Jedan je čovek sa 50+ godina, otac tinejdžerke; drugi je profesor matematike, takođe roditelj (najosnovniji podaci, i koliko sam zaključio od ranije).
A ponašate se kao dva petnaestogodišnjaka.
Ok, internet je ovo. Neki drugi svet, imaginarni. Ali zar vas barem malo nije sramota svog ponašanja?
I sutra treba da vas za nešto drugo shvatimo za ozbiljno?
profesor matematike????????????????
aaaaaaahahahahahahahahahhahahahaaaaaa....šta ti učiš decu, majke ti....hahahahaaaaahahahah....jel koristiš računaljku ili pesnice....hahahaha...kakav dan!!!
profesor matematike odobrava ubistvo taksiste...to je naslov....hahahaha
e, aj mi na brzaka izračunaš, vozim se taksijem od slavije do krsta, kolko da mu platim? dva ili tri udarca u lobanju? aaahahahahaha!!!!
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
Ne brkaj pojmove, ništa nisam odobravao, štaviše uvek sam protiv nasilja koje tako zdušno propagiraš. Samo sam komentarisao tvoje proseravanje, ubistvo sa predumišljajem i ostale nebuloze.
Šta decu učim i kako se snalazim, znaju oni koji me poznaju lično. Po informacijama koje dobijam, jako mi lepo ide A za sve ostalo slobodno kaži da ti pošaljem adresu na pp pa da mi objasniš
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Juce na iskljucenju sa autoputa kod NS gomila Alfi. Vidjeni neki likovi koji su nosili zastave (ocigledno obelezja kluba).
Negde u okolini NS bio skup?
Cherokee napisao:Juce na iskljucenju sa autoputa kod NS gomila Alfi. Vidjeni neki likovi koji su nosili zastave (ocigledno obelezja kluba).
Negde u okolini NS bio skup?
Da bio je skup juce u NS.
Danas na Fruskoj gori.
ТТ