TV - Audio - Video - bela tehnika
Re: TV - Audio - Video - bela tehnika
Jesi probao da resetuješ tv odnosno da ga vratiš na fabrička podešavanja?
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Jesam. Nešto sam po netu čačkao i shvatio da ne vredi da nosim u servis i da eksperimentišem kad Kinezi nude ove igračke.
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Fora je što je izbor ovih uređaja u domenu nauke 
Najbitnija stvar je procesor i grafički čip, količina radne memorije je na drugom mestu. Dobro optimizovan uređaj će i sa 1GB rama da radi zadovoljavajuće tj. neki soc je bolji za jedno, neki drugi je bolji za nešto drugo. Onda imaš izbor konkretnog uređaja, kako je sve to upareno i upakovano, da li se greju, kakav im je wifi čip, neki su zbog toga poluupotrebljivi bez obzira na solidne specifikacije, pa kakav im je interfejs, da li je moguće i koliko je jednostavno rutovanje, na sve to dodaj najveći problem, da li je kopija?
To ne možeš da znaš nikako pre kupovine, zato je najlakše na preporuku konkretnog uređaja od konkretnog prodavca, nekoga ko je uzeo isto i zadovoljan je.
U ovom cenovnom rangu, mislim da ti je mini M8s sa amlogic s905 čipom najbolja kupovina, vidim da je izašla dvojka sa s905x čipom ali još uvek nema konkretnih preporuka tako da bih ga preskočio.
Lično mogu da ti preporučim ovaj koji sam ja uzeo i trenutno ga koristim, solidan uređaj, ne greje se, dosta dobro radi, dolazi sa daljincem u paketu, to dosta znači za početak
http://www.ebay.com/itm/121964370949?_t ... EBIDX%3AIT

Najbitnija stvar je procesor i grafički čip, količina radne memorije je na drugom mestu. Dobro optimizovan uređaj će i sa 1GB rama da radi zadovoljavajuće tj. neki soc je bolji za jedno, neki drugi je bolji za nešto drugo. Onda imaš izbor konkretnog uređaja, kako je sve to upareno i upakovano, da li se greju, kakav im je wifi čip, neki su zbog toga poluupotrebljivi bez obzira na solidne specifikacije, pa kakav im je interfejs, da li je moguće i koliko je jednostavno rutovanje, na sve to dodaj najveći problem, da li je kopija?
To ne možeš da znaš nikako pre kupovine, zato je najlakše na preporuku konkretnog uređaja od konkretnog prodavca, nekoga ko je uzeo isto i zadovoljan je.
U ovom cenovnom rangu, mislim da ti je mini M8s sa amlogic s905 čipom najbolja kupovina, vidim da je izašla dvojka sa s905x čipom ali još uvek nema konkretnih preporuka tako da bih ga preskočio.
Lično mogu da ti preporučim ovaj koji sam ja uzeo i trenutno ga koristim, solidan uređaj, ne greje se, dosta dobro radi, dolazi sa daljincem u paketu, to dosta znači za početak
http://www.ebay.com/itm/121964370949?_t ... EBIDX%3AIT
Nuk hvala, verovatno ću taj da uzmem ako bude bilo sa EU plug-om.
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Kako da pustim titl na TV-u ako pustam seriju sa USB-a?
Stavio sam i video i titl u isti folder, ali kaze da ne prepoznaje nikakav titl. U pitanju je Sony Bravia.
Stavio sam i video i titl u isti folder, ali kaze da ne prepoznaje nikakav titl. U pitanju je Sony Bravia.
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Isto ime mora da bude.
Npr ja namestim da u folderu Avengers Civil War 2016 Blu Ray Rip 1080p 2016 Yifi imam dva fajla istog imena. Jedan je video fajl koji nazovem Movie, drugi je prevod koji nazovem Movie.srt
Npr ja namestim da u folderu Avengers Civil War 2016 Blu Ray Rip 1080p 2016 Yifi imam dva fajla istog imena. Jedan je video fajl koji nazovem Movie, drugi je prevod koji nazovem Movie.srt
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
Bravia player ne pušta titlove. Ako je Android TV u pitanju instaliraj Kodi. Ili VLC za probu.
Pustaju Bravia iz 2013 pa nadalje.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Hm, na jednoj iz 2016. nešto nije moglo.
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Možda treba drugi format prevoda, umesto .srt mora .sub , bar je tako kod Phillipsa.
sent from MS Lumia 640 LTE using TT Classic
sent from MS Lumia 640 LTE using TT Classic
- Puzo81
- Pridružio se: 11 Mar 2012, 23:42
- Garaža: Ford S-Max 2.0 Tdci Titanium
Preporuka za masinu za sudove?
Ne mora neka naj naj, recimo do 40soma
Ne mora neka naj naj, recimo do 40soma
Turski bosch radi ko sat 

- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Koja je razlika između serije 4 i 6 Bosch veš mašina, vredi li 20k din ili ne?
Boringly average, but also perfect for school run mums
Da li su Grand Coupe ili obicne verzije u pitanju?
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Drugaciji motor = brzina (i efikasnost) centrifuge, buka, potrosnja... Pored toga i kapacitet (zapremina) bubnja.Ji 4Tze napisao:Koja je razlika između serije 4 i 6 Bosch veš mašina, vredi li 20k din ili ne?
Poslednja izmena od Delija u 08 Sep 2016, 12:14, izmenjeno 2 puta ukupno.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...