Sport
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Re: Sport
Grant je smejurija. To su lepo svi govorili pre nego sto je dosao, na osnovu njegove biografije. Pre meca je rekao da ga niko nikada nije pobedio pa nece ni Zvezda. Posle takve izjave i ovakvog ishoda, ako je moralan, podnece ostavku. Kao, osvojio je titulu? Malo sutra. Sa druge strane, ni Zvezda mi nije jasna, gube od anonimusa a Partizan dobijaju 3 puta uzastopce. Ocigledno su protiv Partizana motivisani vise nego protiv ostalih. Sve u svemu, smesna titula Partizana, sve bi trebalo da dodje na svoje sledece sezone.
- methane.master
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
http://youtu.be/SUc-imMA2rU
Avrame??? Čovek zaboravio da ima pravo na izmene u toku meča, on mislio da to sme samo u Premijer ligi... Inače koliko su i Zvezda i Partizan jadni govori činjenca da slabo do nikako pokretni Sale Ilić (koji redovno za veče ubije flašu viskija i paklu Davidoffa) drži ceo vezni red Partizana...
Avrame??? Čovek zaboravio da ima pravo na izmene u toku meča, on mislio da to sme samo u Premijer ligi... Inače koliko su i Zvezda i Partizan jadni govori činjenca da slabo do nikako pokretni Sale Ilić (koji redovno za veče ubije flašu viskija i paklu Davidoffa) drži ceo vezni red Partizana...
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
- bane valjevo
Tako nešto... Vrlo često ga možeš videti u Grand Casinu... Dok je bio u Srbiji, u njegovoj blizini si mogao videti i Milijaša... Samo što je Milijaš ne pušio, nego vario crveni Marlboro... I posle se ljudi pitaju zašto ne može da trči... Ne može jer će iskašljati plućno krilo...
- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Lep gol Kadua!
Pre mozda godinu dana sam napisao da Prosinecki nije dovoljno dobar trener za Zvezdu, trener koji u provoj sezoni moze doneti titulu, ali da na duze staze moze biti odlicno resenje. Nadam se da je ova sezona, sa verujem uskoro osvojenim kupom, i ovim pobedama protiv Partizana, samo uvod u dobru sledecu sezonu i naravno titulu!
Da trenerima treba dati vremena najbolje pokazuju Ferguson i Venger.
Ferguson prvih par sezona nije uradio nista znacajno sa MU, a onda ....
Pre mozda godinu dana sam napisao da Prosinecki nije dovoljno dobar trener za Zvezdu, trener koji u provoj sezoni moze doneti titulu, ali da na duze staze moze biti odlicno resenje. Nadam se da je ova sezona, sa verujem uskoro osvojenim kupom, i ovim pobedama protiv Partizana, samo uvod u dobru sledecu sezonu i naravno titulu!
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
- Aleksandar194
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
- Garaža: Koji bus prvi naiđe...
bane valjevo napisao:Tako nešto... Vrlo često ga možeš videti u Grand Casinu... Dok je bio u Srbiji, u njegovoj blizini si mogao videti i Milijaša... Samo što je Milijaš ne pušio, nego vario crveni Marlboro... I posle se ljudi pitaju zašto ne može da trči... Ne može jer će iskašljati plućno krilo...

Ali nisu jedini. Ogroman broj sportista, naročito fudbalera, pije i puši samo tako...

- profesorPROST
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50
steva_anya napisao:Lep gol Kadua!

Never Say Never Again
- methane.master
Aleksandar194 napisao:![]()
Ali nisu jedini. Ogroman broj sportista, naročito fudbalera, pije i puši samo tako...
Svi su oni mala deca za Riznića. Čak je na tribinama bila zastava "Rizna živeli"

