Citm sve ovo i nista vas ne razumem

Ja sam u decembru 2004 pre nego sto ce se zena poroditi sa prvim detetom kupio aparat canon A400

i kameru Canon MV 900

Camera mi i dalje radi ali je vise ne koristim otisao mi na kameri firewire tako da vise sa kasetice ne mogu da prebacujem na komp.
Foto aparat je bio prava mrcina mucenik sta je sve preziveo i dalje je pravio sasvim solidne fotke, u to vreme sam imao prvi digitalac od svih mojih prijatelja pa je bio klasicna prostitutka nema ko ga sve nije nosio na more da se slika, lepljen je i na vizir od morota da snimamo put. Bio je sav izguljen ali je besprekorno radio. Skoro mu je moja klinka dosla glave dohvatila ga sa police i ispustila na parket iskrivio se objektiv.
Dan pred polazak na more sam bio u win win shopu i kupo drugi. Uzeo sam Nikon coolpix L26

Imam ovaj vartin punjac

imam ove baterije cybercharge 2600mAh Ni-MH 4 kom dve u aparatu dve rezervne to mi sve ostalo od proslog aparata.

Ne razumem se u fotoaparate, na aparatu mi sve na automatici i sa mojim amaterskim slikanjem tj pocetnickim slike su po meni zadovoljavajuce.