Ne brže od života!
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Re: Ne brže od života!
Koliko sam cuo neko je i ispao iz auta.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Čuo sam da ih je dvoje ispalo, momak i jedna od devojaka. Kolega mi reče da zna vozača Audija, ćale mu navodno drži Luk Oil pumpu na N. Naselju.
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Nemojte pocinjati temu ko je stao, a ko nije. Vec smo raspravljali o tome na forumu, uplase se ljudi...
A realno udario je u cistu mekanu sredinu, sta moze biti Audiju, jedino da se nezgodno izokretao pa opicio u drvo, prevrnuo se...
A realno udario je u cistu mekanu sredinu, sta moze biti Audiju, jedino da se nezgodno izokretao pa opicio u drvo, prevrnuo se...
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Ovo je bas bilo uzasno. Koliko je nesreca da se bas potrefio trenutak sudara (ko zna koliko puta su se "promasili" pa se ni ne zna o tome jer nije pisano o tome), toliko je velika sreca sto bas niko od prolaznika (i motorizovanih i pesaka) nije stradao.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
I meni je fascinantno kako niko ne prilazi automobilima.
Da nije kocio mozda ovi u golfu ne bi poginuli, onda bi ih otkinuo u nos automobila i verovatno bi preziveli sa povredama, ovako je bas strasno, nije bilo nikakve sanse.
Da nije kocio mozda ovi u golfu ne bi poginuli, onda bi ih otkinuo u nos automobila i verovatno bi preziveli sa povredama, ovako je bas strasno, nije bilo nikakve sanse.

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Meni 4 puta, jednom mojom krivicom...Delija napisao: Koliko je nesreca da se bas potrefio trenutak sudara (ko zna koliko puta su se "promasili" pa se ni ne zna o tome jer nije pisano o tome).
Nakon ovog,ne zam za vas,ali ja vise ne stajem na ostrvo kao pesak 

- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Ako su stvarno ispali iz auta onda nisu bili vezani. E sad, ako je to slucaj, mozda bi pojas zajedno sa airbagovima i zavesama ublazio posledice, mozda bi i preziveli. Mada, ovaj sa Audijem je leteo jbt. 

- dragvorl
- Site Admin
- Kontakt:
Da, to je i inace opasno, treba izbegavati max.Wolfy napisao:Nakon ovog,ne zam za vas,ali ja vise ne stajem na ostrvo kao pesak

Gde mozes da prezivis skoro 2 tone pri brzini of 100+ kmh direktan udar pa tu je silka tolika da ni ne posoji sansa.H4wkeye napisao:Ako su stvarno ispali iz auta onda nisu bili vezani. E sad, ako je to slucaj, mozda bi pojas zajedno sa airbagovima i zavesama ublazio posledice, mozda bi i preziveli. Mada, ovaj sa Audijem je leteo jbt.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Kakav crni pojas, pa cela konstrukcija za koju se kači pojas je nestala...H4wkeye napisao:Ako su stvarno ispali iz auta onda nisu bili vezani. E sad, ako je to slucaj, mozda bi pojas zajedno sa airbagovima i zavesama ublazio posledice, mozda bi i preziveli. Mada, ovaj sa Audijem je leteo jbt.
Inace sad se u medijima ne spominje da je bio pijan, http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/472165 ... ref=fbblic , takodje pise da je bio na Miseluku pre toga, pa mi ni ne izgleda da bi neko pijan tamo isao.
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Da, ipak nisu imali sanse nazalost....
- dragvorl
- Site Admin
- Kontakt:

Ja sam izracunao brzinu audija 150-180, a mozda je bilo i 200. Znam da su odstupanja velika ali je skoro sigurno neka cifra u ovom opsegu, na moj nacin preciznije ne moze...