Širim haos!
- bane valjevo
Zoran Riznic
Bivši fudbaler Mačve, Rada i Crvene zvezde Zoran Riznić nije imao to zadovoljstvo da se danas bavi vrhunskim fudbalom ili da igra na nekom drugom mestu gde se ceni samo učinak na terenu. Profesionalac je postao pre dve decenije i za vreme igračke karijere njegove majstorije na terenu bile su interesantne kao i njegov život van terena.
Navijači su vas obožavali, a novine su radije isticale vaše noći provedene u kafanama. Zašto?
- Ma, pili su igrači i u moje vreme, piju i ovi danas. Moj problem je bio što se nikada nisam krio i zato sam bio žigosan od novinara. Da sam danas profesionalac, ljudi bi me samo gledali kao fudbalera. Vidite, danas niko od mlađih igrača ne krije da ide na splavove i restorane. Eto, nervira me i što je sada Kurir došao da pravi intervju sa mnom o načinu života koji sam vodio - ističe Zoran Riznić.
Koliko je bilo istine u tim pričama, a koliko se preterivalo?
- Istina je da sam voleo da popijem flašu ili dve piva i da sam ih uvek držao na stolu ispred sebe, a nikada ispod. Meni je bilo važno kako ću odigrati utakmicu, a novinarima i trenerima gde sam bio veče pred meč. Čuvam sve isečke iz novina o sebi i mogu danas, posle toliko godina, da kažem da je 80 odsto napisanog bilo izmišljeno.
Supruga Daniela oslonac u životu
Najveći uspeh u životu za Zorana Riznića je velika porodica. Sa suprugom Danielom i decom Tijanom (17 godina), Nevenom (12) i Brankom (7) živi u Šapcu, gde je izgradio kuću.
- Igrao sam pet godina u Grčkoj za OFI sa Krita i Larisu. Zarađeno sam uložio u kuću, koju još nisam dovršio. Kada završim sa svim radovima oko nje, živeću od kirije i pokušaću preko suda da isposlujem novac koji mi je Larisa ostala dužna - kaže Riznić i dodaje:
- Napišite da bez supruge Daniele ništa ne bih postigao u životu. Njoj sam za sve zahvalan, jer i danas, kada igram za seoski klub Partizan, ona vodi računa da sve funkcioniše besprekorno.
Ipak, navijači su vas obožavali zbog imidža kafanskog čoveka i neverovatnih driblinga. Zar ne?
- Navijači su voleli moj stil igre jer sam imao potez i to su umeli da cene.
Sećate li se transparenta Zvezdinih navijača u vašu čast?
- Kada sam se 1994. godine vratio u Zvezdu, na derbiju sa Partizanom, na severnoj tribini, postavljen je transparent na kojem je pisalo „Rizna, živeli!” pored nacrtane flaše. Odigrao sam dobro tu utakmicu, ali svi se radije sećaju transparenta. Tada su nam navijači predviđali pet komada u mreži, a Partizan je osvojio bod zbog gola koji je Dragan Ćirić postigao rukom.
Zašto niste otišli da odigrate utakmicu za tim Sveta protiv reprezentacije Rusije u Sankt Peterburgu?
- Često sam čekao poslednji trenutak da bih krenuo na utakmicu. Zadržao sam se s kumom u Šapcu i odatle krenuo na aerodrom u Budimpeštu. Bilo je to vreme sankcija i zbog silnih kontrola zakasnio sam desetak minuta na avion.
- Izgubio sam premiju od 10.000 dolara, priliku da se pokažem pred menadžerima i da upoznam Franca Bekenbauera, koji je bio selektor reprezentacije Sveta. Sutradan su sve novine pisale da sam bio viđen u različitim kafanama i da sam pijan lomio čaše, a ja sam sedeo s kumom kući i ne sećam se da sam primakao alkohol ustima.
Šta je bila istina napisana o vama?
- Istina je bila da sam s pravom bio odstranjen iz tima Crvene zvezde posle samo osam kola. Povredio sam se na jednoj utakmici i, umesto da odem na terapiju, završio sam u restoranu kod Baneta Smiljanića. U lokalu je bio neki prijatelj trenera Ljupka Petrovića ili Dragana Džajića i to se u klubu brzo saznalo. Ljupko mi je saopštio da to ne može da toleriše i nisam se ljutio zbog njegove odluke. Bio je u pravu.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...