O presretačima
Re: O presretačima
nije to bio presretac. A8 voze u Vladi, i u MUPu, ali jedinica za zastitu VIP lica...
- pigeon
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 12:22
- Garaža: Škoda Octavia A8 1.4TSI 8AG + Fiat 500
E pa moguće... još sam se čudio što nije ukebao nekog Francuza koji je za njim pržio jedno 170...
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
O predsednickim vozilima imamo posebnu temu. Ovde je rec o presretacima. 

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Kakva scena danas 
Iskljucujem se sa auto-puta Bg-Zg na Novosadski, prema Bezanijskoj kosi. Drugi auto u koloni iza mene - Passat presretac.
Stajemo na semafor kod Kvantasa (guzva zbog radova na auto-putu, tj onom nadvoznjaku preko Novosadskog, pa svi tu okrecu polukruzno da bi isli prema NS). Pojavljuje se Sprinter putnicki, obilazi nas sve sa desne strane, skrece desno (sve legalno), ali onda mrtav ladan, cim je prosao ostrvo skrece levo u suprotni smer i pravi polukruzno i okrece se prema NS :trljamoci: Pritom, putnicku kombi, pun ljudi.
Passat u roku od 2 sekunde zasijao kao novogodisnja jelka, upalio sirenu, okrenuo se za njim kad se upalilo zeleno i zaustavio ga
agenda:
zeleno - sprinter
crvena tacka - Presretac
plava - ja

Iskljucujem se sa auto-puta Bg-Zg na Novosadski, prema Bezanijskoj kosi. Drugi auto u koloni iza mene - Passat presretac.
Stajemo na semafor kod Kvantasa (guzva zbog radova na auto-putu, tj onom nadvoznjaku preko Novosadskog, pa svi tu okrecu polukruzno da bi isli prema NS). Pojavljuje se Sprinter putnicki, obilazi nas sve sa desne strane, skrece desno (sve legalno), ali onda mrtav ladan, cim je prosao ostrvo skrece levo u suprotni smer i pravi polukruzno i okrece se prema NS :trljamoci: Pritom, putnicku kombi, pun ljudi.
Passat u roku od 2 sekunde zasijao kao novogodisnja jelka, upalio sirenu, okrenuo se za njim kad se upalilo zeleno i zaustavio ga

zeleno - sprinter
crvena tacka - Presretac
plava - ja
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Nije agenda, nego legenda, legendo 

Legendo

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Sent from my Galaxy Y using Tapatalk 2
uporedo prepisujem agendu za ono sranje sledece nedelje... Jbg xD
- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:
Tebi to izvlacenje preslo u naviku

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Sklonite se, ide Džej.
Političari i estrada za 20 evra kupuju rotaciona svetla
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/355925 ... ona-svetla

Političari i estrada za 20 evra kupuju rotaciona svetla
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/355925 ... ona-svetla

Posetite www.garaza.rs !
Ja sam mislio da je kazna za ovo zatvor.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Pa i jeste, postoji krivično delo koje glasi otprilike lažno predstavljanje, samo što mislim da niko nije gonjen po tom osnovu
ja znam jednog koji to fura vec par godina, jos nije imao "srece" da se sretne sa pravim licima...
inace zlupotreba ovih blinkera ima koliko hoces, ja sam jednom vozio iza jednog superba od omladinskih brigada do iskljucenja za aerodrom, lik je gde god se zagusi saobracaj ukljucivao blinkere i blicao kao sumanut, a gde je bio prazan put vozio bez njih... naravno brzina je bila i skoro do 200kmh...
inace zlupotreba ovih blinkera ima koliko hoces, ja sam jednom vozio iza jednog superba od omladinskih brigada do iskljucenja za aerodrom, lik je gde god se zagusi saobracaj ukljucivao blinkere i blicao kao sumanut, a gde je bio prazan put vozio bez njih... naravno brzina je bila i skoro do 200kmh...