Temu sam ocistio po prijavi clana Samo polako da bi nakon ciscenja od strane istog usledilo pitanje gde je moj post i nastavak po starom - debeli, snikers i sve po starom. Cemu onda prijava, ne razumem???
Izvinjavam se, ako nisi ti, na brzinu sam zatvorio prijavu da bih resio topic, mada i nebitno, ako opet nastavljate po starom, nakon izmestanja postova iz teme. Zavrsite sta imate preko PP, ovo nije ok.
Nemamo nista, ja rekao da sam zatucan, ljubomoran i mrzim napredak, on mi rekao da sam debeo i da odjebem.
Ne da mi da dignem ruku na sebe, toliko me voli.
Mira da voli debele zene i da je cuo da sam ja zena zarobljena u telu muskarca.
Sent from my SM-G935F
Veče u kome se svi slazu je protraceno. Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
ftj napisao:
Zid zgrada solidne visine od 70 metara sa jednom od 150 koji ce zaklanjati amfiteatar, to je vise nego realan problem. Al ok sve i da zanemarimo taj deo, bg na vodi takodje ima toliko zamerki da je to sto zaklanja pogled jedno od najblazih.
Izgubio se odgovor a glasio je da će se odlično uklopiti uz pilon po visini.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
http://www.rts.rs/page/magazine/sr/stor ... odinu.html
Beograđani i gosti srpske prestonice će Novu godinu moći da dočekaju na otvorenom, uz „Plavi orkestar“ i Bajagu na Trgu Nikole Pašića, a noć pre će na istom mestu nastupiti „Bijelo dugme“ i Aca Lukas, najavio je gradski menadžer Goran Vesić.