Najbolje je imati i jedno i drugo, konzola je po meni nezamenjiva za drustvo i ekskluzive, dobre single player igre gde se zavalis ispred TVa i uzivas. PC s druge strane za FPS, online, modovanje pojedinih igara.
Zaboravljas koliko dugo jedna konzola ostaje na trzistu u odnosu na Pc. Uvek ce konzola biti dominantna na pocetku svog zivotnog veka, i mozda u drugoj godini postojanja. Kasnije se sve menja.
Nemoj pogresno da me shvatis, ja obozavam konzole, ali istina je da je Pc uvek superiorniji. Cell arhitektura Ps3 je usporila razvoj grafike na racunarima, ponajvise zbog zastarelosti, jer su na trzistu nepromenjene jakooooo dugo.
Opet kazem, ja bih uvek pre izabrao konzolu. Najvise zbog ekskluziva (citaj Gow i Uncharted).
Nisam rekao da PC nije superiorniji, normalno da jeste, ali nije ni konzola smece, pogotovo poslednje 2 generacije. Inace sto vreme vise prolazi to za konzolu izlaze graficki bolje igre tako da tek na zalasku karijere bude izvucen sav potencijal.
Poslednja izmena od Scuderia u 10 Jul 2013, 19:15, izmenjeno 1 put ukupno.
Scuderia napisao:Najbolje je imati i jedno i drugo, konzola je po meni nezamenjiva za drustvo i ekskluzive, dobre single player igre gde se zavalis ispred TVa i uzivas. PC s druge strane za FPS, online, modovanje pojedinih igara.
Upravo to, jedini razlog zasto bih ja kupio PS3 su ekskluzive...za sve ostalo PC je keva, bar za mene..
to je i razlog zato velike kompanije prave igrice iskljucivo za konzole, samo da bi se one kupovale, a dosta njih nece da krekuje konzole da bi igrali igre za dz i u tome oni vide profit. Jedino za sta je za mene konzola super jeste kada se igra fudbal, americki fudbal, mortal kombat/street fighter pa se igra sa jaranima. u svim ostalim slucajevima je pc u prednosti. iako i na pc-u mozes da igras sa drugarima, ali je navika da se sedi ispred tv (na koji se danas i PC moze prikaciti, pa se opet zavaliti u krevet i igrati sa drugarima).
Jel može sa tim konzolama surfovati po redtube.com?
Ljudi kupe neki jeftin računar, za sve ostalo sem za igranje, a onda dodaju još para da se mogu i igrati. Tako ti je to. Kako to funkcioniše na konzolama, jel se tu krekuju igre i tako to?
Krek, odn prvi jailbrake celog sistema verovatno neće doći pre 2015 godine (i to najranije), tako da će oni koji kupe nove konzole, i PS4 i XBox One biti barem godinu dana osuđeni na originale. Osim toga, igranje kopija je kažnjavano banovanjem sa Live-a, odn multiplayer igara.
E sad, još jedna jako, jako važna stvar jeste da nijedna od ove dve najnovije konzole još uvek nema ekskluzive. Sve igre koje budu izlazile za njih izlaziće uporedo i za prethodnu generaciju konzola...