Krajnje je vreme za jedan StopHam u Srbiji
Ove što se parkiraju ukoso sam voleo da vaspitavam dok sam vozio stojadina, ispred moje zgrade se baja svojevremeno tako parkiravao da obavezno syebe mesto pored. Parkira se u levo da bi on mogao mafijaški da izađe, a desni ćošak mu uđe na mesto pored njega. Ako tu ima auto on mu se priljubi, ako nema - onda se još bahatije iskosi pa je to mesto neupotrebljivo.
Sačekam ga jednom pa mu se uz koordinaciju od strane komšije zalepim uz zadnji desni ćošak na to mesto sa desne strane, bukvalno na milimetar. Možda smo se čak i dodirnuli

Sad ne može nazad od mene, napred ne može jer je ivičnjak 20cm - a ne može ni da smota levo jer je pored parkiran drugi auto

Stojadin mi je ionako bio olupan, ništa mu ne škodi još koja džomba ako je u svrhu obrazovanja

Sutradan mi komšija iz trafike u prizemlju kaže da je ovaj pičkarao i bogoradio 2 sata, hteo da zove pauka - ali sam ja na regularnom parking mestu pa mu rekli da se ne bruka

Više ga nisam zatekao u tom bahatom parkiranju, mada se ubrzo i odselio pa ne mogu da tvrdim da li je lekcija naučena trajno ili samo privremeno...