stavise mislim da bi u nemackoj registracija bila 3x veca za taj Civik...
Sent from my SM-T210 using Tapatalk
Evo sad cu ti ja reci logiku kao visedecenijski stanovnik planete zemlje i drzave Srbije posebno.Laki021 napisao:Ma ja ne vidim nikakvu logiku u bilo kakvom vecem porezu na bolja kola...
mnogo veca nebuloza je da se registracija placa po kataloskoj vrednosti... valjda treba da se voze sto noviji automobili koji malo zagadjuju a ne poluispravni krsevi stari 20god?stefanan napisao:Ma daj, to zagadjivanje je po meni nebuloza bas mnogo znace sva kola u srbiji u poredjenju sa jednim industrijskim gradom u kini npr.
Treba napraviti neki sistem koji ce se oslanjati na snagu ali i na katalosku vrednost ili godine
pa tebe smo trebali da kandidujemo za predsednika. steta sto nam prodje termin.Texonja napisao:Evo sad cu ti ja reci logiku kao visedecenijski stanovnik planete zemlje i drzave Srbije posebno.Laki021 napisao:Ma ja ne vidim nikakvu logiku u bilo kakvom vecem porezu na bolja kola...![]()
Logika je sledeca - ko ima malo uzecemo mu malo, jer ne mozemo mnogo. Ko ima malo vise uzecemo mu vise, koliko moze... Ko ima najvise - njemu cemo uzeti najvise.
Uvek bilo i bice...Texonja napisao:Ko ima malo vise uzecemo mu vise, koliko moze... Ko ima najvise - njemu cemo uzeti najvise.
Govorim o porezu na upotrebu, ne o ekoloskoj taksi koje su smesno male kod nas.ADrei napisao:itekako ima logike jer dizel vise zagadjuje
stavise mislim da bi u nemackoj registracija bila 3x veca za taj Civik...
Sent from my SM-T210 using Tapatalk