Evo pogledajte kako se "krpe" rupe u Beogradu. To je deo raspadnutih ulica u mom kraju, nisam video kada su radili ali je bilo jako, jako sveze, tipa samo sto su otisli.
Najstrasnija su dva novootvorena kratera od kojih su oba danas "zakrpljena" (jedan nije slikan) .
Nisam video same radove ali na osnovu "kvaliteta" moze da se vidi da je princip "baci sa kamiona i lopatom utabaj koliko moze" .
Sve "zakrpe" su uradjene od neke mase koja se sigurno ne moze zvati asfaltom, znaci to su velike granule crne mase i po citavom kraju su bile rasute i automobili su ih raznosili kako su hteli... znaci pretnja od ostecenja vozila...
Ova veca "zakrpa" je toliko smesna da posto je sve bilo jako sveze kada sam prolazio, sa svakim prelaskom preko nje ista se izdizala iz asfalta par cm tako da sada kada se stvrdnula koliko toliko vec se pretvorila u manju rupu.

Inace, kao sto vidite, tu asfalt decenijama nije promenjen a na tom mestu zapravo postoji saht koji je toliko propao kroz asfalt da se otvorio krater (ispod sahta je ogroman prostor, ne rupa nego bukvalno prostor ispod asfalta. I vidite da su ga "tretirali" i ranije, vidi se stara zakrpa, ali dzaba kada jos uvek nisu usvojili to znanje.
Sve u svemu, ovo ce, prema mojoj proceni trajati svega nekoliko dana dok se ne otvore jos vece rupe na istom mestu.
I ? Cemu ovo ? Ajde neka mi se neko javi da kaze CEMU OVO, sta je poenta ovakvog "krpljenja" ?