u odnosu na cifru koliko kostaju neki iole fancy lusteri, lampe i slicna sranja... Tek to da sam krenuo da jurim/biram i trazim najbolji odnos cena/izgled/performanse ubio bih se kao siroce 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- jovan.ilic.89
- Pridružio se: 07 Sep 2014, 01:48
- Garaža: Škoda Fabia 1.6 TDI (2012.) |Bilstein B12 |17" |Revochip
Моја препорука - http://www.ledrasveta.net/led-panel-fi3 ... -mzpbd-240havijer napisao:Kad već pričate o led-u...hteo sam da stavim led panel u malo kupatilo(3,5-4 kvadrata) na koliko K i W da idem?
То је први комад LED расвјете који сам ставио у кућу и то баш у купатило од 9м2 и презадовољан сам. Кинез је, али више него коректан, ови људи га увозе, имаш 2 године гаранције. Мени је за 9 квадрата ово и више него довољно, немам других извора свјетлости осим свјетла у огледалу које палим по потреби (бријање). С обзиром на површину твог купатила можда би и овако нешто прошло - http://www.ledrasveta.net/led-panel-fi3 ... -mzpbd-240. али с обзиром на цијену савјетујем овај први, као код себе, нећеш погријешити сигурно, то ти је око 1800 лумена (рекли су ми да рачунам 75 лумена по W)

A gde si udenuo te silne sijalice?
- Delija
- Kontakt:
@ftj
Ako mene pitas - nemam ih ja mnogo. 52 GU10 sijalice (+ jos nekoliko tipova razlicitih LED sijalica u aspiratoru, ogledalima u kupatilima i slicno), 6 LED panela i oko 60m RGB LED trake (7 ispravljaca + 7 kontrolera).
Ako mene pitas - nemam ih ja mnogo. 52 GU10 sijalice (+ jos nekoliko tipova razlicitih LED sijalica u aspiratoru, ogledalima u kupatilima i slicno), 6 LED panela i oko 60m RGB LED trake (7 ispravljaca + 7 kontrolera).
Pa te 52 sijalice, jesi gurao u neke ugradne/nadgradne plafonjere, valjke, visilice, lustere, lampe?
Nije mi jasan koncept, za te pare si mogao komplet rasvetu a ne samo sijalice?
Nije mi jasan koncept, za te pare si mogao komplet rasvetu a ne samo sijalice?
- Delija
- Kontakt:
Spusten plafon (tacnije delovi plafona) i ugradne rozetne.
Naravno, to je cifra za sve komplet. Naraste dok si rekao "keks" - samo rozetne su preko 500 evra, a govance - parce metala. Moze i duplo jeftinije, ali kad uzmes u ruke izgleda ti kao da je Pera iz komsiluka pravio na strugu - svaka razlicita
Kad gledas na komad - cena je sitnica, ali na preko 50 komada poraste lepo cifra. Isto tako i za LED trake sa kontrolerima, dimmer-e i ostala sr.
Naravno, to je cifra za sve komplet. Naraste dok si rekao "keks" - samo rozetne su preko 500 evra, a govance - parce metala. Moze i duplo jeftinije, ali kad uzmes u ruke izgleda ti kao da je Pera iz komsiluka pravio na strugu - svaka razlicita

Kad gledas na komad - cena je sitnica, ali na preko 50 komada poraste lepo cifra. Isto tako i za LED trake sa kontrolerima, dimmer-e i ostala sr.
Aha, hteo sam da te isprozivam da numes da racunas, posto si spomenuo 20% popusta, ali si sada pojasnio da nije na sve isti popustDelija napisao:BTW, cifru sam pomenuo samo zbog reda velicine vezano za ocekivani popust, jer su ispali maksimalno korektni - to je super jeftino u odnosu na cifru koliko kostaju neki iole fancy lusteri, lampe i slicna sranja... Tek to da sam krenuo da jurim/biram i trazim najbolji odnos cena/izgled/performanse ubio bih se kao siroce

Nije to uopste velika cifra za sve to.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Ima li ko iskustva sa onim Android TV box-ovima?
Pazi kada je isto drugar pitao pre par sati na Facebooku 
Da se ne raspitujes za nekog drugara?

Da se ne raspitujes za nekog drugara?

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Hahaha, ne, ovaj put za sebe 

- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Trošim je to odavno, promenio sam dosta komada.
Šta te tačno interesuje, za šta bi ga koristio i koliko para hoćeš da izdvojiš?
Šta te tačno interesuje, za šta bi ga koristio i koliko para hoćeš da izdvojiš?
Ne mislim puno para davati na to. Neki duži video kao npr Autogefuhl mi se ne da gledati na računaru, polomi se. Tako da YT, neki filmovi, možda bi surfao netom i otprilike to je to. Razmišljao sam o ovome:
http://www.aliexpress.com/item/Sunvell- ... fe76cd6e16
i to 2GB RAM da uzmem, ne znam da li je 1GB dovoljno za "rad"?
A inače televizor mi ima YT i internet al' je prestalo raditi i nema sile da napravim da radi. I tako se setim ovih uređaja.
http://www.aliexpress.com/item/Sunvell- ... fe76cd6e16
i to 2GB RAM da uzmem, ne znam da li je 1GB dovoljno za "rad"?
A inače televizor mi ima YT i internet al' je prestalo raditi i nema sile da napravim da radi. I tako se setim ovih uređaja.