zovi zareta ,on ima odlicnog a3 sport 2.0 tdi i mislimda ga prodje.I jos nesto...nemoj ko BAX ači si ti jos daleko u poredjenu sa nejgovih 50 i kusur strana .
Kupi auto koji ti se svidja
Pa i nije bas precenio...
3 godine star,2.0 TDI... Kod nas kupljen,odrzavan u ovlascenom,malo veca kilometraza jedino,ali to za taj auto nije nista sto se stanja vozila tice,samo ako nekome ne smeta veca kilometraza.
12.400e nije mnogo,to je sasvim solidna cifra.
Veče u kome se svi slazu je protraceno. Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
I ja mislim da je OK cifra, malo dole i to je to.
Iapak je to onaj visi paket opreme, 2.0TDI CR, jedino da ima 5 vrata. A 120k km, napravljenih van grada NS-Crvenka rekao bih da je apsolutno nista.
poslednji put kad sam video njegov oglas je bio 13+.. a sad nisam ni gledao cenu... zato sam rekao precenjen..
Ma puno mi je to.. Ako uzimam do 50k km max..
Imam 2 ponude za Civic-a svemirca..
E sad jedan je u full opremi ali ima automatik... Valja li on cemu ili da pre gledam ovaj sa manuelnim?
Oba su 1.8 benzinci...
Ovaj manuelac je presao 37k km, a automatik 47k i skuplji je za 500e (bez pogadjanja)
Sve navedeno govori: manuelni. Manje km (jes' da je malo manje), manja cena i plus utisak u vožnji. Ne znam kakav je taj u Civicu, ali znam da Honda nema baš najsrećnije automatike.
Manuelni.
Ne može bili lošiji menjač od automatika (a verovatno je i daleko bolja varijanta) ali je sigurno finansijski bezbedniji za dužu exploataciju, Nije Honda WV pa da možeš na svakom ćošku da kupiš polovan menjač za malo para.