Sent from my LG-H815 using Tapatalk
passenger napisao:Ja baš živim par km od Heidilandsebekkg napisao:Hajdi se sprema na dalek put.![]()
Još ta klinka 3 puta pitala koje gorivo ide, benzin ili dizel. Potpuno neupućeno dete na put od 6,7 sati
Na sajtu MInistarstva upućuju na NOPS, koji prvo pokuša da "urazumi" trgovca, a ako to ne upali, ide se na sud, nema sudskih taksi i sl do 500.000,00, a mislim i da NOPS zastupa, po želji i ovlašćenju.dag81 napisao:Ma stiti one koji imaju vezu. Drugarov cale kupi klip sa cilindrom za motor(30e) Namontira i on zariba ili pukne tako nesto, 6 dana proslo. Ode u radnju kazu mu jbg. Popizdi i zove trzisnu a oni kazu posaljite im postom, pa ako ne prime onda ih tuzite privatno. Inspekcija NS i odgovor sefice, ako je nju dobio na fon posto je trazio nacelnicu koja nije tu.
Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
Tako će jednom da se pojavi i lažni Velja ili m.m....Velja napisao:Uhapšen lažni Sergej Trifunović
Dugi niz godina u nazad , ali dobro , pravna lica su vampiri , a fizicka ljudi , tako da razumem taj zakon . Kad nas evolucija jos malo dokaci u narednim godinama bice i to bolje . U stvari kod nas je nasnazi daje potpisan ugovor slobodna volja dva pojedinca ili pravna lica tako da te niko ne stiti .pedja napisao:Jeste li znali da Zakon o zastiti potrosaca stiti samo fizicka lica?
Tako su mi rekli u NOPSu ili kako se vec zove.
Za pravna lica preporucuju Sud casti, tj Privrednu komoru?!