Dobro veče
Re: Dobro veče
Da rezimiramo, pokusao je da bezi sa Bmw xdrive, kome je otkazao prenos, a uz to je i imao losije gume pozadi pa je proklizao zadnji kraj a nije mogao normalno da se zaustavi problem sa kocnicama tj. Dobosi pozadi, onda je nastavio peške [OFFICE BUILDING]
TT
TT
Možda mu je BMW u garanciji onda nema veze
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Je li moze plin da se ugradjuje u novije benzince tipa audijev TFSI ili meckin kompresor (mislim da je CGI oznaka)?
Ja djiram atmo benzinca na plin, imam pozitivno iskustvo pa me interesuje kakva je mogucnost za novim motorima.
Da li i u ove motore poput atmo motora ugradnja plina nije nikakav problem, ili je ovde druga situacija?
Ja djiram atmo benzinca na plin, imam pozitivno iskustvo pa me interesuje kakva je mogucnost za novim motorima.
Da li i u ove motore poput atmo motora ugradnja plina nije nikakav problem, ili je ovde druga situacija?
- milospinkfloyd
- Pridružio se: 25 Maj 2015, 22:32
- Garaža: Mini Cooper S F56 - Brera V6 Q4
Dje ce ti dusa da u mecku i audi ugradjujes plin... Moze sve naravno. Vlasnik euro petrola je iz subotice i u s500 je stavio plin tako da sigurno moze
Ne vidim razlog sto ga ne bi ugradio (nebitno bio to reno, pezo, ili audi i merc) ako stvarno ne remeti motor a pritom imas nizu eksploataciju auta (sto je trenutna situacija kod mene).
Za koju godinu kad budem menjao kola, s obzirom da mi je 90% voznje grad, pre bi isao na benzinca pa bi preko plina smanjio trosak potrosnje, sta znam, s obzirom da ce to biti polovan auto, benzinci mnogo manje prelaze od dizela, a kontam da dizeli jaci od 140-150ks trose po gradu cca 8,5-9,0l i jos je najskuplje gorivo.
Za koju godinu kad budem menjao kola, s obzirom da mi je 90% voznje grad, pre bi isao na benzinca pa bi preko plina smanjio trosak potrosnje, sta znam, s obzirom da ce to biti polovan auto, benzinci mnogo manje prelaze od dizela, a kontam da dizeli jaci od 140-150ks trose po gradu cca 8,5-9,0l i jos je najskuplje gorivo.
Uhvatili ga

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Da da, malopre uhvatiše nekog pokemona. Čuo sam, ali nije se videlo se sa terase ništa.
Širim haos!
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Neko se pametno dosetio.Podsetimo, negde posle 14 časova objavljeno je da se policija povlači nakon 18 sati opsade zgrade u kojoj se krio napadač, da bi se samo 10 minuta kasnije vratili i uhapsili ga.
Posetite www.garaza.rs !
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
To domaca pamet nije sigurno
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Ovaj nije bas u vinklu. 

...
https://www.youtube.com/watch?v=MlAKUiyzMW0
https://www.youtube.com/watch?v=MlAKUiyzMW0
Don Kihot.
Medjutim , kad ga gledam ili slušam odmah mi prodje kroz glavu onaj stih : ne treba mi CIA da mi kažu da sam pošten, niti radikali dal Srbin sam uopšte....
Medjutim , kad ga gledam ili slušam odmah mi prodje kroz glavu onaj stih : ne treba mi CIA da mi kažu da sam pošten, niti radikali dal Srbin sam uopšte....
What i do for the livin'? I live for the livin'.
Zna li neko koje su epizode državnog posla kada prica cvarkov BOBI BOBILI BOBICESKU i kada kaze AKO TREBA DA SE ZAMOLI I KLEKNE JA BIH MOGAO?
Sent from my SM-N9005
Sent from my SM-N9005