Nisam nikad bio u mаđarskom Metrou, pa ne znam, ali nisam siguran da može da uđe baš svako.
Inače, kod nas je Metro registrovan kao veleprodaja pa je verovatno to razlog zbog kojeg ne može "mali" kupac da uđe i kupuje, već samo pravna lica.
Ja sam prosle godine usao u Metro na dobar dan. Dao pasos, dobio neku tzv privremenu karticu koja je ustvari obican A4 papir. Taj papir ti vazi za taj dan samo.
E sad, neki su pricali kako im nisu dali da udju bez kartice naseg Metroa, pa ne znam sta je posredi. Vec godinu dana idemo iskljucivo u Coru pa ne znam dal je to neka nova politika ili sta li...
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
trojanac napisao:Inače, kod nas je Metro registrovan kao veleprodaja pa je verovatno to razlog zbog kojeg ne može "mali" kupac da uđe i kupuje, već samo pravna lica.
Ma i to pravilo je šarena farsa, siguran sam da veći deo prometa otpada na fizička lica koja su samo ušla pomoću kartice na firmino/svoje ime, a onda pazare stvari za svoje potrebe po punoj ceni sa pdv-om.