Stigla zima...
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Re: Stigla zima...
Mora da bude malo loše da biste više cenili ono lepo posle 

Sta ces lepse od setnje po snegu. Kej, park...ne moras da ides u centarDarko napisao:Delija napisao:Ma smorio je vise za medalju.
Hajde da je sve lepo belo, nego su ulice govnjive kao da smo u Indiji![]()
Svake godine mi sve teze pada zima.
Kad je ovakvo vreme osecam se kao u zatvoru jer ne mogu da provodim vreme na mestima kao sto su setalista, kej, neke lepe baste kafica, strand..itd
Sent from my SM-J500FN using Tapatalk
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Nije to to. Znam da se moze setati na minus 10 i po snegu. Ali to mi nije merak ni malo. Kad je toplo lepo sednes bilo gde, kafic, klupa, kej, plaze, lezaljke.. uzmes hladno pivce, sok, sladoled, svuda je zivo ima ljudi, setaca, poznanika.. To je pos'o.
Ih bre Darko, đe ti je mladost. Ništa lepše od snega i zimskih sportova. 

- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Kad je toplo, ne mozes da dises. Sednes, rashladis se i onda opet na przenje. Veci mi je gust kad sednem u toplo.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Ma kad bi zima stvarno bila zima, ne bi mi smetalo ni 12 meseci da traje. Ovo blato je problem. Ovo sad cim ode u plus em krene vodurina, em svi izadju na ulice. Kad bije onaj minus, makar manje ljudi ima, na ulicama je samo ko mora.
Meni samo nije jasno kako neko vise moze voleti ona tropska sranja nego zimu.

Meni samo nije jasno kako neko vise moze voleti ona tropska sranja nego zimu.
Имам једно потпитање...
Da, bre. Uzas.
Ni ja ne znam kako.

Ni ja ne znam kako.

- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Boringly average, but also perfect for school run mums
Mislih na ove nase kvazi tropske uslove, kad svi beze u klimatizovane prostorije, spuste temperaturu na min i pricaju "ovo je strasno, ne moze covek izaci napolje, kaće jesen kaće zima..."
A jebiga, zimsko sam dete, nisam ja u toj +40 prici.
A jebiga, zimsko sam dete, nisam ja u toj +40 prici.

Имам једно потпитање...
Zimi bar mozes da se ugrejes a leti samo da budes na klimi tako da i od mene +1 za zimu al onu pravu, bez blata.
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Takođe zimsko dete i volim zimu,onu pravu mada večeras je baš taman kako treba. Da me ne boli noga, prošetao bi 

- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Sve bih ja vas u planinu, lopate u ruke i da svaki dan po dva puta čistite prilazni put od jedno 50-100 m snega visine metar, pa da vas pitam opet jeste li zimsko ili letnje dete. 
TT

TT
Da se ispravim, zimsko dete, odraslo u planinskim predelima. I dalje mi je draza zima.Saša napisao: pa da vas pitam opet jeste li zimsko ili letnje dete.![]()

Имам једно потпитање...
- Martin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
- Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G
Ko nam kaže (a nema zinske gume nautu)Saša napisao:Sve bih ja vas u planinu, lopate u ruke i da svaki dan po dva puta čistite prilazni put od jedno 50-100 m snega visine metar, pa da vas pitam opet jeste li zimsko ili letnje dete.
TT