Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
snork
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:50

Re: Dobro veče

Post od snork »

sebekkg napisao:To je osnovna skola Sveti Sava, u Toponici, kod Knica. U sklopu te skole idu jos dve skole, u Barama kao i Zabojnici. Sve su osmogodisnje.
U selima je situacija sa internetom mnogo lošija nego u gradovima. Kablovska infrastruktura, bilo kog provajdera, praktično ne postoji. Jedino na šta se može računati je telefonska mreža Telekoma Srbija. Tako da najbolje prvo pitaj kakvi su uslovi za ADSL.

Druga mogućnost je Wifi (postavi se uređaj i antena na krov i usmeri prema baznoj stanici provajdera). U mnogim delovima Srbije ima malih provajdera koji se time bave, od većih koliko znam samo Orion (i oni uglavnom kroz partnerstvo sa "lokalcima" na terenu). Ne zaslužuju da ih reklamiram, ali mislim da na ovoj lokaciji nemaš mnogo izbora. Koga god da kontaktiraš, napiši da je reč o tri lokacije i obavezno da su u pitanju osnovne škole (da bi ponudili nižu cenu).
Ђенерал Јанковић
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

:kafa:
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

^ Zar i subotom ustajete tako rano veliki vođo? :D

:masem: :kafa:
Širim haos!
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:

Post od Velja »

Uvek budan, jer imperijalisti vrebaju...
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:

Post od methane.master »

Slobodan svet vam se divi veliki vođo! Kažu da još samo jedan čovek tako bdi nad narodom. :D

Sent from mTalk
Širim haos!
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:

Post od Velja »

Slika
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:

Post od methane.master »

Srećniče. Prava ljubav se ne može kupiti :D
Širim haos!
Korisnikov avatar
srdjanyo
Reactions:
Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
Kontakt:

Post od srdjanyo »

Jutros u 3:45 ustanem za posao. Stavim za kafu i čujem u parkiću pijani klinci se kikoću.Izađem na terasu i posmatram šta rade. Krenuli da se razilaze i jedna devojčica i dečak došli na super ideju da treba šutnuti svaki auto. Šutiraju oni tako redom,ja počeo da kipim, a i moja džezva za kafu.Devojčica šutnula komšin grand Scenic i on počeo da pišti. A tek će ona:"Ooo, pa ti pištiš!?"
I udari ponovo po njemu.I razmišljam da li da se u gaćama sjurim da ih oboje išamaram.
Onda se setih kako nam je pravosuđe efikasno tj.kako bi ja najebao u ovoj situaciji.
:kezo:

Sony Xperia Z3
Korisnikov avatar
Darko
Reactions:
Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet

Post od Darko »

Novi Sad 21 veka :glavomuzid:
Korisnikov avatar
havijer
Reactions:
Pridružio se: 28 Mar 2015, 07:55
Garaža: I30 mk1 1,4

Post od havijer »

Ni Kragujevac ništa nije lošiji. Postoje đaci srednje škole i oni su stoka koja na odmoru dođe ispred ulaza u zgradu i tu sedi na zidiću i jedu, piju sok i pričaju. Sasvim lepa stvar osim toga što ostane deset kesa, 15 papira od sendviča, 10 salveta, 5-6 flaša od soka sve razbacano. Opet ništa ne bi bilo čudno ali postoji jebeni kontejner na čitavih četiri metra odatle i oni prolaze pored njega kad krenu nazad u školu. Znači čovek da poludi.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Korisnikov avatar
dunx81
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:20
Garaža: Civic 1.8

Post od dunx81 »

To iz kuće ide,ništa drugo.

t
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

srdjanyo napisao:Jutros u 3:45 ustanem za posao. Stavim za kafu i čujem u parkiću pijani klinci se kikoću.Izađem na terasu i posmatram šta rade. Krenuli da se razilaze i jedna devojčica i dečak došli na super ideju da treba šutnuti svaki auto. Šutiraju oni tako redom,ja počeo da kipim, a i moja džezva za kafu.Devojčica šutnula komšin grand Scenic i on počeo da pišti. A tek će ona:"Ooo, pa ti pištiš!?"
I udari ponovo po njemu.I razmišljam da li da se u gaćama sjurim da ih oboje išamaram.
Onda se setih kako nam je pravosuđe efikasno tj.kako bi ja najebao u ovoj situaciji.

Sony Xperia Z3
Ako nista drugo, mogao si da dreknes sa terase / prozora.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Bahatost se tamo oseti na svakom koraku. Čini mi se, mnogo više nego ranije.
Korisnikov avatar
srdjanyo
Reactions:
Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
Kontakt:

Post od srdjanyo »

Delija napisao:
srdjanyo napisao:Jutros u 3:45 ustanem za posao. Stavim za kafu i čujem u parkiću pijani klinci se kikoću.Izađem na terasu i posmatram šta rade. Krenuli da se razilaze i jedna devojčica i dečak došli na super ideju da treba šutnuti svaki auto. Šutiraju oni tako redom,ja počeo da kipim, a i moja džezva za kafu.Devojčica šutnula komšin grand Scenic i on počeo da pišti. A tek će ona:"Ooo, pa ti pištiš!?"

Sony Xperia Z3
Ako nista drugo, mogao si da dreknes sa terase / prozora.
Mogao sam,ali sam se plašio da bi me isprovocirali da siđem dole.
Malopre,pričam ženi,kaže da sam trebao da zovem policiju. Interventna se ionako šunja po Salajci i Podbari. Da,ali dok oni dođu,ja ovo dvoje da držim za uši. :kezo:

Sony Xperia Z3
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

U gacama ? Pa druze bio bi glavna zanimacija tabloida i naslov tipa : matori pedofil fizicki nasrtao na zrtve koje je pre toga dozivao sa terase , dok su razdragana deca odlucila da vreme ne provode za kompjuterom i fejsbukom nego na svezem vazduhu.

Jesmo li ovo zasluzili kao narod ?
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Odgovori