Renault Clio IV
Re: Renault Clio IV
a jes ruzan volan, skroz...
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
paja napisao:Samo što nisam bacio peglu od dvobojnog volana.

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Domacini ljudi. Ko kaze da se na internetu samo gubi vreme, te da samo zene mogu da rade vise stvari odjednom? 
Volan jeste krajnje cudna egzibicija. I ja bih bacio peglu da znam gde je
Tptlk

Tptlk

EDIT
Sad sam pročitao ženi pa evo i od nje

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
pedja napisao:Domacini ljudi. Ko kaze da se na internetu samo gubi vreme, te da samo zene mogu da rade vise stvari odjednom?
Tptlk

sreca pa si dokazao da nisi devojcica u pubertetu koja ima roze sobu, pa je od tate i ovo trazilapaja napisao:Samo što nisam bacio peglu od dvobojnog volana.

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Videh auto danas ispred Hita, pa iako sam žurio, nisam odoleo da uđem u salon i malo pogledam.
Auto je spolja zaista fenomenalno izgleda u svim prikazanim bojama, s tim što je crna varijanta van kategorije. Bruka koliko dobro izgleda, toliko dobro da bih čak preživeo i one crvene detalju na volanu.
Malo manje me je dojmio materijal sedišta, koji na prvi pogled ne deluje baš trajno, mada možda i grešim.
Unutra možda i neznatno veći nego III, ali čini mi se ergonomski bolje urađen i deluje manje spartanski.
Sve u svemu (začin C) auto koji bih svakako voleo da posedujem. Nadam se da će uskoro pasti i nek test vožnja. ... khmmmm....
A da... može i staro za novo.
... samo još da pomoću nekog trika nađem i keš za doplatu...
.... ako neko zna gde mogu da se usput nađu nekih par tisuća ojra, nek javi, neću mu ništa.
Auto je spolja zaista fenomenalno izgleda u svim prikazanim bojama, s tim što je crna varijanta van kategorije. Bruka koliko dobro izgleda, toliko dobro da bih čak preživeo i one crvene detalju na volanu.

Sve u svemu (začin C) auto koji bih svakako voleo da posedujem. Nadam se da će uskoro pasti i nek test vožnja. ... khmmmm....

A da... može i staro za novo.

... samo još da pomoću nekog trika nađem i keš za doplatu...

.... ako neko zna gde mogu da se usput nađu nekih par tisuća ojra, nek javi, neću mu ništa.

Širim haos!
Pozajmi FAP pa iscupaj bankomat
Salu na stranu, citam razne testove i svi kazu za ovaj 1.5dci u Cliu IV (malo je sredjen i sredjeni su prenosni odnosi) od 90KS i 220Nm da je motor brilijantan sto se tice iskoriscenja snage i momenta, da je tih, da se ne provaljuje da je dizel i da smesno trosi. Cak kazu da mu vise odgovara sto je petobrzinac, manje saltanja.
Ja sam vozio 90KS i 190Nm u Aurisu od oko 1400kg, mogu misliti kako slican motor ide u 200-300 kila laksoj karosetiji. Auris je odlicno povlacio s tim motorom (tj sa slicnom snagom i momentom).
Bilo bi to interesantno probati tu verziju Clia.

Salu na stranu, citam razne testove i svi kazu za ovaj 1.5dci u Cliu IV (malo je sredjen i sredjeni su prenosni odnosi) od 90KS i 220Nm da je motor brilijantan sto se tice iskoriscenja snage i momenta, da je tih, da se ne provaljuje da je dizel i da smesno trosi. Cak kazu da mu vise odgovara sto je petobrzinac, manje saltanja.
Ja sam vozio 90KS i 190Nm u Aurisu od oko 1400kg, mogu misliti kako slican motor ide u 200-300 kila laksoj karosetiji. Auris je odlicno povlacio s tim motorom (tj sa slicnom snagom i momentom).
Bilo bi to interesantno probati tu verziju Clia.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Hvala Trojke, ali je Cosmo ipak bolje razradio ideju.trojanac napisao:Imas u svakoj banci.![]()

Što se brzina tiče, meni i na 1,2 16v fali 6. Samo čekam da jednom munem u rikverc. Srećom pa sam retko na autoputu.cozmo napisao:Pozajmi FAP pa iscupaj bankomat![]()

Ni ne sumnjam da je pogon dobro odmeren. I kod prethodnog Clia je slična varijanta (85 KS) bio prava mera. Sa ovim je sigurno još bolje. Taj motor egzistira jako dugo i verovatno je usavršen koliko je maksimalno moguće.
Širim haos!
zvao me bojan danas, kaze stigao im je, ali nece biti test jos neko vreme...methane.master napisao: Sve u svemu (začin C) auto koji bih svakako voleo da posedujem. Nadam se da će uskoro pasti i nek test vožnja. ... khmmmm....![]()
kaze da imaju neku dobru cenovnu politiku i popuste...
Video sam CLio IV u Sofiji, i mogu reci da nisam nesto odusevljen...
Pre svega volan koji je imao neke sive i zute motive, kao plastificirano ili sta vec...
Drugo, centralna konzola na kojoj ce se prasina i otisci videti vise nego na mobilnom...
Pozadi mi je cudan, lici na Ibizu, napred mi se svidja, izgleda kao pravi francuski auto...
Sve u svemu, nisam nesto odusevljen na prvo gledanje. Verovatno mi treba malo vremena da se naviknem....
Pre svega volan koji je imao neke sive i zute motive, kao plastificirano ili sta vec...
Drugo, centralna konzola na kojoj ce se prasina i otisci videti vise nego na mobilnom...
Pozadi mi je cudan, lici na Ibizu, napred mi se svidja, izgleda kao pravi francuski auto...
Sve u svemu, nisam nesto odusevljen na prvo gledanje. Verovatno mi treba malo vremena da se naviknem....
Ne volim francuze preterano, video sam one probleme sa rdjavim Cliom II, ali je cetvorka bas dopadljiv auto, i ako ima za nijansu vise prostora nego u trojci, to je odlicno. I gepek je veci. Pogotovo s tim dci motorom mislim da je pravi pogodan za manje porodice koje se voze 70-80% po gradu.
Meni je lepsi od Ibize, od Poloa, od Corse...
A unutrasnjost, postoji i skroz crna - tamno siva varijanta koja odlicno izgleda, bas elegenatno i nije vise onako spartanski kao ranije.

Meni je lepsi od Ibize, od Poloa, od Corse...
A unutrasnjost, postoji i skroz crna - tamno siva varijanta koja odlicno izgleda, bas elegenatno i nije vise onako spartanski kao ranije.

"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
I ako nije za poredjenje sa navedenim modelima jer je noviji, mogu da se slozim da ce biti jedan da je jedan od favorita u klasi.cozmo napisao:Meni je lepsi od Ibize, od Poloa, od Corse...
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2