Meni je uvek namešteno na stakla, tako da ne duva na čikice. A ovog poslednjeg nisam ni stavio na ventilaciju.Kornjaca Rade napisao:Pa sigurno je do ventilacije. Ja ove glavne otvore na kojima on stoji za grejanje skoro nikad ne ukljucujem.
TapaT
Meni je uvek namešteno na stakla, tako da ne duva na čikice. A ovog poslednjeg nisam ni stavio na ventilaciju.Kornjaca Rade napisao:Pa sigurno je do ventilacije. Ja ove glavne otvore na kojima on stoji za grejanje skoro nikad ne ukljucujem.
Ja imam obicaj da naprskam izvetrelu jelkicu svim parfemima sto nadjem u kuci, muski-zenski sta god mi padne saka. Samo mala mana toga sto saputnici to malo teze podnose, kombinacija 10 parfema na jednoj jelkici ume da stvori glavoboljuOMP napisao: 31 Dec 2021, 18:25 ma to je sviranje q, izmisljaju toliko tih gluposti a da bar nesto vrede, pa mogu i neki parfem da prskam po kolima, duze ce trajati kad smo vec kod toga ili dezodorans isto ce se osecati miris neko vreme, probao sam svasta nesto ali ove cikice iz DM-a su mi za sad najbolji utisak ostavile tako da ih necu menjati