No, od korisnih stvari, možda ima neki mejl u celom tom servisu na koji se može pisati. Ako nešto tako nalaziš, piši obavezno! Imao sam i ja problem neki sa nalogom za zakazivanje za lične i pasoše, neko mi jeste odgovorio. Držim palčeve da uspeš. Nadam se da ne bi do kraja morao da ideš i fizički u SUP.
Ističe vozačka dozvola
- Gazu
- Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
- Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V
Re: Ističe vozačka dozvola
Ne znam šta korisno da kažem, al mogu samo da kažem da mi baš ti za vozačku idu na živac. Nema zakazivanja kao za LK i pasoš, stoji se u redu, i to sve kad uzmem u obzir, baš mi se i čini prekratak taj period od mesec dana u kome moraš da središ novu vozačku. Ja kad sam došao ranije od tih mesec dana, samo me lik oduvao, tamo sam se isposvađao.
A realno, pored posla i svega, u celoj nedelji ne možeš ni da odeš da stojiš tamo u redu kad ti dune.
No, od korisnih stvari, možda ima neki mejl u celom tom servisu na koji se može pisati. Ako nešto tako nalaziš, piši obavezno! Imao sam i ja problem neki sa nalogom za zakazivanje za lične i pasoše, neko mi jeste odgovorio. Držim palčeve da uspeš. Nadam se da ne bi do kraja morao da ideš i fizički u SUP.
Tesko ti neko ovde moze pomoci. Idi u policiju pa pitaj. Mislim da su na jednom drugom forumu pisali kad se tako oduzilo da je iz nekog razloga isporuceno u SUP.
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Izgubio sam vozacku dozvolu a trenutno nisam kuci jel mogu da izvadim novu na mesto boravka
-
- Pridružio se: 31 Maj 2022, 23:21
Moram jos da cekam. Kako sam predao elektronski nemam nikakav privremeni papir sa kojim bih mogao da vozim tako da sam bez auta. Iako je zakonskih 30 dana da mi dostave dozvolu isteklo.
Jebiga kad oces sve digitalno i na gotovo.
Da li si otisao do policije da ih pitas da mozda nije stiglo tamo?matematicar napisao:Moram jos da cekam. Kako sam predao elektronski nemam nikakav privremeni papir sa kojim bih mogao da vozim tako da sam bez auta. Iako je zakonskih 30 dana da mi dostave dozvolu isteklo.
-
- Pridružio se: 31 Maj 2022, 23:21
Jesam. Informacija na sajtu da salju dozvolu na adresu je netacna. Svako ko sledi uputstva na sajtu ce doci u istu situaciju.
- Gazu
- Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
- Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V
Razumem šta hoćeš da kažeš, ali razumem i čoveka što je hteo digitalno. Ono je pakao kakav se red čeka za vozačku dozvolu. Nema zakazivanja, stoji se u redu, ne možeš da tražiš novu vozačku više od mesec dana unapred, a eto - kao ima digitalno. I skoro svako ni nema problema s tim digitalnim, al jbg. Nisu oni to ispeglali.
Ne znam, verovatno zavisi od lokalne policijske stanice.
Nedavno sam menjao isteklu za novu, za predaju zahteva čekao oko 3 minuta, posle 7 dana za preuzimanje odmah ušao nije bilo reda.
Potpisivanje primopredaje i dok su je našli jedno 4 možda i 5 minuta.
Više sam čekao preko puta u tzv servisu da uplatim taksu, dobrih 15 minuta.
Nedavno sam menjao isteklu za novu, za predaju zahteva čekao oko 3 minuta, posle 7 dana za preuzimanje odmah ušao nije bilo reda.
Potpisivanje primopredaje i dok su je našli jedno 4 možda i 5 minuta.
Više sam čekao preko puta u tzv servisu da uplatim taksu, dobrih 15 minuta.