Filmovi, serije, dokumentarci - preporuka za gledanje
Re: Filmovi, serije, dokumentarci - preporuka za gledanje
Stavio sam na download... Znao sam i pre za te torrente ali nisu radili. Sada ide solidno.
Dokle su uopšte preveli naši? Inace izašla je sad prva epizoda novog serijala, videćemo kakav će biti ali fanovi dosta očekuju. Dragon Ball Super se zove.
- Cp6uH
- Pridružio se: 28 Jan 2013, 13:50
- Garaža: Toyota Corolla TSn
- Kontakt:
Izašla je i druga epizoda
odlican je taj...
sinoc gledao park iz doba jure u bioskopu, nije los, stavise, jedino je izbor glumaca malo promasaj...
sinoc gledao park iz doba jure u bioskopu, nije los, stavise, jedino je izbor glumaca malo promasaj...
Ja sam isto gledao u bioskopu i bio je skroz ok ali da sam gledao kući na tv-u kapiram da bih se smorio.
Drugačije se doživi film u bioskopu.
Drugačije se doživi film u bioskopu.
Jeste, bolje je kuci 

- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Bolje je ako imas bas ogroman tv i odlicno ozvucenje, sto vecina nema
.

Pa ni tada cesto nije bolje
Nekako je druhaciji dozivljaj filma, kada od toga napravis event 
Sent from my Sony

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
za pocetak, fizicki u bilo kojoj kucnoj prostoriji ne moze da se reprodukuje zvuk koji moze u bioskopskoj sali. ako se dobro secam, u svakoj prostoriji se moze reprodukovati zvuk koji ima manju talasnu duzinu od unutrasnjih dimenzija, bez izoblicenja naravno... pa onda sama fizicka velicina slike itd... iako je rezolucija na strani gledanja na tv, bioskop je ipak bioskop...
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Sad ce i Delija da se javi da je bolje kuci 

dragan napisao:za pocetak, fizicki u bilo kojoj kucnoj prostoriji ne moze da se reprodukuje zvuk koji moze u bioskopskoj sali. ako se dobro secam, u svakoj prostoriji se moze reprodukovati zvuk koji ima manju talasnu duzinu od unutrasnjih dimenzija, bez izoblicenja naravno... pa onda sama fizicka velicina slike itd... iako je rezolucija na strani gledanja na tv, bioskop je ipak bioskop...
Na prvu loptu, mislim da ovo nije tacno. Mnogo je bitnije kakva je refleksija zvuka, tj ako imas eho i talasi se odbijaju od zidova (ili cega god), nece ti pomoci ni mnogo veca sala od talasne duzine. Sa druge strane ako imas dobro prigusenje i upijanje zvuka uz dobro podesen sistem (dakle da prigusi rezonantne frekvencije), nema problema ni ako je prostorija znatno manja. Svakako deluje idealno na otvorenom uz ultra snazan sistem, no to nema ni u bioskopu (sem bioskopa na otovrenom)
Ogradjujem se da mozda gresim, samo mi ovako deluje logicno.
Gledao sam davno, ali secam se da je bio dobar bassebekkg napisao:Preporuka za film
The recruit (2003)

Najavljen rimejk/drugi deo/serija, šta god da bude... Ali original je odličan.
https://www.youtube.com/watch?v=wu6Nymps5WA
https://www.youtube.com/watch?v=wu6Nymps5WA
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Fora je u tome da kad je dimenzija prostorije premala, tj talasna dužina prevelika, posle prvog talasa, nećeš čuti drugi nego pre njega refleksiju prvog. Veličina prostora sigurno ograničava donju frekvenciju zvuka koji izvorno možeš čuti u njoj... Razmisli samo koliko čistih basova čuješ u autu a koliko u kući...Laki021 napisao:dragan napisao:za pocetak, fizicki u bilo kojoj kucnoj prostoriji ne moze da se reprodukuje zvuk koji moze u bioskopskoj sali. ako se dobro secam, u svakoj prostoriji se moze reprodukovati zvuk koji ima manju talasnu duzinu od unutrasnjih dimenzija, bez izoblicenja naravno... pa onda sama fizicka velicina slike itd... iako je rezolucija na strani gledanja na tv, bioskop je ipak bioskop...
Na prvu loptu, mislim da ovo nije tacno. Mnogo je bitnije kakva je refleksija zvuka, tj ako imas eho i talasi se odbijaju od zidova (ili cega god), nece ti pomoci ni mnogo veca sala od talasne duzine. Sa druge strane ako imas dobro prigusenje i upijanje zvuka uz dobro podesen sistem (dakle da prigusi rezonantne frekvencije), nema problema ni ako je prostorija znatno manja. Svakako deluje idealno na otvorenom uz ultra snazan sistem, no to nema ni u bioskopu (sem bioskopa na otovrenom)
Ogradjujem se da mozda gresim, samo mi ovako deluje logicno.